Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aile gelen telefona inanmadı şahsen bende inanmadım salağın biri işte aklınca dalga geçiyor aileyle o kadar salak ki özelden arayınca bulunamayacağını sanıyor bulup bir güzel rezil etsinler insanlıktan nasibini almamıs kadını

Reziller !!
Zaten nefret ediyordum bu sunum sayfalarından. Bu kadar samimiyetsiz olunur ancak. Allah bunlara akıl fikir versin. Tamam yediğiniz içtiğiniz sevginiz herşeyiniz gösteriş anladık da, bari acınız gerçek olsun !!!

Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Müge Anlı'yı izlerken çoğu kişi kahvaltı yapıyordur. Ama böyle üzücü bir haberi mükemmel sunumlu!! kahvaltı sofrası eşliğiyle paylaşmak ne demek. Dalga geçer gibi tövbe tövbe.

Onun amacı zaten sofrayı göstermek olduğu cok belli

Valla boyle bir sofrada hic kahvalti etmedim. Baska amaclari yok mu bu insanlarin ya.

Ama bakın ailede durumu farkedip doktorlara götürmüş ve durumu kontrol altına almaya çalışmışlar çocuklar iştahsız olabilir, geç de konuşabilirler geç cümle de kurabilirler ama 3,5 yaşında olup sadece anne ve für demesi, süt dışında beslenmemesi bunlar normal değil bence, süte de für veya füt diyormuş yavrucak. En azından grlişimsel destek verilmesi lazım belki metabolizma ile alakalı belki başka bir sorun var, doktor desteği ile sorun varsa çözülmesi gerekir. gerçi bunları da düşünmüyorum artık hayatta olsun, kötü haberle kalbimize bıçak saplamasınlar yeter diyorum

Bu terbiyesizliği yapanın ve beğenenlerin gerizekalı olduğunu düşünüyorum ben. Hakaret etmek için falan söylemiyorum. Aklı yetmiyor muhtemelen. Ama yani bu kadar çok gerizekalı olması şaşırtıyor beni.

Ya amcası çocuğu videoya çekerken çocuğun bakmaması, başka tarafa gitmesi falan amcadan şüphelenmek için yeterli değil bence. Büyüyünce amca dayi teyzeyle gezmek ister çocuklar ama bu kadar küçükken amcadan kaçması tuhaf değil bence.
Ama yine de bilemiyorum. Kimseye guvenilmiyor.

Ya gunahlari kendilerinin olsun ama babada benim icimi bulandirmaya basladi ufaktan
Birsey yapti mahiyetinde degilde ne oldugunu biliyor cozdu veya bildiklerini tam soylemiyor gibi
Hayirlisi bakalim o arayan beyinsizide bulunca insallah asilsiz diyeustu kapali birakmaz teshir ederler ki boyle seylerde dalga gecilmeyecegini anlayip baska zeka sikintililar varsa yeltenmesinler

Demin bir haberde okudum, amcaya isimsiz bir telefon gelmiş, "Leyla bizde. Başınız sağ olsun," demiş. =( Bu amca neden bu kadar işin içinde, her yerden amca çıkıyor...

Ne lanet, ne pis bir dünya. Şu yavru bulunana kadar hangimiz huzurlu uyuyabiliriz? Her gördüğümde sarsılıyorum. Bir çocuğu annesinden koparıp alacak kadar merhametini nasıl yitirir bir insan?

kızlar babayı aramışlar kızınız elimizde başınız sağolsun demişler. birde instagramda sedefmirhan diye biri köy yakınında arabanın bagajında ölü bulundu diye haber yazmış. inş dogru değildir.

Amca degil aradiklari baba
Baba o an yayina bagli oldugu icin amca bakmis telefona bakanda videoya ceken degil diger amca

Özel numaradan biri arayıp "kızınız elimizde, başınız sağolsun" demiş. Orada bitti program. Çok az kaldı çözülecek inşallah az da olsa umud ediyorum ki sağ bulunsun.

Ya insanlar manyak oldu iyice televizyona çıkayım diye derler, trollemek için derler belli olmaz adamı kimbilir böyle arayan kaç tane tip vardır? Ama araştırılsın tabi ki, dilerim gerçek değildir. İçim parçalanıyor güzelim kıza.

Allah'ım ne kadar çok bilgi kirliliği var ne kadar çok soru işareti var ne kadar çok karmaşıklık var..
Biran önce çözülsün Ya Rabbim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…