- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Çıkan dedikodular iste bilemiyoruz ki her kafadan bi ses cikiyoDikkat cekmemek için .. Bi bayan bağlandı bugün mügeye, dedikodu varmis amcanin tefeciye borcu varmis o yüzden leylayi vermis onlara vsvs
Reziller !!Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
İnşallah sağ Salim bulunursun güzel Leyla. Allahım seni ailene bağışlasın.
Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Müge Anlı'yı izlerken çoğu kişi kahvaltı yapıyordur. Ama böyle üzücü bir haberi mükemmel sunumlu!! kahvaltı sofrası eşliğiyle paylaşmak ne demek. Dalga geçer gibi tövbe tövbe.Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Müge Anlı'yı izlerken çoğu kişi kahvaltı yapıyordur. Ama böyle üzücü bir haberi mükemmel sunumlu!! kahvaltı sofrası eşliğiyle paylaşmak ne demek. Dalga geçer gibi tövbe tövbe.
Valla boyle bir sofrada hic kahvalti etmedim. Baska amaclari yok mu bu insanlarin ya.Ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler. Müge Anlı'yı izlerken çoğu kişi kahvaltı yapıyordur. Ama böyle üzücü bir haberi mükemmel sunumlu!! kahvaltı sofrası eşliğiyle paylaşmak ne demek. Dalga geçer gibi tövbe tövbe.
Ne yapacaklarını şaşırdılar allah akıl fikir versin.Onun amacı zaten sofrayı göstermek olduğu cok belli
Ama bakın ailede durumu farkedip doktorlara götürmüş ve durumu kontrol altına almaya çalışmışlar çocuklar iştahsız olabilir, geç de konuşabilirler geç cümle de kurabilirler ama 3,5 yaşında olup sadece anne ve für demesi, süt dışında beslenmemesi bunlar normal değil bence, süte de für veya füt diyormuş yavrucak. En azından grlişimsel destek verilmesi lazım belki metabolizma ile alakalı belki başka bir sorun var, doktor desteği ile sorun varsa çözülmesi gerekir. gerçi bunları da düşünmüyorum artık hayatta olsun, kötü haberle kalbimize bıçak saplamasınlar yeter diyorumBenim yeğenim 7 yaşına kadar biberon mama dışında hiçbir şey yemedi. Ailesi de okumuş İstanbul’un göbeğimde yaşayan insanlar, ne doktorlara götürdüler ama yok yemedi. Okulda yavaş yavaş arkadaşlarından gördükçe alıştı ama şu an 10 yaşında hala bir şey yemez. Yemeğin başında 10 saat oyalanır. Yani bana anormal gelmedi bu durum. Bir kuzenim de 7 yaşında konuştu. Herkesim gelişimi bir değil maalesef.
Bu terbiyesizliği yapanın ve beğenenlerin gerizekalı olduğunu düşünüyorum ben. Hakaret etmek için falan söylemiyorum. Aklı yetmiyor muhtemelen. Ama yani bu kadar çok gerizekalı olması şaşırtıyor beni.Eki Görüntüle 2159322
Tek kelime ile rezil!Aynen ya. Ben simdi instagramdan bulursam sayfayi doşeyecegim. Insanlar kafayi yemis.
Dikkat cekmemek için .. Bi bayan bağlandı bugün mügeye, dedikodu varmis amcanin tefeciye borcu varmis o yüzden leylayi vermis onlara vsvs
Amca degil aradiklari babaDemin bir haberde okudum, amcaya isimsiz bir telefon gelmiş, "Leyla bizde. Başınız sağ olsun," demiş. =( Bu amca neden bu kadar işin içinde, her yerden amca çıkıyor...
Ne lanet, ne pis bir dünya. Şu yavru bulunana kadar hangimiz huzurlu uyuyabiliriz? Her gördüğümde sarsılıyorum. Bir çocuğu annesinden koparıp alacak kadar merhametini nasıl yitirir bir insan?
Özel numaradan biri arayıp "kızınız elimizde, başınız sağolsun" demiş. Orada bitti program. Çok az kaldı çözülecek inşallah az da olsa umud ediyorum ki sağ bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?