- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Ben zaten bu tarz sofra kurup paylaşanı anlamıyorum kardeşim yiyen var yiyemeyen var alan var alamayan var yediyse yedin yaptıysan yaptın ne diye paylaşıyosun bizene bide yapmacık yazmaları yok mu canlarım kuzularımEki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
İnşallah sağ Salim bulunursun güzel Leyla. Allahım seni ailene bağışlasın.
Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
Ama Leyla o videoda normal değil amcadan korkuyor sankiAmcanin video cekmesi cok normal. Hepimiz herzaman video resim cekiyoruz
Eki Görüntüle 2159322
Çok kısık sesle konuşuyordu dedi belli ki kadın sanmış.Ben adamı anlamıyorum..
Bildiğin canlı izledim bi haber ajansının canlı çekiminden adam diyor ki bi kadın aradı..
Bi insan bi çocukla bi kadının sesini ayırt edemez mi arkadaş?
Ne pis işler dönüyor da henüz ortaya çıkaran yok..
Umarım Leyla'mıza dokunmaz bu pis işleri de sağ salim çıkar ortaya..
O gun cekilmiss guyaâ tesadufmus yola dogru gittigini görunce cekmis!!!!Amcası daha öncede Leyla'nın fotosunu ya da videosunu çekmiş mı yoksa tesadüf o gün mü çekmiş.. eğer öyleyse bu ne tesadüf
Bi amca yola doğru giden çocuğu geri yetirirneden video cekerki tek dileğim yasamasi için ama malesef sanmıyorum buzamana kadar çikmadiginagoreO gun cekilmiss guyaâ tesadufmus yola dogru gittigini görunce cekmis!!!!
Bana artık aile içinde bir halt yediler de kapatmaya çalışıyorlar gibi geliyor.
Yok beyaz araç, yok özel numara...
Sattılar belki de çocuğu...
Eki Görüntüle 2159322
Surekli köyun icinde degil köyden kimse yapmadi beyaz arac beyaz arac diyip hedef aasirtmataya calisiyor amca galibaBi amca yola doğru giden çocuğu geri yetirirneden video cekerki tek dileğim yasamasi için ama malesef sanmıyorum buzamana kadar çikmadiginagore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?