Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten bu tarz sofra kurup paylaşanı anlamıyorum kardeşim yiyen var yiyemeyen var alan var alamayan var yediyse yedin yaptıysan yaptın ne diye paylaşıyosun bizene bide yapmacık yazmaları yok mu canlarım kuzularım

Biz ne ara bu hale geldik!.. Nasıl bu kadar vicdansız olduk! Fotoğrafa bak, amaç sofram görünsün!.. Başka biçim de paylaşsa dikkat çekmeyecek çünkü..
Görünce delirdim resmen.
İğreniyorum böyle insanlardan.

Leylacık, inşallah tez zamanda bulunursun. Günlerdir aklım hep sende.
Annenin ve babanın da sakinliğine, hayret ediyorum.

Silip yorumlara kapatmis profilini..küfür etmek maalesef yasak

"Öte yandan bugün bir kadının, Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'i gizli numaradan aradığı ve "Başınız sağ olsun" dediği yönündeki bilgi üzerine yapılan incelemede aramanın, küçük yaştaki bir çocuk tarafından yapıldığı belirlendi."

İhbar asılsızmış. Şimdi buna üzülünür mü, sevinilir mi...
Ahh yavrum benim, nerelerdesin...

Ben adamı anlamıyorum..
Bildiğin canlı izledim bi haber ajansının canlı çekiminden adam diyor ki bi kadın aradı..
Bi insan bi çocukla bi kadının sesini ayırt edemez mi arkadaş?
Ne pis işler dönüyor da henüz ortaya çıkaran yok..
Umarım Leyla'mıza dokunmaz bu pis işleri de sağ salim çıkar ortaya..

Amcası daha öncede Leyla'nın fotosunu ya da videosunu çekmiş mı yoksa tesadüf o gün mü çekmiş.. eğer öyleyse bu ne tesadüf

Çok kısık sesle konuşuyordu dedi belli ki kadın sanmış.

Bu işi yapan kişinin aileden biri çıkacağına nedense hiç şüphem yok.Ben artık sapıkları uzaklarda aramıyorum ve bu tür şeylere nedense hep aileye yakın kişiler cesaret edebiliyor.

Hele böyle köy gibi herkesin birbirini tanıdığı bolca işsizin ve boş vakit sahibi insanın olduğu yerlerde bana bir ürperme geliyor.İnsanların aklı fikri boş vakitten cinsellik dışında başka şeye basmıyor heralde oralarda.Bu tür sapıklar ve ruh hastaları öyle iyi kamufle oluyor ki hatta örneklerini de gördük.Karısını öldürüp cenazesine katılan, öldürdüğü adamın arama kurtarma çalışmalarına katılan katiller daha neler görücez artık hiçbişeye şaşırmam.

Her nerdeysen inşallah mutlusundur güzel Leyla. Senin için dus etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Bir kızım, karnımda da bir kuzum var Allah bağışlarsa. Empati yapıyorum da aklımı yitirebilirim, Allah hiç birimizi evladıyla sınamasın. Kendileri gibi bahtlarını da güzel etsin, karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın kötülere kötülüklere fırsat vermesin.

Ins sag saglim bulunursun kuzum, bizde kac gundur merakla hayir haber bekliyoruz tek umudumuz sag saglim ailene kavusman..

Bana artık aile içinde bir halt yediler de kapatmaya çalışıyorlar gibi geliyor.
Yok beyaz araç, yok özel numara...
Sattılar belki de çocuğu...

Önüme gelip duruyor konu, bilerek yazmıyordum kara kara konuşmayayım diye, maalesef kayboldu haberi sosyal medyada ilk paylaşıldığında ben çocuktan ümidi kestim. O çocuk aile içinden satıldı/verildi gitti diye düşünüyorum, amcası da o videoyu fotoğrafları boşuna çekmedi, aileden en az iki üç kişi işin içinde, kendileri beter etti çocuğu, şimdi de başkalarına gönderdiler/ortadan kaldırdılar diyorum maalesef. Ve yanılmayı da tüm kalbimle istiyorum, umarım yanılırım, sağ sağlim çıkar...

Bu gerizekalı şahış paylaşımı kaldırmış galiba. Baktım da göremedim..

İllaki gelen telefon un sahibi bulunacak küçük oyunlar yapıyorlarsa polis jandarma bulur bunu tek dileğim o dünyalar güzeline inşallah tecavüz olayı filan olmamistir.

Bi amca yola doğru giden çocuğu geri yetirirneden video cekerki tek dileğim yasamasi için ama malesef sanmıyorum buzamana kadar çikmadiginagore
Surekli köyun icinde degil köyden kimse yapmadi beyaz arac beyaz arac diyip hedef aasirtmataya calisiyor amca galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…