Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyice arttı bu aralar Allah belalarını versin

bu ulke cahıllestırılmıyor...dizilerle tv la sanal alemle ahlaksızlastırılıyor...

Evet yine maalesef felaket bir haber .. İnsan diyecek söz bulamıyor sanırım ahir zamanda geçen "yaşayanların ölülere keşke yerinizde biz olsaydık" diyecekleri zamana yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Ben katilin kesinlikle akraba, komşu ya da arkadaş olduğunu düşünüyorum. Ölüm sebebi henüz netleşmedi ama o kadar yakın bir bölgenin daha önce aranmamış olması pek olası değil. Zaten araba yolunun da çıktığı bir yere bırakılmış maalesef bu talihsiz kızımız. Şuan hamileyim cinsiyetini bilmiyorum bebeğimin erkek olsa ayrı düşüncelere sevkedecek beni kız olsa ayrı. Bir kızım var zaten her akşam uyurken ona bakıp Allah'ım seni korusun diyorum. Kazalardan, belalardan ama en çok da kötü niyetli insanlardan. Erkek evlat sahibi olan annelerin büyük sorumlulukları var. Lütfen evlatlarınızı sevgiyle, insanlara ve karşı cinse saygı duyarak yetiştirin. "Göster pipini... çok canlar yakacak bu çocuk!" gibi saçma salak söylemlerle büyütmeyin. Oğlum yapar elinin kiri demeyin. Önce insan olmasını öğretin. Yoksa yetiştirdiğimiz bu kışkırtılmış ve insanlıktan uzaklaşmış erkekler bir gün gelir sizin de canınızı yakabilir. Empati ve vicdan duygusundan yoksun büyütülmüş, sevgisiz bir çocuk şiddet eğilimi de varsa ilerde bu tarz bir insan olma ihtimali çok çok yüksek. Toplum olarak kendimize gelmemiz gerekiyor bir an önce. Ah ne desem bilemiyorum. Ne desem bilemiyorum. İnsanlar öldürmese devletler meşru saydıkları savaşlarda öldürüyorlar masumları, bebekleri... ne desem bilemiyorum...

bu ulke cahıllestırılmıyor...dizilerle tv la sanal alemle ahlaksızlastırılıyor...
Bu da bir cahilleştirme girişimi! Tek suçlu diziler mi? Ben size eğitim derinliğini şimdi burda anlatamam! Her ay eğitim sistemi değişiyor! Herneyse burda tartışamayacak kadar üzgünüm. Bu anlık bir olay gibi gözükse de derinliği var!

Sonuna kadar katılıyorum. Hayvanlara eziyet eden biri imkanını bulsa ve yakalanmayacağına güvense insana da aynı şeyi yapar.

sunu soyleyım bırkere acımız cok buyuk...helede anne olanlar bırkere daha yıkılıyor...ıyıce paranoyaklasıyor...ama su var devlet evt..artık en agır ceza ıdamsa ıdam gelsın...katılıyorumm...amma velakın dunyanın hiç bir ulkesı bır cocuga babası dayısı amcası zarar veriyorsa koruyamazzzzz....bırkere aileler bıle akrabamı arama dıyo ...koylumu arama dıyo...boyle bir yaklasım olurmu..olanlar tam tersi once yakınında ara dıyor...hala akıllanmıyoruz....gercekcı olalım...bızler yakın akrabadan hala suphelenmeyen bır toplumuz....zıhnıyetler degişmelı....ıdam cezası cıktı...yakınını kurtarmak ıcın basskı gorup sıkayetcı olmayan anneler olacaktır...bundan emınımmm....kızına uvey baba tecavuz ederken uzerını orten anneler gordu bu ulke...oz babanın tazıcızıne goz yuman annelerde...bu annelere hangı ıdam care olacak...hala camdam bakıyorum ..kac tane cocuk dısarda..kucucuk cocuklar...akssam olmus hala sokaktalar....annelerı evde ustelık...ha keske guvenlı olsada cocuklar oynasa...ama boyle bır dunya yok...sadece azaltılabılır....ama dortdortluk guvenlı diye bıryer sozkonusu olamaz...artık lutfen su cocukları bakabıleceksenız vesıle olun gelsin su dunyaya...cocugu olmayana dogur dıye baskı yapacagınıza dogurduklarınızı sokaktan kurtarın once...

Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ailelerini düşünemiyorum..Allah sabir versin dayanma gücü versin.cinsel saldırı olmamis dogrumu acaba..doğruysa kim.neden 3 yaşındaki bi çocuğu öldürür aklim fikrim almıyor..!

Önce eylül şimdi Leyla üst üste birde bugün 15 yaşındaki öz kızına 1 yıldır tecavüz eden birini dövdükleri video gördüm allahım sen koru evlatlarımızın

Ben bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.

kaıtlıyorum...annelerımız gercekten gozu gıbı korurdu...hiçbiryere gondermezdı....vede olanda duyulmazdı..

Duyduğum anda kalbimin sıkıştığını hissettim..
Şuan üzüntümün tarifi yok..
Allah bin türlü belalarını versin, nasıl ne şekilde öldürdüler ise o şekilde gebersinler..
Böyleleri için idam gelmeli! Sallandıracaklar 1 ini 2 sini.. bak gör yapabiliyorlar mı bir daha..
Bir de yakalanırsa hapiste besleniyorlar.. ahlak edep yoksunu......
Neyse ban yemek istemiyorum..

Küçücük bedenlere ellerini uzatan aşağılık pis sapıklar , kahrolun inşAllah , yok olun , öldürün kendinizi . Mideniz nasıl alıyor lanet olsun size . . Sizler insan değilsiniz , yaşamayı nefes almayı hak etmiyorsunuz . Allah hepinizin belasını versin . Umarım en iğrenç şekilde can verirsiniz .

Cahillestiriliyoruz evet , ayni zamanda insanlarin uremesine de sinir getirilmeli

7 cocuktan 6.siymis leyla , daha 3 yasinda bile olmayan sut bebesi sokaklarda bir basina dolasiyor

Herkes bakabilecegi kadar dogurmali , dogurup da sokaga salmak marifet degil

Biz salak miyiz gozumuzu uzerlerinden ayirmadigimiz icin?

O kadar kizginim ki , yapana da , buna firsat verene de , en cok da yapanlara gerekrn cezayi vermeyenlere

Cocuklara tecavuz edenlerin iyi halden salinmasina , adalet sistemine , lanet olsun ya gercekten lanet olsun

Çok çok çok üzüldüm. Biz bu insanlarla aynı şehirde belki aynı mahallede yaşıyoruz ne acı... Küçücük bedenlere o gözle nasıl bakılır nasıl düşünülür... Hiç mi acıma duygusu yok bu insanların, hiç mi Allah korkusu yok... En fazla hapse girerim ekmek elden su gölden yatarım diye düşünüyorlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…