- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
İyice arttı bu aralar Allah belalarını versinYolda yürüyen bir genç kıza da arkadan gelip taciz eden sapığı gördüm şimdi de. Yüreğim kaldırmıyor. Hele çocuğa dokunan leş eller. Bu kaçıncı ya. Bu pisliklerin soyları kurusun. Kimyasal hadım gelecek diyorlar, yeterli mi bu şerefsizler için. Bir şeyler yapılmalı. Çivisi çıktı artık
bu ulke cahıllestırılmıyor...dizilerle tv la sanal alemle ahlaksızlastırılıyor...Umarim aci cekmemistir, umarim kendi kendine , kimse sebep olmadan olmustur... Umarim istismar cikmaz. Heryerde 4 yas deniyor , cocuk daha agustosta 3 yasina girecek! Daha alti bezlenen bebek o, sut kokulu bir kuzu... Dayanamiyorum.
(Bizim millet yok yasini doldurdu, yok gun aliyor muhabbeti yapiyor ama tipta ne zaman dogduysa simdiki tarihten cikarilarak hesaplanir!)
Eylul'un yasadigi acilari umarim sen yasamamissindir bebegim.. guzel kizim.. Eylulun cesetinde delici-kesici alet izine rastlanmis, ayagi kirikmis. Tecavuzden sonra bogularak oldurulmus... Bu nasil hayvanlik , sapiklik aklim almiyor.
Daha once iki kopege tecavuz edip , telle bogmus bu sapik ama serbest birakilmis!! Neden ? Cunku hayvanin caninin kiymeti yok! Hayvana bunu yapacak kadar seytanlasan birinin, insana yapmayacagini dusunmek aptallik!
Adalet, yasa, hak hukuk , mantik, vicdan , egitim !! bunlar artik hic yok canim ulkemde!! Cahillestirilen bir toplum var! Temeli bozuk insaa ediliyor yeni ulkem!
Soylenecek o kadar cok sey var ki ...
Bu da bir cahilleştirme girişimi! Tek suçlu diziler mi? Ben size eğitim derinliğini şimdi burda anlatamam! Her ay eğitim sistemi değişiyor! Herneyse burda tartışamayacak kadar üzgünüm. Bu anlık bir olay gibi gözükse de derinliği var!bu ulke cahıllestırılmıyor...dizilerle tv la sanal alemle ahlaksızlastırılıyor...
Sonuna kadar katılıyorum. Hayvanlara eziyet eden biri imkanını bulsa ve yakalanmayacağına güvense insana da aynı şeyi yapar.Umarim aci cekmemistir, umarim kendi kendine , kimse sebep olmadan olmustur... Umarim istismar cikmaz. Heryerde 4 yas deniyor , cocuk daha agustosta 3 yasina girecek! Daha alti bezlenen bebek o, sut kokulu bir kuzu... Dayanamiyorum.
(Bizim millet yok yasini doldurdu, yok gun aliyor muhabbeti yapiyor ama tipta ne zaman dogduysa simdiki tarihten cikarilarak hesaplanir!)
Eylul'un yasadigi acilari umarim sen yasamamissindir bebegim.. guzel kizim.. Eylulun cesetinde delici-kesici alet izine rastlanmis, ayagi kirikmis. Tecavuzden sonra bogularak oldurulmus... Bu nasil hayvanlik , sapiklik aklim almiyor.
Daha once iki kopege tecavuz edip , telle bogmus bu sapik ama serbest birakilmis!! Neden ? Cunku hayvanin caninin kiymeti yok! Hayvana bunu yapacak kadar seytanlasan birinin, insana yapmayacagini dusunmek aptallik!
Adalet, yasa, hak hukuk , mantik, vicdan , egitim !! bunlar artik hic yok canim ulkemde!! Cahillestirilen bir toplum var! Temeli bozuk insaa ediliyor yeni ulkem!
Soylenecek o kadar cok sey var ki ...
Bu da bir cahilleştirme girişimi! Tek suçlu diziler mi? Ben size eğitim derinliğini şimdi burda anlatamam! Her ay eğitim sistemi değişiyor! Herneyse burda tartışamayacak kadar üzgünüm. Bu anlık bir olay gibi gözükse de derinliği var![/Qegıtımlı olup hiç sapıklık haberı okumadıkmıkı...egıtım nedir...oncekı nınelerımız dedelerımız ne egitimi aldıda boyle seyler yoka yakındı.....
Aynen katiliyorumbu ulke cahıllestırılmıyor...dizilerle tv la sanal alemle ahlaksızlastırılıyor...
kaıtlıyorum...annelerımız gercekten gozu gıbı korurdu...hiçbiryere gondermezdı....vede olanda duyulmazdı..Ben bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.
Ben bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?