- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani
Tamam da bu melek.zaten konusamiyormuskiGene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin
Cocuk konusamiyor ki , daha 2.5 yasinda
Sadece anne ve sut diyebilen bir bebek neye sahit olup , sahit oldugu seyi nasil anlayip nasil anlatsin
Bilmiyorum , anlamiyorum , cok kizginim , cok ofkeliyim , kiyamam yaSus sus hiç deme
Hani kastettiğim konuşması degil de daha önce de olmuştu ya manyak anne sevgilisiyle yatarken oglu sahit olmustu olaya onu öldürmüşlerdi elbirliğiyle de sonra tvlerde çıkıp ağlamıştı.
Çocuktur ya bu konusamaz ama bir sekilde bir seye sahit olduysa yok etmek istemis olabilirler. Yoksa kim ne istesin agzi var dili yok kuzudan
Yazdıklarınıza katılmamak mümkün mü. Pedofili tedavi edilecek bir hastalık değil ki ne zaman nerde patlayacağı belli olmayan bir bomba gibi. Ellerine değil kahrolası suratlarının tam ortasına damga yapılmalı.Ne desem nasil yazsam diye cok düşündüm ama nereden baslayacagimi bile bilemedim.Çünkü cok ofkeliyim icimde sessiz cigliklar var. Sebebi çocuklarımız. .Dün Eylül bugün Leyla yarin Ahmet sonra Mehmet belki..Her gun bir igrenclige uyaniyoruz.Hepiniz istiyoruz idam ciksin.Ama gorunen koy klavuz istemez derler. Yani o ihtimali kaldırıyorum.Bu insan görünümlü yaratiklar 3 velki 5 yil yatip çıkacaklar. Sonra ne olacak.Yine baska masumlara musallat olacaklar.Ben cocuguma aman yavrum diye uzanan elin bir pislige ait olup olmadığını nasil bilicem.Ben o insanlari bilmek ve ona gore onlem almak istiyorum.Ve bunun icin en mantıklı çözümüm onlarin DAMGALANMASI.
Evet..O pisliklerin görünen bir uzvunda (ki en uygunu elinin uzeri) bu gibiler icin olusturulacak bir isaret koyulmasi.Kalici olacak sekilde.Bizde ona gore bunlardan yavrularımızı koruyabiliriz ayrica toplum icinde de tecrit edebiliriz diye dusunuyorum.Eger yazdiklarim size anlamli ve mantikli geldiyse paylaşın lutfen.Belki bir cozum yolu bulunur..
Vardi evet anneler kus gibi beklerdi asla baska evde kalinmazdi aksam gidilmezdi gunduzde denetimliydi ama cok fazla arttida cunku uyusturucu cok artti ve ayaga dustu 2,3 liraya bulunur hale geldi 5 pedofiliden eyleme gecen 2 idiyse simdi 5 cunku kullaniyorlar ve cesaret hissediyorlar kafalar bir dunyaBen bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.
http://m.haberturk.com/son-dakika-agri-da-kaybolan-leyla-dan-aci-haber-geldi-2041774
Soylu, "Ceset oraya konulmuş gibi görünüyor. Kayıp çocuklar bazen üst üste gelir. Cinayetler de üst üste gelebilir, bunlarla ilgili sürekli önlemlerimiz var, bazen şu kaçırılabilir, bizim teknik kabiliyetlermiz geliştiği kadar bunları yapmak isteyenlerin kabiliyetleri de gelişiyor. İlk belirlemelere göre, 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenim var. İlk belirlemelere göre Allah muhafaza cinsel saldırı yok. İlk belirlemelere göre, sonradan oraya gelmiş gibi bir izlenim var." diye konuştu.
Sırtında da bir iz varmış küçüğün, darp mı çarpma mo, otoğai sonucunda belli olacak.
Eğer bu yavrunun canına kıyan, kıskançlıktan, husumetten kıydıysa, yada bir çok kişinin dediği gibi görmemesi gereken bir şeyi gördüyse de kıydıysa nasıl bir vicdan? 3 yaşında bebeği öldürmek için nasıl el uzatılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?