Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İdam cezası bile kurtuluştur bu .uştlara . Allah kahretsin ne olcak böyle . Daha kaç çocuğun ölmesini bekliyorlar ?

Veba gibi yayılıyor .Hep vardı da bizlermi duymuyorduk ,görmüyorduk .
İnsan o boncuk gözlere bakmaya kıyamaz .Biri köpekle tatmin olmaya çalışır ,öldürür diğeri keser biçer.
Birileri Miss kokulu çocuğa sapkın duygular besler ,öldürür
Güçlüyüm diyen silahına sarılır boşanmak isteyen eşini öldürür.öldüremiyorsa döver sakat bırakır.
Ne demiş Albert Canus
"Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın !"
Dilerim bu vebalı durum yayılmadan kökten Yok olur .

Ben zaten insan-hayvan ayrimi asla yapmiyorum! Kara gozlumun acisini hala yasiyorum! Ama bizim hukuk sitemi icin yazdim. Hayvana zarar vermeyi mala zarar verme diye kabul ediyorlar ama onu yapan insanin sosyopat bir manyak olacagini dusunemiyorlar.

Ogretim almis olmak iyi ahlak ve egitim almis olmak degil..
Buyuk bir ahlaki cokuntu icindeyiz. Ekonomik buhran insanlari yavas yavas delirtiyor, psikolojilerini bozuyor. Kanunlardan kimse korkmuyor, tembel ogrenciler sinifta kalmiyorlar, kimse hatasini Kabul etmiyor, hatasini soyledigin kisi tarafindan darp ediliyorsun, hakarete ugruyorsun ve hatta hapise bile girebilirsin! Bu vahseti yapana okudugumuz lanet kadar bu ortami hazirlayanlara da okumaliyiz. Bu duzeni yeterli bulup, savunan ve boyle devam etmesi icin cabalayan herkes Leyla’nin , Eylul’un katili…

Tarif edemiyorum üzüntümü.
Önce Eylül,bugün Leyla.
Ve dahası..
Irmak,Kayserideki üç küçük,Sinem,Özgecan ........
Daha nicesi.
Şu son iki gün üst üste adeta içim parçalandı.
Allahın adaletini istiyorum başka bişey değil artık.
Direkt kısas!
Ve bunu o yavruların ailesi uygulasın.
Versinler ellerine,lime lime parçalamazlarsa insan değilim.
Yemin ediyorum bu platformda,orda burda her türlü sosyal mecrada yazmaktan yıldım yoruldum.
Boş konuşuyoruz "idam istiyoruz,lanet olsun,su ağladı,toprak ağladı vs vs" bu edebiyatlardan çok çok çok sıkıldım!
Çok ciddi bir şekilde istiyoruz,hiç olmadığı kadar çok,bıçak kemiğe dayandı,deldi geçti.
Türk adaleti güven versin,milletin sesine kulak versin artık!
Tecavüz ve terörün tek cezası tartışmasız idam olsun.
Ne olur olsun.
Seçim sürecini yeni geride bıraktık.bu yeni sistem bize istediklerimizi vermeli.
Vermeli artık!
Gebermeli bu alçaklar.
Bunlar su bile içmemeli.
Neden ölene dek yaşasınlarki,onların da nefesi kesilmeli.
Bu dünyanın nimetlerinden faydalanmamalılar.
Derhal gebersinler.
Bir yaratık,bir canavar gibi acımasızca.
Allahımdan duam da,hiçbir zaman affetmesin.
Asla merhamet etmesin.
Bu dünyada da öteki dünyada da cezalarını çeksinler.
Hani şu aklımızın ermediği o sonsuz,o ebedi hayat var ya,işte orada sonsuza dek azap çeksinler.
Çekecekler de şüphesiz.

Nasıl insanlık bu ona hiç değinmiyorum.
Kim yetiştirdi,nasıl terbiye verdi,veremedi,nasıl sevgi verdi, veremedi.
Nasıl büyüttü de bu insanlar böyle canavarlaştı.
Hiç pedofili,akli dengesi yerinde değil vay şöyle vay böyle demicem.
Bildiğin şerefsiz,bildiğin sapık aşağılık mahluk.
Canım çok sıkkın.
O annenin yerine koysam kendimi.....
Allahın azabı gazabı üzerlerine olsun,perişan olsunlar alçak katiller.

Böyle şeyler hep vardı.
Eskiden duymuyorduk,buna katılıyorum.
Şimdi medya,internet inanılmaz hızda.
Dünyanın her yerinde her an her şeyden haberdarız.
Bundan dolayı çok gibi geliyor.
Vardı hep.
Ama artık var olmasın.
Bitsin,bitirsinler.
Psikolojisi düzgün bir toplum nasıl olunur bunu sağlamalılar,sağlamalıyız.
Anne olarak,yetiştirdiğimiz canlıyı "insan" olarak yetiştirmeliyiz.
Özünde insan...
Okullarda ders mi verilecek,her insana bir psikolog mu hizmet verecek artık ne olursa çaresi neyse ne.
Durum vahim!
Birileri dur desin.
Yoksa şu sade vatandaş halimle "ben ne yapabilirim" diye düşünmekten deli olacağım!

Daha önce bakılan yerde bulunmuş. Demek ki yeni atılmış oraya. Eğer yeni öldürüldüyse bu çok daha acı. Bütün evler aransaydı belki bulunurdu. Fotoğraflarına bakamıyorum bu nasıl bir acıdır.

Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani

Acı üstüne acı yaşamaktan yine mi demekten kahroluyoruz, sizler ne hissediyorsanız aynısını hissediyorum, zaten biraz vicdan ve merhametimiz varsa minicik bedenlere yapılanlara duyarsız kalmamız imkansız, yalnız sizden istirham ediyorum, öfkenizi dile getirin, üzüntünüzü yazın ama konuya siyaset ve din girmesin olur mu?

Aynen katılıyorum
Ailenin davranışları çok şüpheli

Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani

Cocuk konusamiyor ki , daha 2.5 yasinda
Sadece anne ve sut diyebilen bir bebek neye sahit olup , sahit oldugu seyi nasil anlayip nasil anlatsin

Ne denilebilir ki ? Her dilde söylenebilecek her türlü küfür hakaret bu tip pisliklere yeter mi?Nasil engelleyebiliriz, nasıl insanların içine yeniden sevgi kardeşlik merhamet vicdan duygularını yerleştirebiliriz? Çünkü bunu yapan yaratıkların içinde bu duyguların hiçbiri yok.O kadar çaresiz hissediyorum ki .Yada öyle bir gücüm olsa ki yaşattıklari acıları korkuyu o masumlardan alıp kalbine yerlestirebilsem o yaratıklara (insan diyemiyorum) ve ölene kadar kalplerinde ruhlarinda o acı korku ve panikle yaşasalar ,ölmek isteseler de ölemeseler...

En çok katiline dik gözlerini, bu onun cezası olsun, uyutma onu.
Seni koruyamayan koca sülalene de dik gözlerini.
Ülkede ohal varken o evleri aramaya gücü yetmeyen herkese dik gözlerini Leylacık.
Üzgünüm, herkes üzgün ama üzgün olmak seni yaşatmaya yetmiyor, yetmedi.

Köyde herkes birbiriyle akrabaymış halalarıyla küslermiş hatta ifadesi alınmış onların da ne geliyorsa yakından geliyor zaten tanıyandan geliyor amcasından şüpheleniyorum zaten genelde ondan şüphelenildi.

Yapilan bi arastirmaya gore dunyada cocuk istismarinda 195 ulkeden 3.siradayiz.turkiyede her 3 cocuktan biri cinsel istismara ugruyor.sozde adaletli bi ulkeyiz.allah kahretsin o pislikleri de onlara ceza indirmi yapanlari da

Nerden tutsan elinde kaliyor! Bizi kiskaniyorlar amaa koprulerimiz var (onlarda 200 yil once olan kopruler bu arada)

http://m.haberturk.com/son-dakika-agri-da-kaybolan-leyla-dan-aci-haber-geldi-2041774

Soylu, "Ceset oraya konulmuş gibi görünüyor. Kayıp çocuklar bazen üst üste gelir. Cinayetler de üst üste gelebilir, bunlarla ilgili sürekli önlemlerimiz var, bazen şu kaçırılabilir, bizim teknik kabiliyetlermiz geliştiği kadar bunları yapmak isteyenlerin kabiliyetleri de gelişiyor. İlk belirlemelere göre, 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenim var. İlk belirlemelere göre Allah muhafaza cinsel saldırı yok. İlk belirlemelere göre, sonradan oraya gelmiş gibi bir izlenim var." diye konuştu.

Sırtında da bir iz varmış küçüğün, darp mı çarpma mo, otoğai sonucunda belli olacak.

Eğer bu yavrunun canına kıyan, kıskançlıktan, husumetten kıydıysa, yada bir çok kişinin dediği gibi görmemesi gereken bir şeyi gördüyse de kıydıysa nasıl bir vicdan? 3 yaşında bebeği öldürmek için nasıl el uzatılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…