- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Ben zaten insan-hayvan ayrimi asla yapmiyorum! Kara gozlumun acisini hala yasiyorum! Ama bizim hukuk sitemi icin yazdim. Hayvana zarar vermeyi mala zarar verme diye kabul ediyorlar ama onu yapan insanin sosyopat bir manyak olacagini dusunemiyorlar.İki köpeğe tecavüz edenin serbest bırakılması sadece hayvan haklarına mı aykırı sizce?
Ben bir insan olarak onunla aynı otobüse binmek istemiyorum mesela.
Hatta aynı gökyüzü altında bulunmak istemiyorum.
Onun yetiştirdiği(?) onun zihniyetine, eziyetine maruz kalan çocukla çoçuğum aynı okulda okusun istemiyorum.
Bizim haklarımız Yok mu?
Neden Yok?
Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin
canım zaten ailenin amcanın ifadeleri her şekilde elde kalıyorda polis niye evleri aramıyor ya ilk gün..
o kız o köyden nasıl yok olabilir.. araba da hikaye
belli ki ilk önce bir evde tutuldu bunu anlamak bu kadar zor değil ki bakalım neler olacak bugün programda
birde amca diyor ki ben leylayı teslim ettim.. kahveye cay içmeye gittim geldiğimde leyla yoktu..
daha sonra diyor ki ben gittiğim zaman da kaçırılmış olabilir orda bulunduğum zamanda
bence amca leylayı kesinlikle evinin önüne geri götürmedi asla inanmıyorum annesıde bunu biliyor ama söyleyemiyor
Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani
Yapilan bi arastirmaya gore dunyada cocuk istismarinda 195 ulkeden 3.siradayiz.turkiyede her 3 cocuktan biri cinsel istismara ugruyor.sozde adaletli bi ulkeyiz.allah kahretsin o pislikleri de onlara ceza indirmi yapanlari da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?