Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım tüylerim diken diken ne güzel bir kızdı Hangi pislik şerefsiz öldürdü acaba. Bıktım artık şu kansızlardan yaa dayanılacak gibi değil

Allahim dun o yavrunun eziyeti topraktan bir cikan bir cift ayak bgn bu minik yani benim cocugum yok tahmin edilemeyecek duygular icindeyim cinnet geciricem evlat sahibi anneler babalar nasildir bilmiyorum
Dusununki biz fotosuna kiyamiyorduk masallah ne guzel diye napsin o aile simdi

Daha detay yok nedir ne degildir ama insan tecavuzle
İskenceyle Bogularak vs degilde ne biliyim dusmus basini carpip kalkamamis olsun kalbi durmus orada kalmis olsun falan istiyor olum secilirmi bizleri olumden dilekte bulunacak hale getirdiler yaziklar olsun Allahim annecigine ailesine sabirlar versin

Rabbim sabır versin ailesine böyle olaylar ne kadar çoğaldı , allah bin belalarını versin

haberi duyunca inşallah düşüp ölmüştür dedim... diğer kuzucukların başına gelen gelmemiştir inşallah... ailesine Allah sabır versin acılarün en büyüğünü yaşıyorlar
Maalesef ki bugünlerde aldığımız haberlerle düşerek ölmesine sevinecek durumdayız. Taciz ve hayvanlık olmasın Allahım.

Allah kahretsin ya bir guzel haber de gelmez mi su ulkeden ya ! Ne ara artti bu sapik, pislikler bu kadar! Sokakta oynayan son nesil bizmiydik ya !!!
Leyla nin gelismis bir bati ulkesinde , cok deger verilerek, guvenle buyuyen bir cocuktan ne farki vardi ! o haketmiyor muydu ? Tek sucu bu cografyada kiz cocugu olmak mi ???

(Kimse duyar kasmasin simdi , ordada var diye! bizde ki kadar oldugunu sanmiyorum ve olsa bile daha cabuk yakalanip, agir cezalar aliyorlar, caydiricilik var, en azindan belalarini buluyorlar!! )

Artik soyleyecek birsey bulamiyorum! Bu sapiklar yakalansa bile saliniyor!! Ayse Armanin 27 haziran yazisini okuyun lutfen!

Idam gelsin istiyoruz ya , o idam gelse bu sapiklar yerine baska insanlari oldururler! Bunlari asmazlar bile! Idami bile firsata cevirip , istemedikleri , farkli dusunenleri asarlar!

Hic umudum kalmadi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…