- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Van’ın bir köyünde bulunmuş yalnız. Onlar Ağrı’da değillermiydi
ağrının bilmemne köyünde bulundu yazıyordu.
Maalesef ki bugünlerde aldığımız haberlerle düşerek ölmesine sevinecek durumdayız. Taciz ve hayvanlık olmasın Allahım.
İlk post edilen haberde öyle yazıyordu. Amaaan neyse ne off Allah yardımcıları olsunhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/leyladan-aci-haber-40884302
Acı haberler art arda geliyor... Türkiye, Ankara'da kaybolan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan minik Eylül'ün şokunu atlatamadan bu akşam da minik Leyla'dan gelen acı haberle sarsıldı. Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.
Aynen bende basindan beri amcadan supheleniyorum bir sorguya almadilar su adami,en son goren o nasil oluyorda yigenimi alayim gotureyim ailesine demiyor? bu iste bir is var,nasilsa kokusu cikar ama olan o boncuk gozlu melege oldu !Şimdide ufuk diye 6 yaşındaki bir çocuk kaybolmuş kafayı yiyeceğiz artık neler oluyor böyle ben leyla mevzusunda amcadan şüpheleniyorum en başından beri. Umarım üzeri kapatılmaz
Deme... Yavrum kiyamam ya...http://www.hurriyet.com.tr/gundem/leyladan-aci-haber-40884302
Acı haberler art arda geliyor... Türkiye, Ankara'da kaybolan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan minik Eylül'ün şokunu atlatamadan bu akşam da minik Leyla'dan gelen acı haberle sarsıldı. Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.
Umarim aci cekmemistir, umarim kendi kendine , kimse sebep olmadan olmustur... Umarim istismar cikmaz. Heryerde 4 yas deniyor , cocuk daha agustosta 3 yasina girecek! Daha alti bezlenen bebek o, sut kokulu bir kuzu... Dayanamiyorum.
(Bizim millet yok yasini doldurdu, yok gun aliyor muhabbeti yapiyor ama tipta ne zaman dogduysa simdiki tarihten cikarilarak hesaplanir!)
Eylul'un yasadigi acilari umarim sen yasamamissindir bebegim.. guzel kizim.. Eylulun cesetinde delici-kesici alet izine rastlanmis, ayagi kirikmis. Tecavuzden sonra bogularak oldurulmus... Bu nasil hayvanlik , sapiklik aklim almiyor.
Daha once iki kopege tecavuz edip , telle bogmus bu sapik ama serbest birakilmis!! Neden ? Cunku hayvanin caninin kiymeti yok! Hayvana bunu yapacak kadar seytanlasan birinin, insana yapmayacagini dusunmek aptallik!
Adalet, yasa, hak hukuk , mantik, vicdan , egitim !! bunlar artik hic yok canim ulkemde!! Cahillestirilen bir toplum var! Temeli bozuk insaa ediliyor yeni ulkem!
Soylenecek o kadar cok sey var ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?