Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Van’ın bir köyünde bulunmuş yalnız. Onlar Ağrı’da değillermiydi

ağrının bilmemne köyünde bulundu yazıyordu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/leyladan-aci-haber-40884302
Acı haberler art arda geliyor... Türkiye, Ankara'da kaybolan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan minik Eylül'ün şokunu atlatamadan bu akşam da minik Leyla'dan gelen acı haberle sarsıldı. Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.

İlk post edilen haberde öyle yazıyordu. Amaaan neyse ne off Allah yardımcıları olsun

Şimdide ufuk diye 6 yaşındaki bir çocuk kaybolmuş kafayı yiyeceğiz artık neler oluyor böyle ben leyla mevzusunda amcadan şüpheleniyorum en başından beri. Umarım üzeri kapatılmaz
Aynen bende basindan beri amcadan supheleniyorum bir sorguya almadilar su adami,en son goren o nasil oluyorda yigenimi alayim gotureyim ailesine demiyor? bu iste bir is var,nasilsa kokusu cikar ama olan o boncuk gozlu melege oldu !

Umarim aci cekmemistir, umarim kendi kendine , kimse sebep olmadan olmustur... Umarim istismar cikmaz. Heryerde 4 yas deniyor , cocuk daha agustosta 3 yasina girecek! Daha alti bezlenen bebek o, sut kokulu bir kuzu... Dayanamiyorum.
(Bizim millet yok yasini doldurdu, yok gun aliyor muhabbeti yapiyor ama tipta ne zaman dogduysa simdiki tarihten cikarilarak hesaplanir!)

Eylul'un yasadigi acilari umarim sen yasamamissindir bebegim.. guzel kizim.. Eylulun cesetinde delici-kesici alet izine rastlanmis, ayagi kirikmis. Tecavuzden sonra bogularak oldurulmus... Bu nasil hayvanlik , sapiklik aklim almiyor.
Daha once iki kopege tecavuz edip , telle bogmus bu sapik ama serbest birakilmis!! Neden ? Cunku hayvanin caninin kiymeti yok! Hayvana bunu yapacak kadar seytanlasan birinin, insana yapmayacagini dusunmek aptallik!

Adalet, yasa, hak hukuk , mantik, vicdan , egitim !! bunlar artik hic yok canim ulkemde!! Cahillestirilen bir toplum var! Temeli bozuk insaa ediliyor yeni ulkem!
Soylenecek o kadar cok sey var ki ...

İki köpeğe tecavüz edenin serbest bırakılması sadece hayvan haklarına mı aykırı sizce?
Ben bir insan olarak onunla aynı otobüse binmek istemiyorum mesela.
Hatta aynı gökyüzü altında bulunmak istemiyorum.
Onun yetiştirdiği(?) onun zihniyetine, eziyetine maruz kalan çocukla çoçuğum aynı okulda okusun istemiyorum.
Bizim haklarımız Yok mu?
Neden Yok?

Allah annesine sabır versin. içimiz yandı...

Melekti daha, buyuyecekti, sevecekti, sevilecekti... kendi gibi melekleri olacakti belki de...cennet kuşu oldu...
Dağ tas dayanır mi bu acıya? Eylül... Leyla...daha niceleri...

Insanın içindeki bu acıyı hangi ceza, hangi mahkeme dindirir ki? yumuk yumuk elli masmavi Leyla... zeytin gözlümüz Eylül...
Siz uçup, şimdi cennet bahçelerinde oyun oynarken bütün insanlık bağrındaki bu yara ile , vicdanındaki bu kara lekeyle nasıl yaşayacak peki?.. Sakarya'nin, Fırat'in ötesindeki tatli kuzularimiz...

Bulunduğu yere bugün bırakıldığından şüpheleniyomuş ekipler.
Günlerdir aranıyodu zaten .arama olmaz bidaha diye bırakıldı belkide

Bugun bir video izledim kanım dondu aklıma hemen Leyla geldi sonrasında da acı haberi aldım videonun aslında Leyla’nın durumuyla ilgisi yok bi adama 1 senedir öz kızına tecavüz mü edıyosun diye soruyorlar evet abi cevabını verıyor kanım dondu bir temiz dayak yiyor ama içim hiç soğumadı umarım cezaevinde hakettiği muameleyi diğer mahkumlar gösterir
Baba evladına bunu yapabiliyosa kopsun kıyamet başka dicek birşey yok

Yolda yürüyen bir genç kıza da arkadan gelip taciz eden sapığı gördüm şimdi de. Yüreğim kaldırmıyor. Hele çocuğa dokunan leş eller. Bu kaçıncı ya. Bu pisliklerin soyları kurusun. Kimyasal hadım gelecek diyorlar, yeterli mi bu şerefsizler için. Bir şeyler yapılmalı. Çivisi çıktı artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…