Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla tamam dine siyasete girmeyin diyorsun ama 9 yaşında kizla evlenilebilir adet gören evlenmeye hazirdir diyen adı hacı hocalar çıkmadı mi

Yok psikiyatri raporu var yok iyi hal yok kravat taktı diye salinmadilar mi
Daha şimdi genel af konuşulmuyor mu

Hiç bir şey yapamıyoruz hiç bir şey boş bos leylanin güzel gözlerine bakiyoruz

+1000
Cehalet sürekli olarak övülüyor
I

Kime guvenecegiz şaşırdık bu tip insanlar mutlaka oncesinde hayvanlara tecavuz ediyormus..Eylul u olduren gecen sene kopege tecavuz etmis o zaman idam edilmeliydi varsin geri kalmis ülke olalim idam gelsin iki kisi asıldi mi bak bakalim cocuga tecavuz sapiklik kaliyor mu ulkede..buyuk cezasi yok nasilsa adam tecavuz ediyor özel koguşta kafa dinlesin tatil yapsin ohhh ne guzel ulke tam sapıklar icin..

Ben cocukken sehir mezarliginda mezar bekcisi genc bir kiz gomülüyor gece cikariyor cesedi 3gun tecavuz ediyor tum sehir duymustu hic unutmam kızın annesi ruyasinda gormustu kizini yardim et anne diye hatta kosmus mezara kadin mezari actirdi ki kızı yok simdi o sapık coktan cikmistir aramizda geziyordur

Facede bir kadın var. Eşi o köyden akrabası oluyormuş leylanın. Çok uzaklarmış ama görüşme falan yokmuş.onun anlattığına göre,
Leylanın babasının eski eşi yapmış bu caniliği. Adama demiş, sana unutamayacağın bir acı çektiricem göreceksin diye.

Artık tek duam tecavüze uğramamış, işkenceye uğramamış olması

Gerçek mi bu?

Canım kaynağı yok, dayanağı yok bu yazdığının... Birileri prim yapabilmek için uyduruyor da olabilir. Malesef o kadar çirkinleşti ki insanlar, facebookta iki like alabilmek için neler neler uyduruyorlar...

Üç tane Cumhuriyet Başsavcısı görevlendirildi bu davayla ilgili. Onların soruşturmasından sonra ne olduğu ortaya çıkacaktır... Orada burada dıdısının dıdısıyım diyenlere prim vermemek lazım...

Leylanin babasi toren istemiyorum diyerek alel acale sabah getirip erkenden koyde defnetmis cocugu hic normal degiller ya yani kim ne derse desin banami tuhaf geliyor birtek
Surekli koyde degil koyden kimse yapmaz bizim cocugumuz kacirildi baba amca yakin akraba hepsi ayni seyi soyledi birde oyle bir inatlaki utanmasalar gidin baska yerde arayin diye kovacaklardi milleti

Evlere bakilmasina gerek yok dediler minubus attilar simdi sabahin koru toren istemem diye gommusler hepsi biliyor o cocugun basina ne geldigini kendi iclerinde rtik tore kan davasi borc harc neydiyse amca morgtan alirken kanin yerde kalmayacak demis var biseleri heralde bakalim ne cokacak altindan tecavuz netlesmedi yok gibi konusuyorlar ama ben onada inanmiyorum bir tuhaf aile bir tuhaf olay

Toren yapmama konusuna katiliyorum. Bu kadar aci gunumde siyasiler falan gelecek guc gosterisi, yapmacik yapmacik hareketler, gozyaslari. Allah korusun da Ben de istemezdim.

Ben anlayamıyorum gerçekten köyde ki evler aranmadan dağ tepe bayır neden aranır ki?
Ailesi köyde ki evlerin aranmasını istememiş peki neden?aile istememiş jandarma neden aramamış ?aransaydı belki hala o güzel bakan gözler hayatta olacaktı.Çok uzaktan çıkacağını sanmıyorum bu mevzunun aile içi yada tanıdıkları bildikleri biri aileyi en başından beri samimi bulmuyorum.Müge anlı sezon finali yapmadan işlediği son konuydu Leyla’nın babasına eşiniz eltisiyle küsmüş konuşmuyormuş diye sorduğundan babası inkar etmişti meğerse 10 yıldır küslermiş adam aileye laf gelesin diye bunu bile inkar etmişti.Demem o ki ailesi aşiretmiş,akrabaymış,kendi toprağıymış diye diye kızın başını yaktı cahillik çağın vebası.

olan mazlumlara oluyor caniler yine caniliğini yapıyor kim yaptı kim ettiyse yaptığıyla kalıyor kısasa kısas artık şart bu memlekete kendi can derdine düşeceği için yapmayacak yok normal insan yapmaz bilmem ne bakın nasıl normalleşiyor şerefsizler adi pislikler esfeli safilinde olanlar...................

Bizden böyle bir şey çıkmaz deyip evleri aratmayan ailenin vicdanı rahat değildir umarım. Aile akrabalar hakkında daha çok şey yazarım da düşene bir de ben tekme atmak istemiyorum.

Kesinlikle farkındayım gördüğümü yazdım sadece. O kadar bilgi kirliliği var ki.

Jandarma aramadi degil
Olay bayramda oldu kimse kimsenin arabasini evini elini kollunu sallayarak arayamiyor izin gerekiyor jandarma izin eline ulasmadan girip araymadi e bayram protokol her zamankinden yavas ilerliyor nobetci savci vs
Orasi koydu aile camiden anons yaptiripta isteseydi koylu kapisini izne gerek olmadan acardi aile koyden bizden kimse yapmaz dedi cikti isin icinden muge anli 3 gun aransin evler sizin evede bakilsin diye israr kiyemet yalvardi kadin nerdeyse e resmi cikana kadarda 2,3 gun gecti o ara yerini degistirende degistirdi koyden cikardiysada cikardi

Resmi izne ne gerek var ya. Allah korusun bizim mahallede olsa böyle bişey ilk ben derim evleri arayalım, gelin benim evime de bakın diye. Korkusu olmayan izne gerek kalmadan kendi teklif eder evimi arayın diye

Ağrı valisi istismar yok darbe izi yok açlıktan ölmüş diye açıklama yapmış hiç inanasım gelmedi nedense.darp edilmemisse niye sırtında izler var

Toren yapmama konusuna katiliyorum. Bu kadar aci gunumde siyasiler falan gelecek guc gosterisi, yapmacik yapmacik hareketler, gozyaslari. Allah korusun da Ben de istemezdim.
Onu yapacak olan simdide kameralarla bassagligina godecek zaten yalandan sikicak elini aksam haberlerine cikacak magdur ailemizin yanindayiz diycek bise degismeyecek yani

toren istemiyorum aile arasi halledecegiz diye belirtip normal cenaze prosudurunu uygulardi zaten agrinin bir uc koyu ancak kendi cevresi gidecekti sabahin 8 inde ne biliyim tuhaf diyorumya iste Allah savirlar versin bize 3 gun onlara bir omur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…