- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Abla tamam dine siyasete girmeyin diyorsun ama 9 yaşında kizla evlenilebilir adet gören evlenmeye hazirdir diyen adı hacı hocalar çıkmadı miAcı üstüne acı yaşamaktan yine mi demekten kahroluyoruz, sizler ne hissediyorsanız aynısını hissediyorum, zaten biraz vicdan ve merhametimiz varsa minicik bedenlere yapılanlara duyarsız kalmamız imkansız, yalnız sizden istirham ediyorum, öfkenizi dile getirin, üzüntünüzü yazın ama konuya siyaset ve din girmesin olur mu?
+1000Ben bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.
Gerçek mi bu?Facede bir kadın var. Eşi o köyden akrabası oluyormuş leylanın. Çok uzaklarmış ama görüşme falan yokmuş.onun anlattığına göre,
Leylanın babasının eski eşi yapmış bu caniliği. Adama demiş, sana unutamayacağın bir acı çektiricem göreceksin diye.
Artık tek duam tecavüze uğramamış, işkenceye uğramamış olması
Canım kaynağı yok, dayanağı yok bu yazdığının... Birileri prim yapabilmek için uyduruyor da olabilir. Malesef o kadar çirkinleşti ki insanlar, facebookta iki like alabilmek için neler neler uyduruyorlar...Facede bir kadın var. Eşi o köyden akrabası oluyormuş leylanın. Çok uzaklarmış ama görüşme falan yokmuş.onun anlattığına göre,
Leylanın babasının eski eşi yapmış bu caniliği. Adama demiş, sana unutamayacağın bir acı çektiricem göreceksin diye.
Artık tek duam tecavüze uğramamış, işkenceye uğramamış olması
Toren yapmama konusuna katiliyorum. Bu kadar aci gunumde siyasiler falan gelecek guc gosterisi, yapmacik yapmacik hareketler, gozyaslari. Allah korusun da Ben de istemezdim.Leylanin babasi toren istemiyorum diyerek alel acale sabah getirip erkenden koyde defnetmis cocugu hic normal degiller ya yani kim ne derse desin banami tuhaf geliyor birtek
Surekli koyde degil koyden kimse yapmaz bizim cocugumuz kacirildi baba amca yakin akraba hepsi ayni seyi soyledi birde oyle bir inatlaki utanmasalar gidin baska yerde arayin diye kovacaklardi milleti
Evlere bakilmasina gerek yok dediler minubus attilar simdi sabahin koru toren istemem diye gommusler hepsi biliyor o cocugun basina ne geldigini kendi iclerinde rtik tore kan davasi borc harc neydiyse amca morgtan alirken kanin yerde kalmayacak demis var biseleri heralde bakalim ne cokacak altindan tecavuz netlesmedi yok gibi konusuyorlar ama ben onada inanmiyorum bir tuhaf aile bir tuhaf olay
Kesinlikle farkındayım gördüğümü yazdım sadece. O kadar bilgi kirliliği var ki.Canım kaynağı yok, dayanağı yok bu yazdığının... Birileri prim yapabilmek için uyduruyor da olabilir. Malesef o kadar çirkinleşti ki insanlar, facebookta iki like alabilmek için neler neler uyduruyorlar...
Üç tane Cumhuriyet Başsavcısı görevlendirildi bu davayla ilgili. Onların soruşturmasından sonra ne olduğu ortaya çıkacaktır... Orada burada dıdısının dıdısıyım diyenlere prim vermemek lazım...
Jandarma aramadi degilBen anlayamıyorum gerçekten köyde ki evler aranmadan dağ tepe bayır neden aranır ki?
Ailesi köyde ki evlerin aranmasını istememiş peki neden?aile istememiş jandarma neden aramamış ?aransaydı belki hala o güzel bakan gözler hayatta olacaktı.Çok uzaktan çıkacağını sanmıyorum bu mevzunun aile içi yada tanıdıkları bildikleri biri aileyi en başından beri samimi bulmuyorum.Müge anlı sezon finali yapmadan işlediği son konuydu Leyla’nın babasına eşiniz eltisiyle küsmüş konuşmuyormuş diye sorduğundan babası inkar etmişti meğerse 10 yıldır küslermiş adam aileye laf gelesin diye bunu bile inkar etmişti.Demem o ki ailesi aşiretmiş,akrabaymış,kendi toprağıymış diye diye kızın başını yaktı cahillik çağın vebası.
Açlıktan yaşamını yitirdiği söyleniyor. Darp ve istismar bulgusu yokmuş.
Kuzum kıyamam
Onu yapacak olan simdide kameralarla bassagligina godecek zaten yalandan sikicak elini aksam haberlerine cikacak magdur ailemizin yanindayiz diycek bise degismeyecek yaniToren yapmama konusuna katiliyorum. Bu kadar aci gunumde siyasiler falan gelecek guc gosterisi, yapmacik yapmacik hareketler, gozyaslari. Allah korusun da Ben de istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?