Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel istismar olsa da bunu açıklayacaklarını sanmıyorum...
Aynen kaldiki acliktanmi kendi kendini soyup sadece fotograftaki mavi kolyesini birakmis uzerinde
Valiye gore kacirilip ac birakilmis 8-10 gun hicbirsey verilmemis konusamayan cocuk zaten biraksaydi bir yol kenarina ha ancak birebir yakin biri yapti heralde suphe cekmesin diye geri coccugun yanina donemedi ortadan kaybolusu suphe ceker diye dondugundede ölmustu benim aklim dahada almiyor yani 3 yasinda bebe bu yahu sut bile diyemiyor

Son düzenleme:
Kıyamam yaa açlıktan ölmüş.
Allahım çok üzücü biz bile dayanamıyoruz.
Ailesini düşünmek istemiyorum.

Göz göre göre gitti çocuk. Evler falan aransa buluncakti belkide ki çok büyük ihtimal buluncakti.

öldürmekten korkup oraya bırakan kişi yanına yiyecek de bırakırdı. inandırıcı değil.

Hay Allahım nasıl açlıktan ölür ya? Nasıl bir şerefsiz vicdansız bunu yapan? Nasıl dayandı yavaş yavaş ölmesine ağlata ağlata? ne kadar yalvardı kuzum bi bardak süt için kim bilir?

Bence bunu yapan şerefsiz köyden akrabalardan biri. Aldı çocuğu uzakta kimsenin olmadığı bi yere kapattı ya bi mahzen ya bi biyer sonrada yakalanırım korkusundan gidemedi bakmaya. Bidaha gidebildiğinde ölmüştü açlıktan yavrum. Aklıma başka bişey gelmedi benim. Gerçi köpekler mutlaka bulurdu köye yakın bi yerde olsaydı ama belki köyden çok uzağa götürmüştür

Valilik son dakika açıklaması yatı
açlıktan ölmüş minik leyla ah leylam
Gözlerinin derin mavisinde boğulduk, küçücük avuçlarının içinde kaybolduk, sen melek oldun biz yok olduk
Yüreğimiz yandı,ciğerimiz sızladı

Sizi toprağa layık görene
Allah iki cihanda da huzur vermesin allah kahretsin .. bu ailede var birşeyler inşallah ortaya çıkarırlar..
amcasını duydukca sinirlerim zıplıyor birde otopsiye götürmüş cocuga onun kıydığı o kadar yüksek bir ihtimal ki

Göz göre göre gitti çocuk. Evler falan aransa buluncakti belkide ki çok büyük ihtimal buluncakti.

Aslında evler en kısa zamanda arandı da bir arkadaşın dediği gibi bayramın ilk günü olması sebebiyle savcılık izni vs gecikti malesef . İnsanlar da bizden biri yapmaz deyince ortalıkta beyaz minibüs lafı dolanınca kimse de evini kendi rızası ile açmadı bence.. benim görüşüm bu yönde tabiki kimse onlardan izin istemiyor ama lanet olası uyulması gereken prosedürler var

Bu tür olaylarda izin falan alınmadan her deliğe bakılması gerek diye düşünüyorum en önemli vakitler zaten ilk 24 saat..

Artık ailesi düşünsün beyaz minibüs beyaz minibüs diye dolanırlarken yavrum aç mış açıktaymış..

Bu sabah da toprağa verilmiş tören istememiş ailesi.. oralar küçük yerler, büyük aşiretler bunlar hiç bişey gizli kalmaz ki bunu yapan da zaten tek başına yapmış olamaz.. biliyor olabilirler kimin yaptığını neden yaptığını

Zaten sadece süt içiyormuş yavrum.
Alçaklar aldılar aç bıraktılar demekki.
Kim çıkacak arkasından bakalım.
Amca diyoruz.
Amca..
Kolayca deyiveriyoruz 'baba yarısı amca'
Artık amcalar,dayılar,babalar,komşular sapıttı biz de kabullendik.
Bu sefer kim diye bekliyoruz işte.
Kahrolsunlar.

Bu işin içinde başka şeyler var belliki.
Anne babanın dışında bişeyler dönüyo ya bakalım.
Aile herşeyi reddediyo.
Dedesi bulana baya yüklü bi para dedi.
Çocuk aç bırakılmış deniyo 10 gün demekki .gecen haftaya kadar yaşıyodu.oryalık bu kadar ayaga kalkmışken nasıl öldürmeyi göze alırlar.bıraksalar çocuk zaten anlatamazdı ki.darp yok başka şey yok.sanki birileri acı cektırmek için yapmış gibi.
Sanki çıkarmak için ölmesini beklemişler gibi.

Ne istiyorlar küçücük yavrulardan? Bu öfke bu kin bu sevgisizlik kime ? Kime güveneceğiz artık amca dayı dede baba inanın kimseye güvenim kalmadı.TEK DİLEĞİM bu zalimlikleri yapanlar idam edilsin gerçekten Türkiye'nin buna ihtiyacı var.2 çocuk daha kayıp.. Artık haber izlemek istemiyorum izledikçe tiksiniyorum, korkuyorum kendi çocuğum adına..

Artık resmi açıklamalara da inanamaz olduk, bakar mısınız? Ben istismara uğramadığına inanmıyorum çünkü kaçıran kişi aç kalıp ölsün diye mi kaçıracak, tek amacı olabilir, o da malum. İnşaallah üstü kapatılmaz, yapan caninin yanına kalmaz.

İzin olmadan evler aranamaz diyenler OHAL de oldugumuzu unuttu sanırım..

Bunun için aile iznine mahkeme iznine gerek yoktu o yavrucak evler aransaydı bulunacaktı yazık oldu bunu kim yaptıysa Allah hem bu dunyada hem obur dunyada kahru perişan etsin

"OHAL süresince mahkeme kararı beklenmeden savcı tarafından yakalama emri düzenlenebilecek. Savcı, konutta, işyerinde, kapalı alanlarda mahkemeye başvurmadan arama kararı verebilecek. Savcı hazır olmadan, ihtiyar heyetinden veya komşulardan birinin nezaretiyle arama gerçekleştirilebilecek."

Şimdi izliyom da çocugun üstünde elbisesi yokmuş.
müge anlıda bi minübüste çocuk vardı hem çok benziyodu hem kıyafet aynıydı.
Baba onuda reddedi değil leyla diye ama aklıma o geldi.kıyafeti yok denilince.

keep calm Ya cok haklisinizda arabamiz yanlis parktan cekilse islemleri tamamlayipta teslim almak 1,5 2 gun suruyor haftasonuna denk gelince dahada uzayabiliyor ohal olsa ne olmasa ne yani iste bildigimiz seyler bunlar hastaneler bile haftasonu bayramda ayri normal gunde ayri
her kafadan bir ses curcuna beyaz munibus diye tutturdular hani organize olana kadar bir dunya zaman gecti cocuk tam manasiyla olmasi gerektigi gibi 4. Gun aranmaya baslandi isin birde hukuki boyutu var arama izni ile arayip buldugu delille izinsiz buldugu delilin farki var sanirim oradanda belge israri vardir egerki olum varsa delil saglam olsun diye

Ya simdi koyu en bilen yasayan koylu olay aninda jandarm gittimi direk en kisa yoldan bulmaya odaklanir koy kendi kaybolduysa vhsi hayvan vs zarar vermesin diye ilk aramada koylu aile oraya baktik biz yoktu buraya baktik suralara bakmadik dediyse yok araba geldi yok onlarin hepsi bizim akraba herkes burdaydi biz
Kimseden suphelenmiyoruz diye yonlendirdiyse jandarmada disa yonlenmistir izin veya emir gelene kadar o arada olan oldu iste

Ha ulkeyede ders oldu mu oldu Allah korusun bir daha yasanmasin ama yasanirsada aileler evler aransin diye tutturur veya fikir yurutmeden isi direk profesyonel ellere birakirlar babasini bile tanimaz kendi bildiginde israrci olmaz temennim bu yonde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…