- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Aynen kaldiki acliktanmi kendi kendini soyup sadece fotograftaki mavi kolyesini birakmis uzerindeCinsel istismar olsa da bunu açıklayacaklarını sanmıyorum...
Cinsel istismar olsa da bunu açıklayacaklarını sanmıyorum...
Jandarma aramadi degil
Olay bayramda oldu kimse kimsenin arabasini evini elini kollunu sallayarak arayamiyor izin gerekiyor jandarma izin eline ulasmadan girip araymadi e bayram protokol her zamankinden yavas ilerliyor nobetci savci vs
Orasi koydu aile camiden anons yaptiripta isteseydi koylu kapisini izne gerek olmadan acardi aile koyden bizden kimse yapmaz dedi cikti isin icinden muge anli 3 gun aransin evler sizin
Jandarma aramadi degil
Olay bayramda oldu kimse kimsenin arabasini evini elini kollunu sallayarak arayamiyor izin gerekiyor jandarma izin eline ulasmadan girip araymadi e bayram protokol her zamankinden yavas ilerliyor nobetci savci vs
Orasi koydu aile camiden anons yaptiripta isteseydi koylu kapisini izne gerek olmadan acardi aile koyden bizden kimse yapmaz dedi cikti isin icinden muge anli 3 gun aransin evler sizin evede bakilsin diye israr kiyemet yalvardi kadin nerdeyse e resmi cikana kadarda 2,3 gun gecti o ara yerini degistirende degistirdi koyden cikardiysada cikardi
Bayramda olsa nöbetçi savcı var ülke ohal de olduğu için savcılarda izin yetkisine sahip diye biliyorum ama ihmaller zinciri bizim ülkenin normal işleyişi olduğu için şaşırmamak gerekli.Ailenin bu konuda duyarsızca davranması hatta evlerin aranmasını istememesi en büyük etken bence Müge Anlıyı bende izledim kadın söyleyebileceği herşeyi söyledi ev aranması ile ilgili ama aile umursamadı zaten aranmasını istemiyorlardı.Velhasıl dünyalar güzeli bir kız çocuğu melek oldu ne yazsak ne söylesek boş.
Göz göre göre gitti çocuk. Evler falan aransa buluncakti belkide ki çok büyük ihtimal buluncakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?