- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Doğru soyluyorsun. Bu haberler hep vardi. Gardiyan tanidiklar anlatmisti. Birinde 70 yasinda gozleri gormeyen dede 15mi 17 mi yasinda kizi kacirip tecavuz etmis. bunu haberlerde duymadim mesela. icimizden onu orada gebertmek geliyordu ama elin kolun bagli hicbir sey yapamiyorsun derlerdi. yasi yok ama cezasi olmali. bu cellatlarin celladi olmali. insani dusunemiyorum artik egom degil 'id'imle hareket etmek istiyorum. can yakanin cani yansin istiyorum.
Yardim edeni vardir buyuk ihtimalle. ha deyip atmiyorlar iceri. sperm testi vs sonucu almislardir. tek degildir tabi sadece gorunen yuz dede.Gözleri görmeyen yaşlı adam nasıl kaçırmış ki kızı. Başkası yaptı da dedeye iftira attı gibi geldi.
Nasıl yani! Dede mi? Ayrıntı verir misiniz ben internette bulamadım son haberde. Bu bilgi nerede geçiyor?Yardim edeni vardir buyuk ihtimalle. ha deyip atmiyorlar iceri. sperm testi vs sonucu almislardir. tek degildir tabi sadece gorunen yuz dede.
Bu olayi gecmiste gardiyan bir tanidik anlatti, haberlerde duymadim. Tarihi tam hatirlamiyorum. 2006-2008 olabilir.Cok etkilenmis bugun bir dede getirdiler onunu goremiyor ama sucu tecavuz demisti kizin yasini soyledi ama hatirlamiyorum.Nasıl yani! Dede mi? Ayrıntı verir misiniz ben internette bulamadım son haberde. Bu bilgi nerede geçiyor?
dede derken yasli oldugunu belirtmek istedi.Nasıl yani! Dede mi? Ayrıntı verir misiniz ben internette bulamadım son haberde. Bu bilgi nerede geçiyor?
Ben leyla için bahsediyorsunuz sandım. Ya gece gece gördüm yavrucağın cesedi bulunmuş haberi okudum içim parçalandı uyuyamadım. Yanımda kızım yatıyor uyanır muyanır demeden kalktım öptüm kokladım. Bu haberler yüzünden iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı. Kızımı kimseye sevdiresim gelmiyor bir an bile gözümü ayıramıyorum.Bu olayi gecmiste gardiyan bir tanidik anlatti, haberlerde duymadim. Tarihi tam hatirlamiyorum. 2006-2008 olabilir.Cok etkilenmis bugun bir dede getirdiler onunu goremiyor ama sucu tecavuz demisti kizin yasini soyledi ama hatirlamiyorum.
Yardim edeni vardir buyuk ihtimalle. ha deyip atmiyorlar iceri. sperm testi vs sonucu almislardir. tek degildir tabi sadece gorunen yuz dede.
Ayni durumdayiz. Kizimi kac kere kalkip kontrol ettim, uyuyamiyorum. memleketteyiz sevmek istiyorlar sevdiresim gelmiyor. Kaciyor kizim sadece bana ve babasina geliyor. artik gemiyor diyecegim. dedesine babaannesine 1 haftada alisti. hala giderken zorlanir aglar. en guzel bebek yabancidan kacan bebekBen leyla için bahsediyorsunuz sandım. Ya gece gece gördüm yavrucağın cesedi bulunmuş haberi okudum içim parçalandı uyuyamadım. Yanımda kızım yatıyor uyanır muyanır demeden kalktım öptüm kokladım. Bu haberler yüzünden iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı. Kızımı kimseye sevdiresim gelmiyor bir an bile gözümü ayıramıyorum.İcimi döktüm kusura bakmayın.
Benim kızım ilk başlarda çok sıcak kanlı dolmuştaki yabancılara bile gülücük saçan insanların dikkatini çeken kendini sevdiren bir bebekti. Neyse ki son 1 aydır anneci babacı oldu dolmuşlarda eskisi kadar dikkat çekmiyor. Ve biri almak istediğinde bende kalmayı tercih ediyor. Korkuyordum ama böyle gidecek diye...Ayni durumdayiz. Kizimi kac kere kalkip kontrol ettim, uyuyamiyorum. memleketteyiz sevmek istiyorlar sevdiresim gelmiyor. Kaciyor kizim sadece bana ve babasina geliyor. artik gemiyor diyecegim. dedesine babaannesine 1 haftada alisti. hala giderken zorlanir aglar. en guzel bebek yabancidan kacan bebek
Ben bu ara daha berbat durumdayim. Bazen babasina birakip mutfak isine veya temizlige geciyorum, aglamaya basliyor. kosup gelip naptin cocuga diye adama cemkiriyorum. yanina gidene kadar gecen 2snyede aklimdan neler gecmiyor ki! leyla eylulBenim kızım ilk başlarda çok sıcak kanlı dolmuştaki yabancılara bile gülücük saçan insanların dikkatini çeken kendini sevdiren bir bebekti. Neyse ki son 1 aydır anneci babacı oldu dolmuşlarda eskisi kadar dikkat çekmiyor. Ve biri almak istediğinde bende kalmayı tercih ediyor. Korkuyordum ama böyle gidecek diye...
İnanın akrabalarıma bile vermek istemiyorum kimin pis niyetli olacağı hiç belli olmuyor artık...
Aynı ben...Ben bu ara daha berbat durumdayim. Bazen babasina birakip mutfak isine veya temizlige geciyorum, aglamaya basliyor. kosup gelip naptin cocuga diye adama cemkiriyorum. yanina gidene kadar gecen 2snyede aklimdan neler gecmiyor ki! leyla eylul( Allahim yarina baska bir cocuk ismi duymayalim. suclularin cezalandigini duyalim insallah
Hislerime tercüman oldum.92 senesinde uzaktan bir akrabanın kızı kaybolmuş. Artık kayboldu mu öldü mü 26 senedir hiçbir şeyine ulaşamadılar hiç. Müge Anlıya da çıktılar yine hiçbir şey yok. Annem şunu söyledi, kızın babası kız kaybolmadan önce birileriyle tartışmaya girmiş. Tartıştığı kişi adama şunu söylemiş “sana öyle bir şey yapacağım ki, seni öyle bir perişan edeceğim ki yaşamayı unutacaksın” demiş. Ve bu kişilerede asla rastlanamadılar bulunmadı, bulunamıyor 26 sene!!
Sonuç? Baba akıl sağlığını yitirdi. Anne 26 senedir ağlaya ağlaya sinir hücreleri öldü.
Diyeceğim o ki, bu çocuk kaçırılma, bu çocuk öldürme, bu çocuklara zarar verme genelde ailenin insanlarla yaşadığı olumsuz münakaşalardan meydana geliyor olan çocuklara oluyor.
Bakın yakın tarihte olan olay mesela “Gizem”
Ablasının reddettiği adam bunu yediremiyor kendine, kardeşini mahvedeceğim diyor.
Ve gizeme tecavüz ediyor, yaralıyor, yakıyor ve atıyor.
Yorumlarınızı okudukça sizlere çok üzüldüm sevgili ebeveynler. Çoluğunuz, çocuğunuz, evlatlarınız için her ne olursa olsun insan ilişkilerinizi iyi tutun.
İnsanoğlu korkunç bir varlık,herşey yaşanabiliyor.
Leyla konusuna gelecek olursak ben asla aileye bir güven besleyemedim. Ailenin bu kadar sakin olması ve amcanın kaçamak cevaplar vermesi beni endişeye düşürdü. Ölü bulunduğu yer defalarca aranmış deniyor. Aranmasına rağmen bulunurdu fakat oraya biri getirdi veya attı. Ailenin içinde birşeyler dönüyor veya ailenin herhangi birileriyle bir davaları var sanki anne baba korkudan konuşamıyorlar gibi.
Sevgili Leyla,
Lütfen affet, ben utandım. Etimle, kemiğimle nefret ettim bu dünyadan. Su utandı, toprak utandı artık.. kelimelerin içindeki harfler bile bağıra bağıra ağlıyor. Ama insanoğlu utanmıyor Leyla. Günlerdir sana bakmaya doyamadım, ben sana bakmaya doyamazken kimler incitti seni, kimler kıydı o minik bedenine. Senin o güzel gözlerine bu dünya çok fazla kirli Leyla. Oralarda kendine çok iyi bak Leyla, buralar cehennem. Nurlar içinde uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?