Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam işten gelirken etrafta oynayan çocuklara baktım, içim titredi, her akşam hadi bakalım top saati bitti deyip sitenin çocuk bahçesine yolladığım çocuklara camın önünde ses yapmayın demeye bile içim el vermedi, bakmaya kıyamadım. Son bir iki yıldır duyduğum, okuduğum çocuk tacizlerinden, cinayetlerden psikolojim bozuldu artık. Çocuk bunlar ya hepsi birer melek nasıl bir ruh taşıyor bu caniler, nasıl muhafaza edilecek bu çocuklar. Hangi ceza bu acıların telafisi olabilir ki, kopsun kıyamet artık diyorum, bu dünyanın iğrençliğine dayanamıyorum; erkek terörü, sapıklık, hayvan katli, savaşlar, dövüşler bıktım yeminle. Hadım cezası gelecekmiş gelse ne olur adam yaptıktan sonra, lime lime etsen ne olur ki artık hiç umudum yok dünyadan

Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani

Görse anlamlandırabileceği bir yaşta değil, artı anlamlandırabileceği bir durum olsa bile çocuk konuşamıyor. Gene Leyla'da cinsel istismar yok sanırım belki ne olduğunu anlamadan ölmüştür garibim. Eylül'e bildiğin işkence uygulanmış, tecavüzü falan zaten söylemeye gerek yok. Çocuklar arasında kıyas yapıyoruz yahu şu hale bak, bu nasıl bir dünyadır ya? Anaokulunda çalışıyorum, hepsi o kadar güzeller ki, o kadar bıcırıklar ki bakmaya kıyamıyorsun. Suratımda kocaman bir gülümsemeyle izliyorum hepsini. Sonra geliyor şeref yoksunu adinin biri, bakmaya dahi kıyamadığına akla hayale gelmeyecek şeyler yapıyor. Lanet ediyorum, elimden keşke fazlası gelse.

Banada öyle geliyor yayın yasağı gelip biraz ujutulmasi sağlanacak gibi hissediyorum çünkü evlerin bile araması yapilmamisken

Barim barim bağırmaz kimse filanca akrabası öldürmüş diye ...

Çocukluğum sokaklarda geçti. Hatırladığım 2 kişi tarafından tacize uğradım biri şu oyun salonları vardı hani atari oynadığımız onun sahibiydi. Öteki de dul komşumuzdu defalarca tacize uğradım ama ben büyüyünce anladım bana ne yapıldığı. Sokaklar hiç bi zaman guvenli değildi, artık daha da güvensizleşti... Benim aklım almıyor bi ırmak vakasıyla o kadar çalkalanmışken hala o yaştaki çocuk nasıl tek başına sokağa bırakılır

Doğru söylüyorsunuz bakabileceği kadar çocuk yapmalı ama burada tuhaf bir durum var. Ev dede evi. Evin etrafındaki herkes hala, amca, kardeş, akraba. Bu kişilerden koruma gereği duymamıştır gibime geliyor. Zaten bu kadar akraba, aile üyeleri etraftayken bu kızın ortadan kaybolmasını insanın aklı almıyor. Aileden birisi olma ihtimali yüksek.

Youtube da video vardi leyla ile ilgili keşke bakmasaydim

Daha minicik masumum çok yeni uyuyomuş gibi bedeni :'(

Bu kadar kaybolan cocuklar,cocuk cinayetleri,tecavüzler,hayvanlara yapilan işkenceler nasil bir yaratik bunlar

Rabbim tüm yavrulari korusun

Konusamayan bir çocuk ya tecavüz edilirse ya da tanıdığı biri goturduyse öldürülür. Hep kaçırıldı deniliyordu ben bırakılır bir yere diyr düşünmüştüm.
Gaziantepte 2 yaşında konuşamayan bir cocuk kaçırılmışti muge anlida , haberlerde cok cikinca meydana bırakıp kaçmışlardı. Yavrum nasil kıyılır bu cennet kokuluya. Önce eylül sonra leyla cok aci. Hep eylül olayından sonra götüren bırakır diye düşünmüştüm. Demek ki cok yakini ki öldürdü

Ya bakıp bakıp aglıyorum... Gozlerine dalıyorum insan dokunmaya kıyamaz Düşünceler içinde boğuluyorum nasıl nasıl nasıl diye. Kızım var onuda düşündükce delirecek gibi oluyorum.
Kafam allak bullak elimden hiç bir şey gelmiyor cok kötüüüü!! O annenin acısı nasıl dinecek ya nasıl yazarken bile aglıyorum...
Sözlerim bile kitlenip kalıyor cok uzgunummm coook..

Allah belalarını versin o iğrencc pislik organları kopsun insallahhh nasıl bir iğrenclik azmışlık vicdansızlık nasıl yaa
Bir cocugu görünce nasıl bunları dusunebilir nasıl dokunabılir cıldırıcammmm offf

Aklıma küçük Irmak geldi. Hani "mahallenin meczubu, yazık günah" denilen, hafif yarım akıllı görünen bir tip tarafından acımasızca katledilen Irmak. Aşağı yukarı Leyla yaşlarındaydı o da. O meczup Irmak'ın kaçta evden çıktığını, nerelerde oynadığını, hatta sevdiği şekerleri, çikolataları dahi biliyormuş. Irmak'ın babası dahi bilmiyordu, Müge Anlı ilk o an o meczuptan kıllanmıştı. Zira zaten Irmak'ı şekerle çikolatayla kendine alıştırmış lanet olası. Nereye varacağım, çocuklara yabancılarla konuşma, özel bölgelerine dokundurtma, yabancılardan bir şey alma diyoruz kendimiz hemen tatlı bir çocuk görünce sevmeye davranıyoruz, çantamızda kalan çikolatayı/şekeri vermeye kalkıyoruz, bir teyze çocuğa şeker vermek isterse "Aaa teşekkür et teyzeye" diyoruz. E sen de çocuğa şeker, çikolata verirsen, istemediği halde zorla sevmeye, öpmeye kalkarsan, "Ayy inatçı bu da" der gülersen bu çocuk nasıl ayırt edecek? Hadi sen iyi niyetlisin de çocuk iyi niyetle kötü niyeti nasıl ayırt edecek?

Yapmayın arkadaşlar, ne çocuğunuzun yabancılardan bir şey almasını sağlayın ne kendiniz çocuklara bir şey verin. Ne kadar tatlı olursa olsun zorla sevmeyin, öpmeyin, mıncırmayın. Toplum olarak bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor, sırf çocuğa sıkı sıkı tembihleyerek düzeltebileceğimiz şeyler değil bunlar.

Mideme ağrılar girdi artık. Benimde 2 kızım var ve artık o kadar korkuyorum ki bişeyler yapmaya. Onlara bişey olucak diye artık daha da korkuyorum. İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu , bu kadar sapık oldu. Küçük bebek onlar be daha nasıl olur aklım almıyor. Leyladan yana ümidim vardı bu kadar tv de çıkıyor aramalar falan kaçıran kesin bırakır bi yere canlı dedim. Yapan uzaktan biri değil bence. Kime güvenicez kendimizden başka. Cennet kokulu güzel meleklerin toprakları bol olsun.

Bugun yolda dolasirken adamin teki kizimin yanagini oksadi. bebek arabasinda oturuyordu. hemen islak mendille sildim ve ardindan sunu dusundum: kim bilir ne maksatla dokundu?
bundan sonra dokunma diye bagiririm sanirim. eline zorla seker tutusturup kucagima gel diyeni de iteklerim herhalde. ben hic iyi degilim bu ara. kizim yasina girecek sevinemiyorum. haberler canimi yakiyor. kutlama yapmak bile istemiyorum.

Artık o kadar evhamlı oldum ki okula ellerimle bırakıp ellerimle aldığım çocukları teneffüs esnasında bişey olur mu acaba diye akıllı saat alaşım var

Kızı erkeği yok artık sapik hepsine sapik

Allah kahretsin bu pislikleri

tecavüz yok gibi diyorlar gram inanmıyorum öbür kızın olayından sonra bu da dikkat çekmesin olay patlamasın diye saklıyolar işte

3 yaşındaki konuşamayan bebek niye öldürülür ? kim öldürür ? anca tecavüz edip yakalanmak istemeyen pedofili öldürür biraz büyük olsaydı yasak ilişkiyi gördü de öldürdüler diyebilirdim ama bu pedofili işi milletten saklıyolar şimdi olay olmasın diye

Aile kendilerine laf soyletmiyor ya sanırım ondan darp izi yok tecavüz yok eee çocuk kendi kendine gitti de mi oldu diyeceğim ama 5 gün öncesine kadar kaç kere aranmış yasasa bulunurdu

Katil evlerin aranmamasindan faydalandı biraz tuttu bı yerde artık köy araması bitip çevre araninca bıraktı çocuğu oraya

Ben dışarıda tatlı bir bebek görünce uzaktan sevmeye bile çekinir oldum ailesi yanlış anlayabilir diye. Asla temas etmesine izin vermeyin yabancıların, kucak falan asla. Dünya her zaman kötüydü, bu olaylar 10-20 yıl önce de vardı inanın ki. Sadece sosyal medya yoktu, eskisi gibi her yere saniyesinde iletişim yoktu, duymuyorduk, bilmiyorduk. Leyla 20 sene önce Ağrı'da ölseydi kim duyacak bilecekti oradaki köy ahalisi dışında? Her türlü tedbirinizi almalısınız, her daim kötü insanlar var.

Geçen gün minibüste 2 çocuklu bir kadın bebek arabasıyla inmeye çalışıyordu. Eşim yardım teklifinde bulundu kadın bir şey demedi. İndikten sonra eşimi tembihledim. İhtiyacı olsa kendi söyler dedim. Bir daha kimseye teklif etme ve kimsenin çocuğunu sevme. Kim iyi niyetli kim değil bilemeyiz. Herkes eşini kardeşini oğlunu tembihlesin çocuklara dokunmasın kimse.
İş yerinde yan dükkanın eşi kızını getiriyor arada. Çalışanı, kocasının arkadaşı kucağına alıyor gezdiriyor. Biraz ilerde büfe var oraya giriyorlar çikolata almaya. Orda da erkekler var muhtemelen onlarda seviyor kızı ki geç çıkıyorlar. Biraz samimi olayım kadınla tembihleyeceğim. Kimseye güvenmiyorum ben bütün erkekler gözümde potansiyel sapık.

Doğru soyluyorsun. Bu haberler hep vardi. Gardiyan tanidiklar anlatmisti. Birinde 70 yasinda gozleri gormeyen dede 15mi 17 mi yasinda kizi kacirip tecavuz etmis. bunu haberlerde duymadim mesela. icimizden onu orada gebertmek geliyordu ama elin kolun bagli hicbir sey yapamiyorsun derlerdi. yasi yok ama cezasi olmali. bu cellatlarin celladi olmali. insani dusunemiyorum artik egom degil 'id'imle hareket etmek istiyorum. can yakanin cani yansin istiyorum.

Ben cinsiyet ayirmiyorum artik! Kimse cocuklara dokunmasin! Anasi babasi olanlara sahip cikamiyoruz. kimsesiz yurttaki yavrularim ne halde acep? Ordaki olaylar da malum! Rabbim cocuklari evlatlarimizi ve dilsiz kul hayvanlari vicdansiz insanlardan korusun.

Uyku girmiyor gözüme girmesin de zaten...
Hakikati ancak Allah bilir ama içimden bir ses bu vahşetin sebebi o bölgede yıllardır yapılan uyuşturucu işi diyor...
Askerliğini orda jandarma olarak yapan bir yakınımın anlattıkları geliyor aklıma inanın nutkunuz tutulur...
Ailenin köydeki evlerin aranmasını istememesinin sebebi de bu olabilir...
Korkmak için sebebi olmayan insan küçücük bir meleğin canı söz konusu olduğunda kapısını ardına kadar açar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…