- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani
Banada öyle geliyor yayın yasağı gelip biraz ujutulmasi sağlanacak gibi hissediyorum çünkü evlerin bile araması yapilmamiskenCok ust uste geldi daha iki de kayip var cok isyankariz yarin sokaklara dokulecegiz havasi var bunun icin biseleri kamuoyundan saklama geregi duymazlar insallh onun roportajina arama ekiplerinin baktiklari yerleri bilmesine mesafeye gore oraya atilmis ki yani 18 gunluk cenazeyide anlarlar demekki yeni cenaze gorunuyor sapik degilse tanidik degilse o kadar panik niye yapsin konusamayan cocuga yol kenerina birakirdi kendide giderdi biri gorur alirdi ailesine haber verirdi
Buyuyunce konusursa beni ele verirden korkanin yani tanidik isi o sapkinca bise olmasa neden korksun o kadar isi oldurmeye gotursun
Hadi cocuk dustu kalbi durdu bise
Oldu desek 18 gundede kokardi hayvan zarar verirdi minik bir sey var baska birsey yok diyorlar kopek koku alirdi 2.3 km dedigin neki ruzgar vursa kokusu gelir
Turkiye bu cocuga cok duskun oldu cok takip etti ortaya hikaye atip ne yururse arka planda yuruyecek gibi hissediyorum ben
Cahillestiriliyoruz evet , ayni zamanda insanlarin uremesine de sinir getirilmeli
7 cocuktan 6.siymis leyla , daha 3 yasinda bile olmayan sut bebesi sokaklarda bir basina dolasiyor
Herkes bakabilecegi kadar dogurmali , dogurup da sokaga salmak marifet degil
Biz salak miyiz gozumuzu uzerlerinden ayirmadigimiz icin?
O kadar kizginim ki , yapana da , buna firsat verene de , en cok da yapanlara gerekrn cezayi vermeyenlere
Cocuklara tecavuz edenlerin iyi halden salinmasina , adalet sistemine , lanet olsun ya gercekten lanet olsun
Bugun yolda dolasirken adamin teki kizimin yanagini oksadi. bebek arabasinda oturuyordu. hemen islak mendille sildim ve ardindan sunu dusundum: kim bilir ne maksatla dokundu?Aklıma küçük Irmak geldi. Hani "mahallenin meczubu, yazık günah" denilen, hafif yarım akıllı görünen bir tip tarafından acımasızca katledilen Irmak. Aşağı yukarı Leyla yaşlarındaydı o da. O meczup Irmak'ın kaçta evden çıktığını, nerelerde oynadığını, hatta sevdiği şekerleri, çikolataları dahi biliyormuş. Irmak'ın babası dahi bilmiyordu, Müge Anlı ilk o an o meczuptan kıllanmıştı. Zira zaten Irmak'ı şekerle çikolatayla kendine alıştırmış lanet olası. Nereye varacağım, çocuklara yabancılarla konuşma, özel bölgelerine dokundurtma, yabancılardan bir şey alma diyoruz kendimiz hemen tatlı bir çocuk görünce sevmeye davranıyoruz, çantamızda kalan çikolatayı/şekeri vermeye kalkıyoruz, bir teyze çocuğa şeker vermek isterse "Aaa teşekkür et teyzeye" diyoruz. E sen de çocuğa şeker, çikolata verirsen, istemediği halde zorla sevmeye, öpmeye kalkarsan, "Ayy inatçı bu da" der gülersen bu çocuk nasıl ayırt edecek? Hadi sen iyi niyetlisin de çocuk iyi niyetle kötü niyeti nasıl ayırt edecek?
Yapmayın arkadaşlar, ne çocuğunuzun yabancılardan bir şey almasını sağlayın ne kendiniz çocuklara bir şey verin. Ne kadar tatlı olursa olsun zorla sevmeyin, öpmeyin, mıncırmayın. Toplum olarak bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor, sırf çocuğa sıkı sıkı tembihleyerek düzeltebileceğimiz şeyler değil bunlar.
Aile kendilerine laf soyletmiyor ya sanırım ondan darp izi yok tecavüz yok eee çocuk kendi kendine gitti de mi oldu diyeceğim ama 5 gün öncesine kadar kaç kere aranmış yasasa bulunurdutecavüz yok gibi diyorlar gram inanmıyorum öbür kızın olayından sonra bu da dikkat çekmesin olay patlamasın diye saklıyolar işte
3 yaşındaki konuşamayan bebek niye öldürülür ? kim öldürür ? anca tecavüz edip yakalanmak istemeyen pedofili öldürür biraz büyük olsaydı yasak ilişkiyi gördü de öldürdüler diyebilirdim ama bu pedofili işi milletten saklıyolar şimdi olay olmasın diye
Bugun yolda dolasirken adamin teki kizimin yanagini oksadi. bebek arabasinda oturuyordu. hemen islak mendille sildim ve ardindan sunu dusundum: kim bilir ne maksatla dokundu?
bundan sonra dokunma diye bagiririm sanirim. eline zorla seker tutusturup kucagima gel diyeni de iteklerim herhalde. ben hic iyi degilim bu ara. kizim yasina girecek sevinemiyorum. haberler canimi yakiyor. kutlama yapmak bile istemiyorum.
Bugun yolda dolasirken adamin teki kizimin yanagini oksadi. bebek arabasinda oturuyordu. hemen islak mendille sildim ve ardindan sunu dusundum: kim bilir ne maksatla dokundu?
bundan sonra dokunma diye bagiririm sanirim. eline zorla seker tutusturup kucagima gel diyeni de iteklerim herhalde. ben hic iyi degilim bu ara. kizim yasina girecek sevinemiyorum. haberler canimi yakiyor. kutlama yapmak bile istemiyorum.
Doğru soyluyorsun. Bu haberler hep vardi. Gardiyan tanidiklar anlatmisti. Birinde 70 yasinda gozleri gormeyen dede 15mi 17 mi yasinda kizi kacirip tecavuz etmis. bunu haberlerde duymadim mesela. icimizden onu orada gebertmek geliyordu ama elin kolun bagli hicbir sey yapamiyorsun derlerdi. yasi yok ama cezasi olmali. bu cellatlarin celladi olmali. insani dusunemiyorum artik egom degil 'id'imle hareket etmek istiyorum. can yakanin cani yansin istiyorum.Ben dışarıda tatlı bir bebek görünce uzaktan sevmeye bile çekinir oldum ailesi yanlış anlayabilir diye. Asla temas etmesine izin vermeyin yabancıların, kucak falan asla. Dünya her zaman kötüydü, bu olaylar 10-20 yıl önce de vardı inanın ki. Sadece sosyal medya yoktu, eskisi gibi her yere saniyesinde iletişim yoktu, duymuyorduk, bilmiyorduk. Leyla 20 sene önce Ağrı'da ölseydi kim duyacak bilecekti oradaki köy ahalisi dışında? Her türlü tedbirinizi almalısınız, her daim kötü insanlar var.
Ben cinsiyet ayirmiyorum artik! Kimse cocuklara dokunmasin! Anasi babasi olanlara sahip cikamiyoruz. kimsesiz yurttaki yavrularim ne halde acep? Ordaki olaylar da malum! Rabbim cocuklari evlatlarimizi ve dilsiz kul hayvanlari vicdansiz insanlardan korusun.Geçen gün minibüste 2 çocuklu bir kadın bebek arabasıyla inmeye çalışıyordu. Eşim yardım teklifinde bulundu kadın bir şey demedi. İndikten sonra eşimi tembihledim. İhtiyacı olsa kendi söyler dedim. Bir daha kimseye teklif etme ve kimsenin çocuğunu sevme. Kim iyi niyetli kim değil bilemeyiz. Herkes eşini kardeşini oğlunu tembihlesin çocuklara dokunmasın kimse.
İş yerinde yan dükkanın eşi kızını getiriyor arada. Çalışanı, kocasının arkadaşı kucağına alıyor gezdiriyor. Biraz ilerde büfe var oraya giriyorlar çikolata almaya. Orda da erkekler var muhtemelen onlarda seviyor kızı ki geç çıkıyorlar. Biraz samimi olayım kadınla tembihleyeceğim. Kimseye güvenmiyorum ben bütün erkekler gözümde potansiyel sapık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?