- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
"Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette…
Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı..
“Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var..
Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var..
Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var..
Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var..
Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var..
Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var..
Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var..
Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var..
Cunku meclisteki herkes ancak kendini dusunuyor paralarini cebine atip milleti dusunen yok hepsine haram zikkim olsunHindistan i geçecez bu konuda az kaldi...
Kafalar değişmeden hiçbir şey değişmeyecek."Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette…
Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı..
“Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var..
Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var..
Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var..
Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var..
Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var..
Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var..
Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var..
Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var..
Kaçıran kişi her kimse üzerinde delil bırakmamak için kıyafetlerini çıkarmış olabilir. Saç, kıl, tüy kıyafette bulunabilir çünkü.Şimdi izliyom da çocugun üstünde elbisesi yokmuş.
müge anlıda bi minübüste çocuk vardı hem çok benziyodu hem kıyafet aynıydı.
Baba onuda reddedi değil leyla diye ama aklıma o geldi.kıyafeti yok denilince.
Gazetede kacirilip yogun guvwnlikten dolayi gidilemediginden olmus yaziyor mantikloda korkudan gidop bakamadi yavrucak.oldu Allahim nasil.isgenceAçliktan öldügünu okudugumdan beri kendime gelemiyorum
Lanet olsun
Lanet olsun
Ulkemizde merahmet kalmadi turk.kurt alevi sunni herkes ayristirildi insana insan diye bakmadigimiz surece daha cok seyler gelir basimozaEki Görüntüle 2164442
Söylesenize buna ve bu yorumu beğenen 5 kişiye ne denir? Ben bu şahsı bimere şikayet ettim, küçük bir kız çocuğu üzerinden halkı kin ne nefrete sürüklüyor. Pis aşağılık, rica ederim sizler de edin. Kimse bu elem dolu olaya böyle bir yorum yapamaz!
Allah bildiği gibi yapsın!
Bir çocuk ölmüş. Çocuğun ırkı dini dili olmaz. Çocuk çocuktur/ kalkmış yaptığı yoruma bak. Resmen kin ve nefret kusuyor. Yazıklar olsun.U
Ulkemizde merahmet kalmadi turk.kurt alevi sunni herkes ayristirildi insana insan diye bakmadigimiz surece daha cok seyler gelir basimoza
Hersey merhametsizlikten olurBir çocuk ölmüş. Çocuğun ırkı dini dili olmaz. Çocuk çocuktur/ kalkmış yaptığı yoruma bak. Resmen kin ve nefret kusuyor. Yazıklar olsun.
Aynı zamanda Müge Anlı ozaman aileye hepiniz birbirinizin akrabasısınız girip arayın evleri, her deliği. Aratmak istemeyenden şüphelenin demişti babasına. Bilmem aradılar mıİzin olmadan evler aranamaz diyenler OHAL de oldugumuzu unuttu sanırım..
Bunun için aile iznine mahkeme iznine gerek yoktu o yavrucak evler aransaydı bulunacaktı yazık oldu bunu kim yaptıysa Allah hem bu dunyada hem obur dunyada kahru perişan etsin
"OHAL süresince mahkeme kararı beklenmeden savcı tarafından yakalama emri düzenlenebilecek. Savcı, konutta, işyerinde, kapalı alanlarda mahkemeye başvurmadan arama kararı verebilecek. Savcı hazır olmadan, ihtiyar heyetinden veya komşulardan birinin nezaretiyle arama gerçekleştirilebilecek."
Cayir cayir yanin.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?