Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan da paylaşayım. Hepimiz bulunduğumuz illerde yapılacak eylemleri paylaşalım, yürüyüşlere katılalım. Ben çocuğumu da alıp gideceğim. Biz susarsak çocuklar ölmeye devam edecek. Evde oturup sosyal medyadan ah vah etmek çözüm olmuyor, olmayacak. Susmayalım artık. Bu çocukların sesi olalım. Yarının Leyla'larını kurtarmak için birşeyler yapmamız şart.

Eklentiler

• 2018-07-03 11.40.49.webp
    22 KB · Görüntüleme: 128
Hep sustum bisey yazmak istemedim... simdi son dakika gelismesine baktim.. cocuk acliktan ölmüs. Sen nasil bir insan evladisin ki cocugu 10 gün ac birakabildin... Allah sebeb olan herkesin belasini versin. Nasil insansinda sen acliktan öldürdün cocugu? Diri diri topraklara gir insallah!!!

bu adiler iki cihanda gün yüzü görmesin paramparça olsunlar acı çeksinler yandı içimiz başka hiçbirşey düşünemez hale geldim aileler ne yapıyr allahııım dün tesadüf instegramda kendi kızına tecavüz edeni şerefsizi döverken videosunu çekmişler onu gördüm çıldırıcam allahım bu nasıl bir dünya yavruları koruyamıyoryz sen koru yarabbim

"Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette…

Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı..

“Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var..

Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var..

Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var..

Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var..

Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var..

Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var..

Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var..

Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var..

Hindistan i geçecez bu konuda az kaldi...

Kafalar değişmeden hiçbir şey değişmeyecek.
Önceden umudum vardı artık oda yok.
Bu böyle gider...
Ben düşündüğümden utanmaya razıyım
Ama nerdeee

Kaçıran kişi her kimse üzerinde delil bırakmamak için kıyafetlerini çıkarmış olabilir. Saç, kıl, tüy kıyafette bulunabilir çünkü.

Yüzümün kemikleri ağrıyor geceden beri dişlerimi sıka sıka.. açlıktan ölmüş kuzum. Bu boğazlardan tatlı lokma nasıl inecek şimdi Leyla. Senin açlıktan saatlerce kıvrandığın anları hayal etmeden nasıl yiyip içeceğiz

Söylesenize buna ve bu yorumu beğenen 5 kişiye ne denir? Ben bu şahsı bimere şikayet ettim, küçük bir kız çocuğu üzerinden halkı kin ne nefrete sürüklüyor. Pis aşağılık, rica ederim sizler de edin. Kimse bu elem dolu olaya böyle bir yorum yapamaz!
Allah bildiği gibi yapsın!

U
Ulkemizde merahmet kalmadi turk.kurt alevi sunni herkes ayristirildi insana insan diye bakmadigimiz surece daha cok seyler gelir basimoza

U

Ulkemizde merahmet kalmadi turk.kurt alevi sunni herkes ayristirildi insana insan diye bakmadigimiz surece daha cok seyler gelir basimoza
Bir çocuk ölmüş. Çocuğun ırkı dini dili olmaz. Çocuk çocuktur/ kalkmış yaptığı yoruma bak. Resmen kin ve nefret kusuyor. Yazıklar olsun.

Aynı zamanda Müge Anlı ozaman aileye hepiniz birbirinizin akrabasısınız girip arayın evleri, her deliği. Aratmak istemeyenden şüphelenin demişti babasına. Bilmem aradılar mı

Ben gerçekten anlayamıyorum bu polis nereyi aramış

İnsanların evlerini, bodrumlarını kilerlerini iyice arasalarmış zaten kızı bulurlarmış

Ailede zaten bir hal var ama polis de bir garip yani zaten ufak bir köy girin tüm evleri arayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…