Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamıyorum nasıl 3 yaşında çocuk tek bırakılır sokakta?
Hiç mi haber izlemiyor bu aileler?
Yani 3 yaşında daha 3 ,ne bilecek kim kötü kim iyi,kim ne niyetle yaklaşıyor. Biri gel sana şunu vericem dese gider o yavru.
Umarım sağ salim bulunur ama korkarım bulunma ihtimali az,300 bin lira ödül için yaşasaydı bence bir şekilde getirirlerdi,konuşamıyormuş ne oldugunu da anlatamaz diye düşünüp.

Anne biraz ilgisiz geldi bana da.

Kesinlikle katılıyorum 4 yaşındaki çocuk ne versen yer bu kız sadece biberonla süt içiyor ve konuşamıyor.

Dün ablası Müge Anlı'ya bağlandı 'Süte füt der lütfen süt verin, o sadece füt ve anne der' dedi.

Duydunuz mu peki şüphelendikleri biri var mı?

Ya da ordakilerde bizim gibi amcadan şüpheleniyor mu?

Duydunuz mu peki şüphelendikleri biri var mı?

Ya da ordakilerde bizim gibi amcadan şüpheleniyor mu?
Ya aynı günün akşamı bi resim dolandı Müge Anlı'da bahsetti ya bi arabada dikiz aynasından çekilmiş foto. Herkes ona yoğunlaşmıştı ama zaten ifadesi alınmış adamcağızın hiçbir ilgisi yokmuş.
Bir ara dedi ki babasının Erciş'e çağırmışlar ona benzeyen bir kız varmış yada oymuş diye..
Öyle heyecanlanmıştım ki ama bulamamışlar değilmiş yani.
2 gündür felan da daha yeğenine sormuyorum hani tv lere felan da çıktı ya diyorum ordan takip ederim.
Yani ilk söylenen amcasıyla oyun oynarken kaybolmuş.
E insanın aklına başka hiçbişi gelmiyor ki :/

ben de acaba kürtçe mi biliyordur dedim. çünkü önce kendi dillerini öğretiyorlar. (siyasi olarak yazmadım kesinlikle)ama kardeşinin adını söyleyememesi ilginç. bir de çocuklar dönem dönem yemiyorlar sadece süte bağımlı yaşıyorlar. küçük kardeşi de olunca annesi uğraşamamıştır.
inş bulunur. hep aklımda. bir de babası süt verin kızıma dedi ya oyyy oyyy içim parçalandı. o kadar merhametli olsa pislikler ayırır mı yavruyu ailesinden.
bazen 4 yaşında ki oğlum avm de elimi bırakıyor sonra beni göremeyince deli koyun gibi korkup bir ora bir bura kaçınıp duruyor. ne korkmuştur o yavrumda.

7 çocuk doğurmuş kadın hangi biriyle ilgilensin
İşte bu yüzden deniyor ya
Dogurabildigin kadar değil bakabildigin kadar çocuk sahibi olacaksın diye..maalesef sonra kurda kuşa yem oluyor minicik günahsiz yavrular..
İnş leyla bulunur ama tek duam bu.

Onun için hep diyoruz ya çocuk doğurmak marifet diil bakabileceginiz kadar figürün Allah'ım korusun inşallah.

İşte bu yüzden deniyor ya
Dogurabildigin kadar değil bakabildigin kadar çocuk sahibi olacaksın diye..maalesef sonra kurda kuşa yem oluyor minicik günahsiz yavrular..
İnş leyla bulunur ama tek duam bu.
Aynen öyle!
Bu kayıp vakaları hep küçük savunmasız bebeler annelerinden uzakta kalınca oluyor, Konya’da kaçırılıp bulunamayan o çocuklarda sokakta oynuyorlardı, al bunda da aynısı var yahu küçük kızın Van yolunda ne işi var! Anası babası kızı köyde dolaşsın diye mi bırakıyor nedir! Al geldi kurdun biri kaptı gitti şimdi süt verin yavruma diye bağırıp çağırsan ne gam amca, annenin 7 tane çocuğu var hangisiyle ilgilenecek hangisini kollayacak, gümbür gümbür geliyorum demiş felaket!

Amcası ile ilgili bir durum var bence. Leyla'dan 2 ay büyük yeğeni arabaya bindi demiş. Amcası yok öyle bir şey diye yalanlamış. 3 4 yaşında çocuk yalanı ne bilsin ki. O adam masum değil.
Kesinlikle size katiliyorum amcasinda var bisey. Allah ailesine sabir versin. Kuzum Insallah korktugumuz sey olmasin

Amcanin Leylani o saatlerde kayit etmesini ve neden arabayi gosteriyor anlamiyorum.Belki arabanin sahibi rahatsiz oluyordur videoya kayit edilmesinden oda baska bir soru isareti

Amcasından şüpheleniyordum bende ama diğer amcası da konuştu ‘’videoya çeken amca kızı getirdi kapıya koydu gençlerin yanına gidip çay içti ,10 dk sonra çocuğun kaybolduğunu duyduk ‘’diyor o yüzden amcaya olan şüphem azaldı ya beyaz araba ya da köyde bir sapık kaçırdı allah ailesine kavuştursun ne oluyorsa ya küçük çocuklara ya da hayvanlara oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…