- 19 Kasım 2013
- 18.781
- 33.875
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Anne biraz ilgisiz geldi bana da.Çocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.
Cok tuhaf ama bugun ruyamda leylayi gordum.sonra 30 yaslarda bi bayan vardi.diyodu ki bizim bebegimiz hic yok ve olmayacak.o yuzden leylayi kacirdik normalde boyle seyleri hic gormem ruyamda.cok ilginc bi ruyaydi.
Bana soracak olursaniz bu işte amcasinin parmagi var.video sirasinda leylayi cagirdiginda leyla hircin tavirlarla onun yuzune bile bakmiyor.ayni sekilde cektirdigi resimde bile sinirli bi yuz ifadesi var.amcasi onu yolda gordugunde ailesine teslim etmek yerine neden video ve foto cekme geregi duydu buda buyuk bi soru isareti.veee een een onemlisi kiz 4 yasinda ve konusamiyor gelisimi durmus gibi.bence bunda ailenin sakladigi bi sir var.ins en kisa zamanda sag salim ortaya cikar
Anne biraz ilgisiz geldi bana da.
Eşimin memleketi..
Bayramda gitmiştik bizde..
Bayram sabahı yeğeni geldi yenge dedi bu resmi sen de paylaş her yerde dedim hayırdır dedi arkadaşımın yeğeni kayıpmış.
O an içim koptu resmen o kadar güzel bir yavru ki resme her baktığımda gözleriim doluyor. Evime dönene kadar da oğlumla uyudum geceleri gözüme uyku girmedi. O anne ne yapıyordur şimdi diye. Yazarken bile gözlerim doldu. Bayramdan beri içim pır pır çocuktan bi haber var mı diye sürekli yeğenine soruyordum artık Türkiye'ye yayıldı takip ediyoruz hep beraber.
Rabbim götürenin de içine vicdan koysun da getirsin kuzumuzu sağ salim..
Ya aynı günün akşamı bi resim dolandı Müge Anlı'da bahsetti ya bi arabada dikiz aynasından çekilmiş foto. Herkes ona yoğunlaşmıştı ama zaten ifadesi alınmış adamcağızın hiçbir ilgisi yokmuş.Duydunuz mu peki şüphelendikleri biri var mı?
Ya da ordakilerde bizim gibi amcadan şüpheleniyor mu?
Çocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.
İşte bu yüzden deniyor ya7 çocuk doğurmuş kadın hangi biriyle ilgilensin
Onun için hep diyoruz ya çocuk doğurmak marifet diil bakabileceginiz kadar figürün Allah'ım korusun inşallah.Beyaz araba olayı da olabilir çok çocuk görmüş bir araba gelmiş şeker dağıtmış diye söylediler
Hadi diyelim öyle de o kalabalıkta o araba nasıl geldi de çocuğu götürdü?
Bir de 7 kardeşlermiş Leylalar. Anne hangi birine baksın oturtsun yanında.
O kadar insan el kadar çocuğu kaybetti Allahım sen koru yarabbim
Aynen öyle!İşte bu yüzden deniyor ya
Dogurabildigin kadar değil bakabildigin kadar çocuk sahibi olacaksın diye..maalesef sonra kurda kuşa yem oluyor minicik günahsiz yavrular..
İnş leyla bulunur ama tek duam bu.
Günah almak gibi değil ama aynısını bende düşündüm.amcasından çok fena işkilleniyorum ya. bir şey yapmadığını kanıtlar gibi video çekmiş bir de.
Kesinlikle size katiliyorum amcasinda var bisey. Allah ailesine sabir versin. Kuzum Insallah korktugumuz sey olmasinAmcası ile ilgili bir durum var bence. Leyla'dan 2 ay büyük yeğeni arabaya bindi demiş. Amcası yok öyle bir şey diye yalanlamış. 3 4 yaşında çocuk yalanı ne bilsin ki. O adam masum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?