Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen katiliyorum. Yok buraya koyunca ne olacak cikip bakin sokaklara çocuklar sıcağın altında bile oynuyor. Herşeyi gectim böyle ona buna saldırmasına ne demeli incilerimiz dökülmez yanlisi kabul edince
Sicagin altinda cocugun oynamasini nasil bagdastirdiniz hayret dogrusu

74. sayfada hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Görsel kaldırıldı, kaldırırken gördüm, keşke görmeseydim

Hanımlar hepinize genel uyarı olsun koymayın böyle fotoğraflar, bebek Leyla veya değil fark etmez, parkta gülüp oynaması, salıncağa binmesi gereken bir bebenin cansız bedeni işte, adı Leyla olmuş, Eylül olmuş fark etmiyor

Aslında ihtimaller hep geldi .
Ama aile hepsini reddedince polis napsın.
Borc için denildi elti denildi hep önü kesildi.
Tabi polis bi şekilde araştırma yapmıştır ama nereye kadar.dolmuş denildi baba çıktı özürdiledi.
Eltiyle kavgalı denildi 10 senedir biz o gün kahvaltı yaptık denildi.
Şimdi de eski eş çıktı.ilk defa burda okudum.bu çocuk birinin cezasına kurban gitti.

Ben hala anlamıyorum.
Yok savcılıktan izin yokmuş, evler aranmamış, aile gerek Yok, biz de öyle şey olmaz demiş.
2008 den bu yana 104 bin çocuk kaybolmuş Türkiye’de.
Günde 35 çocuk.
https://www.birgun.net/haber-detay/...is-8-yilda-104-bin-cocuk-kayboldu-221679.html
Hala bir arama kurtarma standartı yok mu gerçekten?
Mesela sayı kaça çıkmalı bir standart oluşturulması için?

O çocuk o köyden hiç çıkmamış.
Babası kendi çocuğunu ölüme terk etmiş
Devlette göz yummuş oldu,
Ben başka türlü okuyamıyorum bu olanları

Sicagin altinda cocugun oynamasini nasil bagdastirdiniz hayret dogrusu
Herkes çocuklarına sahip ciksin diye koymuşsunuz ya şu sıcağın altinda bile evlerinde oturmuyor anneleri rahatsız olmuyor. Yok acik mi buldum sandınız ne yazdiniz diger yazdıklarıma cevap vermeyip buna hemen koşmuşsunuz

Yani sen avukatimsin hemen kostun anlayamadim yani.herkes herkesin cocugunu dusunur oldu bu konuda . Herkes kendi cocuguna sahip ciksin yeter. Acik bulamaya calisan sensin gibi geldi. Hersey `Atlama`

oraya defalarca bakılmış. köyün 3 km ötesi. bakılmaması mümkün mü. köylüler bile bakmış.
oraya sonradan getirildiği söyleniyor

Mune Kibler de sıkıntı mı var ?
Neyse ki yokmuş .
Çok şükür ..

Son düzenleme:
Böyle durum da kim arama kararı ister.herkes kapısını açar.yada polis giremiyosa bile aile gelsin baksın denilir .köy sonuçta kaç ev olcak hadi yüz olsun .
Ne kadar sürer.
Çocuk kaybolmuş evinizi arayacaz deseler ben kararı mı gösterin diycem.kapımı kendim acarım.
Yanlış hatırlamıyosam bu köyde de öyle bi arama oldu cami anons yaptı denildi hatta.

Gecen yaz inci ertugrulun bi programı vardı .
Orda da küçük bi kız çocugunu arıyolardı.köpek belli noktaya gelip orda duruyomuş .durdu yer köyden çıkıp asfalta gelince uzmanlara göre çocuk o noktaya kadar geliyo ordan arabayla götürldüğü.yürürken bişey salgılıyomuş.
Madem bu kız köydeydi nasıl bulunamadı inanılır gibi değil.
Sanki bu köpeklerde hep evin etrafın da dönüyodu deniliyodu.

oraya defalarca bakılmış. köyün 3 km ötesi. bakılmaması mümkün mü. köylüler bile bakmış.

Tamam da çocuk köyde nihayetinde... muhtemelen evlerden birinde. Kendi kendine gelmediğine göre oraya.
Kaç hane bu koy? Özellikle köy dışına yönlendirdi durdu ailesi.
Kapılarını açmalılardı.
Köyde çocuk kaybolacak ben jandarma evimi aramasın diyeceğim. gelsin arasın. Evimi, arabamı. Saklayacak bir şeyi olan çekinsin bundan.

dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum. benim düşüncem farklı köylerden veya farklı şehirlerden birinde öldürülüp getirildiği her türlüsü acı verici.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…