Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ölü halini gördügünden beri kendime gelemiyorum. Allah cezanizi versin. Allah cayir cayir atesinde yaksin sizi. Bizim besleyip buyutup kiyamadigimiz evlatlarimiza bunu yapan elleriniz kirilsin.kizima bakip bakip agliyorum.

Ben katılıyorum o ailede de o köyde de bir hal var

Leylanın babası tefecilik yapıyormuş, çocuğun getirene de ödül koymuş. Çocuğumu getirin paranızı vereyim gibi geldi bana da günahları boynuna. Aile kimin kaçırdığını gayet de biliyordu bence

Ama dedesi dememismiydi , 300 binlira ödül diye..

Aynen katılıyorum her kelimesine

Ama dedesi dememismiydi , 300 binlira ödül diye..

Aynen, 300bin lira babanın birinden çarptığı paradır muhtemelen. Paranı geri vericem çocuğu getir şeklinde bir çağrıymış gibi geldi bana. Köy aşiret zaten kimin yaptığı da bellidir ama kimse ses etmemiştir. baba da yaptığı pislikler ortaya çıkıp başı yanmasın diye ses etmedi bence böyle bir yola başvurdu onun yerine.

E vet kızlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyor ancak cevap yazmıyordum.Tv den de izlemedim ama anlatılanlardan bir kaç bir şey çıkardım.Çünkü işin içine girmedikçe(yani tv den falan takip etmeyince) daha objektif değerlendirme yapabileceğimi düşünüyorum.
Öncelikle Leyla'nın babası TV lerde çocuğum aç kalır süt verin derken katile resmen yol göstermiş gibi oldu.Yani eğer bilirseniz Sineklerin Tanrısı adlı romanda adada kalan çocuklar kendilerini tanıtırken bir çocuk bana eskiden Domuzcuk derlerdi,çok üzülürdüm şimdi ne derseniz deyin ama bana Domuzcuk demeyin diye bir açıklama yapınca adı nasıl da Domuzcuk kaldı ise Leylanın babası çocuğuna süt verilmesini istemesi karşısında tam aksi bir davranış ile karşılaşıyor.Yani çocuğu beslemesi istenen kişi çocuk aç bırakılarak cezalandırılıyor.
Buradaki kilit nokta babadır.Olay babaya kin güden birinden çıkacak.
Dedenin ise ödül,mödül verme mevzusu yalan.Bu olayda baba ve dede kendilerine düşman olan kişiyi biliyorlar.Bunun üzerinde durulmalı.Katil babaya düşman olan birisi.

Seni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.

Ne demek ne ilgilendirir!
Bi koysana o ailenin yerine kendini!
Evladının bu hali bütün ülkeye yayılsın ister misin?
Duyar kasacaksınız diye insanlıktan çıktınız!

Yani bir insanı açlıktan öldürmeyi de geçtim küçük bir kız bu ağlamıştır bağırmıştır açlıktan ölürken bunu insan insana değil hayvanlar bile yapmaz canilik bu

O köyü bence çocukları çıkardıktan sonra tamamiyle ateşe versinler. Madem hepsi akraba hepsi eminim bu isi kimin yaptigini biliyordur ama kendi pisliklerini ortmek icin ses etmemislerdir.
Böyle bir caniliği aynen kutsal kitaplardaki gibi ancak ateş temizler çünkü idam cezası falan da yetmez. Memlekete iyice Sodom Gomore oldu taş yağsa da ateş yağsa da müstehak.

Ne demek ne ilgilendirir!
Bi koysana o ailenin yerine kendini!
Evladının bu hali bütün ülkeye yayılsın ister misin?
Duyar kasacaksınız diye insanlıktan çıktınız!
Haddini bil. Bu fotoyu ceken aile morgda. Cahil cahil konusma gidip ben cekmedim fotografi. Sen cok örnek yazilar yaziyormus paylasim yapiyormus gibi gelip burda konusma isine bak.

Seni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.
Ne demek seni ne ilgilendirir su yaptığınız ne kadar gereksiz ve manasiz. O çocuğun ölüsüne saygınız yok. Acaba siz ister misinz cansiz bedeninizin fotoğraflarinin elden ele dolasmasini. Leylanin olayı türkiyenin olayi oldu, leyla turkiyenin çocuğu oldu ama kimse yavrusunun cansız bedenini dağıtmaz yaymaz. Cok ayıp bu yaptığınız

Dolasima acan ben degilim resmi , her sitede google da bile var sanki fotoyu ben cektim allah allah.
Koyma zorunda mısın bir kere de kusura bakmayın arkadaşlar üzgündüm yanlış olduğunu düşünemedim deyin ya cok normal gibi ona buna atarlaniyorsunuz

O foto Leyla’ya ait değil çok önceden beri var nette sanırım bir savaştan kalma. Çocuk açlıktan ölmüş galiba kuzum kıyamam. Bir kötülük yaptın kaçırdın da başka kötülük yapıp bir de aç mı bıraktın vicdansız çok üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…