- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Seni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.Ne gerek vardı şimdi buna? Hamilesi, hastası var. Yeterince acı zaten, illa görselle desteklemen şart mı?!
Artık ailesi düşünsün beyaz minibüs beyaz minibüs diye dolanırlarken yavrum aç mış açıktaymış..
Bu sabah da toprağa verilmiş tören istememiş ailesi.. oralar küçük yerler, büyük aşiretler bunlar hiç bişey gizli kalmaz ki bunu yapan da zaten tek başına yapmış olamaz.. biliyor olabilirler kimin yaptığını neden yaptığını
Ama dedesi dememismiydi , 300 binlira ödül diye..Ben katılıyorum o ailede de o köyde de bir hal var
Leylanın babası tefecilik yapıyormuş, çocuğun getirene de ödül koymuş. Çocuğumu getirin paranızı vereyim gibi geldi bana da günahları boynuna. Aile kimin kaçırdığını gayet de biliyordu bence
Ben anlayamıyorum gerçekten köyde ki evler aranmadan dağ tepe bayır neden aranır ki?
Ailesi köyde ki evlerin aranmasını istememiş peki neden?aile istememiş jandarma neden aramamış ?aransaydı belki hala o güzel bakan gözler hayatta olacaktı.Çok uzaktan çıkacağını sanmıyorum bu mevzunun aile içi yada tanıdıkları bildikleri biri aileyi en başından beri samimi bulmuyorum.Müge anlı sezon finali yapmadan işlediği son konuydu Leyla’nın babasına eşiniz eltisiyle küsmüş konuşmuyormuş diye sorduğundan babası inkar etmişti meğerse 10 yıldır küslermiş adam aileye laf gelesin diye bunu bile inkar etmişti.Demem o ki ailesi aşiretmiş,akrabaymış,kendi toprağıymış diye diye kızın başını yaktı cahillik çağın vebası.
Ama dedesi dememismiydi , 300 binlira ödül diye..
Seni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.
Haddini bil. Bu fotoyu ceken aile morgda. Cahil cahil konusma gidip ben cekmedim fotografi. Sen cok örnek yazilar yaziyormus paylasim yapiyormus gibi gelip burda konusma isine bak.Ne demek ne ilgilendirir!
Bi koysana o ailenin yerine kendini!
Evladının bu hali bütün ülkeye yayılsın ister misin?
Duyar kasacaksınız diye insanlıktan çıktınız!
Bence resmı derhal kaldırmalısın.Seni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.
Kime ait bende baya baktim ama o degil mi diye. Herkesin paylasimi bu yonde,Elleri bağlı resim Leyla ya ait değil lütfen paylaşmayın.
Dolasima acan ben degilim resmi , her sitede google da bile var sanki fotoyu ben cektim allah allah.Bence resmı derhal kaldırmalısın.
Kendını o anne babanın yerıne koy . İstermıydın evlandının bu halı internette dolaşsın.
Lütfen.
Ne demek seni ne ilgilendirir su yaptığınız ne kadar gereksiz ve manasiz. O çocuğun ölüsüne saygınız yok. Acaba siz ister misinz cansiz bedeninizin fotoğraflarinin elden ele dolasmasini. Leylanin olayı türkiyenin olayi oldu, leyla turkiyenin çocuğu oldu ama kimse yavrusunun cansız bedenini dağıtmaz yaymaz. Cok ayıp bu yaptığınızSeni ne ilgilendirir. Herkes gorsun ki onlemini alsin birakmasin cocugunu.
Haddini bil. Bu fotoyu ceken aile morgda. Cahil cahil konusma gidip ben cekmedim fotografi. Sen cok örnek yazilar yaziyormus paylasim yapiyormus gibi gelip burda konusma isine bak.
Fotoğraf Leylaya ait değil. Lütfen kaldırın. Gerek yok yeterince canımız yandıDolasima acan ben degilim resmi , her sitede google da bile var sanki fotoyu ben cektim allah allah.
Koyma zorunda mısın bir kere de kusura bakmayın arkadaşlar üzgündüm yanlış olduğunu düşünemedim deyin ya cok normal gibi ona buna atarlaniyorsunuzDolasima acan ben degilim resmi , her sitede google da bile var sanki fotoyu ben cektim allah allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?