- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Aksi aksi yorum yapmanı gerektircek bir şey yazmadım.Dolasima acan ben degilim resmi , her sitede google da bile var sanki fotoyu ben cektim allah allah.
Cayir cayir yanin.!!
Abla tamam dine siyasete girmeyin diyorsun ama 9 yaşında kizla evlenilebilir adet gören evlenmeye hazirdir diyen adı hacı hocalar çıkmadı mi
Yok psikiyatri raporu var yok iyi hal yok kravat taktı diye salinmadilar mi
Daha şimdi genel af konuşulmuyor mu
Hiç bir şey yapamıyoruz hiç bir şey boş bos leylanin güzel gözlerine bakiyoruz
Ne bu görsel ne de toprak altında ayakları gözüken çocuk Leyla değil..Haddini bil. Bu fotoyu ceken aile morgda. Cahil cahil konusma gidip ben cekmedim fotografi. Sen cok örnek yazilar yaziyormus paylasim yapiyormus gibi gelip burda konusma isine bak.
Şu üsluba bak!
Karakterinin gereğini yapmışsın tabii!
Fotoğrafı lütfen kaldırır mısın? Leyla veya değil çocukların dirisine saygımız yoktu bari cenazesine olsun.Kime ait bende baya baktim ama o degil mi diye. Herkesin paylasimi bu yonde,
Aynen nedir mesela bu paylasimin nedeni? Ne olacak paylasinca insanlar cocuklarina daha mi cok sahip cikacaklar? Yine doguran 10 tane dogurup salacak, sahip cikan daha da paranoyaklasacak.. neye yardimi olacak anlasilir gibi degil o yuzden kible gec Bree..
Burda bile göz boyama pesinde olan sensin, yaptigin yorumlardan belli zaten.duyarli anne duyarli vatandas aferin sanaHayır, sanki görselsiz hali yeterince infial yaratmadı da bir de görsel ekliyor.
Kaç gündür yüreğimiz ağzımızda bekledik.
Ama böyle yapınca en çok kendi üzüldü, en çok duyarı o kastı diye tatmin oluyor sanırım vatandaş!
Burda bile göz boyama pesinde olan sensin, yaptigin yorumlardan belli zaten.duyarli anne duyarli vayandas aferin sana
Neden anasının babasının süt verin dediğini anlamış olduk...
Bal gibi biliyorlardı.
Kimin elinde olduğunu da, çocuklarının aç bırakıldığını da. Belki o kadar vicdansız değillerdir diye düşünüş güvenlik güçleri ile paylaşmadılar, belki ucu kendilerine dokunacaktı diye.
Baba tefecilik yapıyor diyorlar... kime ne yaptıysa... intikam için mi öldü şimdi bu çocuk?
O ailenin bütün çocuklarını devlet korumasına almalılar...
Ben leylanin fotosunu görmedim bakmamda bugün arkadaşlarla konuşuyorduk bunu ceken, çektiğini yayan insan normal değil. Kimin aklina gelir bilmiyorum ama gerçketen normal değiliz
Bana tam sayfa söyleyin, 78 sayfa içinde bulmak çok zor olacak çünküMune hanım - Pudra Pembe - adlı üyenin paylaştığı görseli kaldırır mısınız? Ben bu platformda böyle görseller görmek istemiyorum bari burada olmasın.
74Bana tam sayfa söyleyin, 78 sayfa içinde bulmak çok zor olacak çünkü
74. sayfada hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Bana tam sayfa söyleyin, 78 sayfa içinde bulmak çok zor olacak çünkü
Aynen katiliyorum. Yok buraya koyunca ne olacak cikip bakin sokaklara çocuklar sıcağın altında bile oynuyor. Herşeyi gectim böyle ona buna saldırmasına ne demeli incilerimiz dökülmez yanlisi kabul edinceYahu kim olu bir bedene bakabilir ki zaten?
Ben olu bir bedene fotograf da olsa bakamiyorum.
Gormek istemiyorum yani boyle fotograflar buzlanmali, siddet icerigi uyarisi konmali isteyenler gidip acmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?