Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de gördüm bu haberleri ama sadece twitter'da ve kaynak yok. Birileri hedef göstermiş gibi. Siyasi bir yanı var. Yasak konulardan olduğundan yazamıyorum şimdi, bulabilirsiniz ama.
Cocuk bulunmadan once bazi seyleri gormustum bende instagramda aileye yakin oldugunu tahmin ettigim hesaplarda malum durumlarin propagandasi lilili lelelele durumlari iste diyim sende anla o zaman vardi yani durup simdi kudurttularda amca yenge iliskisi vs denk gelmemistim

Özellikle instagramda çok dolanıyor..
Normal haber sitelerinde ben hiç rastlamadım..
Cok inandirici gelmiyor bana gerci Allah bilir cok var aile ici carpikliga kurban giden masum
Sadece 18 gunde aile telefonlari takip edilmistir diye dusunuyorum cok arama msj trafigindede sorguda konusturup daha once bulurlardi diye dusundum zaten 1. Gun bismillah amca herkesin gozunde supheliydi jandarma didiklemistir onu teknik takip vs

İşte babasıyla aynı görüşte değillermiş de, amca ondan yapmış vs. Bana pek inandırıcı gelmedi.
Daha özel, kişisel, aile bireylerini şahsen ilgilendiren bir mesele gibi düşünüyorum.

anlamadım ben. bu bahsettiğiniz kişiler tarafından mı yapılmış diye mi dolanıyor sosyal medyada

Ben sosyal medyada amcanın iki fotosunu gördüm üzerinde kurmak istedikleri ülkenin adı ve bayrağı olan tişört giymiş. Zamanında da yengeye aşık imiş ama kadın bunu istememiş. Yılların kiniyle bunu yapmış vs diye yazıyordu...

Katılıyorum isyan çıkmasın diye bir şeylerin üstü örtülüyor

Hangi birini örtsün?

Geçmiş haberler, güncel degil.
Bu paylaşımı Demet Akalın yapmış,
Hani idam konusunda tereddüt ediyoruz ya,
Yada o çocuğu öldürür diye endişe ediyoruz ya, zaten daha kötüsü olamaz...

Bu da suç üstü yakalanan.
Yaşasın mı gerçekten? Sarhoştum demiş gerekçe olarak. Ah... nasıl parçalamadılar bunu... nasıl kaçtı ellerinden...

İdam için endişeleri anlıyorum.
Ama başka yolu da Yok.
Yaşayamazlar. Yaşamamalılar.
O hurdacı yaşıyor, ırmak’ın Babası, karısını ve bir çocuğunu cinnet geçirip öldürdü yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi istediği kadar yatsın içeride.
Yok.... içim soğumuyor.
Her biri gebermeli.

anlamadım ben. bu bahsettiğiniz kişiler tarafından mı yapılmış diye mi dolanıyor sosyal medyada
Birebir sahislarin hesabi degil cocuklaarini aradiklari donem tahminim kuzen amca cocugu akraba hesaplari kendi hesaplari var ondada varmi o kismi bilmiyorum genel hepsinde bi tarz paylasimlar vardi ozellikle secim donemi Yani acik hesaplar etiket aramasiyla cikiyordu milletin onune
durup simdi kudurttular diyorum

Kızlar kimse çocuğuna böyle bisey olsun istemez ama bunu yaşayan bebeklerin çocukların ailelerinde hep ihmal görüyorum
Biri pazara gider 6 yaşındaki çocuğu bahcede bırakır
Biri saatler sonra yokluğunu fark eder
Leyla olayında madem alıp başını gittiğini gordunuz o kadar kabaliksiniz 7 cocuklarmis insan birini yanina koyar bi kapi falan kilitler
Tamam sorumsuz aileler var diye kimsenin bunu yapmasi gerekmiyo ama sende çocuğuna sahip cik ki firsat verme.
Evin icinde baska bi odaya gitse bile gidet bakarim seslenirim tepki versin diye.
Bazi insanlarda cok rahat.
Bizim sitedeki komsunun 8 ve 2 yaslarinda cocuklari sabahin 7sinden aksam hava kararana kadar bahcede oynarlar. Aylardir annelerinin bir kere seslendigini duymadim.
Hanimefendi 3 ye hamile icerde yatiyo cocuklar bahcede butun gun.
Yazik gunah o cocuklarada

Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.

Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.
Amcası zihinsel engelli, çocuğun kendisi de işitme ve konuşma engelli imiş..
O yüzden dediler ya aramalarda seslenip de cevap almak da olmadığından daha zor oluyor diye..
Çocuk sağır denecek kadar az duyuyormuş, kaybolan çocuk..

Aynen öyle biyerde zihinsel engelli yakınıyla.
Diger tarafta kulakları duymuyomuş çocuğun deniliyo

Kendisi engelli değil, engelli yakınıyla kaybolmuş.
Ufuk bebekten ateşlendiği için geç konuşmaya başlamış. İletişim sıkıntısı olabilir biraz denilmiş.

Biri twitter da zihinsel engelli yeğenim Ufuk kayıp diye yazmış. Hangisi doğru bilemiyoruz.
Özellikle yeğenim yazan kişi ," işitme engelli değil, kendini ifade edemiyor, sorulabilecek her soruya cevap verilebilecek bir çocuk sadece ateşli hastalık geçirdi o yüzden geç konuşmaya başladı" diye belirtmiş.

Yani artik bunlara insan bile demek istemiyorum
Artik midem bulaniyor
Cocuklari insanlari gectim yani insan baska bir insana nasil bu zulmu vahseti yasatabilir gercekten sosyopat olmak lazim. yetiskin kadinlari da gectim, cocuk yahu bu.
Tecavuze ugrayan ordek icin de veteriner rapor yazmisti, hayvanin bagirsaklari icorganlari disariya cikmis
Bu nasil bir vahset, bu nasil bir canilik
Bu insanlarla ayni dunyada yasamak istemiyorum gebersinler

Gebermiyorlar.. Bide çoğalıyorlar..
Kendi kızına tecavüz eden topluluktan bahsediyoruz..

Evet şimdi baktım öyle yazmış. Off inşallah sağ salim bulunur Ufuk ve diğer kayıp çocuklarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…