- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
- #1.021
Ben de gördüm bu haberleri ama sadece twitter'da ve kaynak yok. Birileri hedef göstermiş gibi. Siyasi bir yanı var. Yasak konulardan olduğundan yazamıyorum şimdi, bulabilirsiniz ama.Bu amca haberlerini nereden okudunuz duydunuz??
Özellikle instagramda çok dolanıyor..Bu amca haberlerini nereden okudunuz duydunuz??
Cocuk bulunmadan once bazi seyleri gormustum bende instagramda aileye yakin oldugunu tahmin ettigim hesaplarda malum durumlarin propagandasi lilili lelelele durumlari iste diyim sende anla o zaman vardi yani durup simdi kudurttularda amca yenge iliskisi vs denk gelmemistimBen de gördüm bu haberleri ama sadece twitter'da ve kaynak yok. Birileri hedef göstermiş gibi. Siyasi bir yanı var. Yasak konulardan olduğundan yazamıyorum şimdi, bulabilirsiniz ama.
Cok inandirici gelmiyor bana gerci Allah bilir cok var aile ici carpikliga kurban giden masumÖzellikle instagramda çok dolanıyor..
Normal haber sitelerinde ben hiç rastlamadım..
İşte babasıyla aynı görüşte değillermiş de, amca ondan yapmış vs. Bana pek inandırıcı gelmedi.Cocuk bulunmadan once bazi seyleri gormustum bende instagramda aileye yakin oldugunu tahmin ettigim hesaplarda malum durumlarin propagandasi lilili lelelele durumlari iste diyim sende anla o zaman vardi yani durup simdi kudurttularda amca yenge iliskisi vs denk gelmemistim
Cocuk bulunmadan once bazi seyleri gormustum bende instagramda aileye yakin oldugunu tahmin ettigim hesaplarda malum durumlarin propagandasi lilili lelelele durumlari iste diyim sende anla o zaman vardi yani durup simdi kudurttularda amca yenge iliskisi vs denk gelmemistim
Katılıyorum isyan çıkmasın diye bir şeylerin üstü örtülüyor
Birebir sahislarin hesabi degil cocuklaarini aradiklari donem tahminim kuzen amca cocugu akraba hesaplari kendi hesaplari var ondada varmi o kismi bilmiyorum genel hepsinde bi tarz paylasimlar vardi ozellikle secim donemi Yani acik hesaplar etiket aramasiyla cikiyordu milletin onuneanlamadım ben. bu bahsettiğiniz kişiler tarafından mı yapılmış diye mi dolanıyor sosyal medyada
Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.Zihinsel engelli amcasıyla gönderildi diye biliyorum ben ama..
Yanlış mı acaba?
Hatta amcası dönerken dedesi demiş arkanda Ufuk yok nerde diye..
O da arkamı döndüm ki yok demiş..
Yani bu da çok ilginç..
Yalnız da olsa amcasıyla da olsa hele zihinsel engelli nasıl gönderebiliyorsun sen hiç mi haber izlemiyorsun..
Ben artık oğlumu kreşe bırakırken bile elim yüreğimde elli kere uyrıyorum aman dikkat edin aman gözünüz çocuklarda olsun vs..
Anlamıyorum lütfen elimizden geldiğince fırsat vermeyelim
Amcası zihinsel engelli, çocuğun kendisi de işitme ve konuşma engelli imiş..Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.
Aynen öyle biyerde zihinsel engelli yakınıyla.Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.
Bende kaybolan çocuğun zihinsel engelli olduğunu okudum haber sitelerinde. Hep bilgi kirliliği yaşanıyor nedense.
Aynen öyle biyerde zihinsel engelli yakınıyla.
Diger tarafta kulakları duymuyomuş çocuğun deniliyo
Biri twitter da zihinsel engelli yeğenim Ufuk kayıp diye yazmış. Hangisi doğru bilemiyoruz.Kendisi engelli değil, engelli yakınıyla kaybolmuş.
Ufuk bebekten ateşlendiği için geç konuşmaya başlamış. İletişim sıkıntısı olabilir biraz denilmiş.
Özellikle yeğenim yazan kişi ," işitme engelli değil, kendini ifade edemiyor, sorulabilecek her soruya cevap verilebilecek bir çocuk sadece ateşli hastalık geçirdi o yüzden geç konuşmaya başladı" diye belirtmiş.Biri twitter da zihinsel engelli yeğenim Ufuk kayıp diye yazmış. Hangisi doğru bilemiyoruz.
Hangi birini örtsün?
Geçmiş haberler, güncel degil.
Bu paylaşımı Demet Akalın yapmış,
Hani idam konusunda tereddüt ediyoruz ya,
Yada o çocuğu öldürür diye endişe ediyoruz ya, zaten daha kötüsü olamaz...
Eki Görüntüle 2164873
Bu da suç üstü yakalanan.
Yaşasın mı gerçekten? Sarhoştum demiş gerekçe olarak. Ah... nasıl parçalamadılar bunu... nasıl kaçtı ellerinden...
Eki Görüntüle 2164874
İdam için endişeleri anlıyorum.
Ama başka yolu da Yok.
Yaşayamazlar. Yaşamamalılar.
O hurdacı yaşıyor, ırmak’ın Babası, karısını ve bir çocuğunu cinnet geçirip öldürdü yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi istediği kadar yatsın içeride.
Yok.... içim soğumuyor.
Her biri gebermeli.
Yani artik bunlara insan bile demek istemiyorum
Artik midem bulaniyor
Cocuklari insanlari gectim yani insan baska bir insana nasil bu zulmu vahseti yasatabilir gercekten sosyopat olmak lazim. yetiskin kadinlari da gectim, cocuk yahu bu.
Tecavuze ugrayan ordek icin de veteriner rapor yazmisti, hayvanin bagirsaklari icorganlari disariya cikmis
Bu nasil bir vahset, bu nasil bir canilik
Bu insanlarla ayni dunyada yasamak istemiyorum gebersinler
Evet şimdi baktım öyle yazmış. Off inşallah sağ salim bulunur Ufuk ve diğer kayıp çocuklarımız.Özellikle yeğenim yazan kişi ," işitme engelli değil, kendini ifade edemiyor, sorulabilecek her soruya cevap verilebilecek bir çocuk sadece ateşli hastalık geçirdi o yüzden geç konuşmaya başladı" diye belirtmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?