- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Ya ben seyi izlemedim nesela niye cocugu cekiyor hani herkes cekerde bir sevimlilik olur kedi kopekle olur sarki soyler oynar hosuna gider bir cocuk sevimliligi olur ceker yolda yuruyen cocugu niye cekiyor aciklamasini yapabildimi o kisma hakim degilim
Aklima gelen tek iyiniyet koyluk herkesin isi gucu yok birbirlerinin isine burun sokuyorlar giciklar birbirlerine al
Kiza sahip cikmiyoar diye gosterip abiyi fisteklemek icin (daha oncede benzer sey yasanmis yola falan cikmis) onun haricinde o goruntulerde o cocugu cekmesini gerektirecek hic bise yok
Sut ile beslenmesi konusunda sikings var.Muhtemelen cift dil ogrendikleri icin cocuk gec konusuyordur.Çocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.
Büyük ihtimal pisliğin teki o güzel meleği kaçırdı tecavüz etti ve öldürüp gömdü. Yoksa bulunurdu çocukHaberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
Haberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
Hayir cift dille alakasi yok.cevremde iki dili ogrenen cocuklar var.gelisimleri gayet normal.kim ne derse desin bu işin icinde aile ve o amca varSut ile beslenmesi konusunda sikings var.Muhtemelen cift dil ogrendikleri icin cocuk gec konusuyordur.
Rüyalar tersine çıkarmış derler, güzel haberi gelir inşallahBiraz önce rüyamda cenazesini bulduklarını gördüm. Umarım cok etkilendiğim için boyle bi ruya görmüşümdür ve umarım en kisa zamanda sag salim bulunur. Yeni evlat sahibi olmuş biri olarak endişelerimin tarifi yok..
İnşallah. Tek temennim evlat sahibi olmak isteyen birilerinin kaçırmış olmasi. Hani bi ara yine olmuştu. Sokak arasından bi cocuk kacirilmistida olay haberlere yansıyinca kadın korkup teslim etmişti. İnşallah buda öyle olur. Güzel Leyla inşallah üzmez diğerleri gibi..Rüyalar tersine çıkarmış derler, güzel haberi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?