- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Bende takip ediyorum benim hiç umudum kalmadı bu konuda keşke diyorum evlatlık alınmış olsa çalınmış olsa bi şekilde bulunur ahh keşke öyle olsaHaberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
Aynı dusuncedeyim bende.Aynen öyle!
Bu kayıp vakaları hep küçük savunmasız bebeler annelerinden uzakta kalınca oluyor, Konya’da kaçırılıp bulunamayan o çocuklarda sokakta oynuyorlardı, al bunda da aynısı var yahu küçük kızın Van yolunda ne işi var! Anası babası kızı köyde dolaşsın diye mi bırakıyor nedir! Al geldi kurdun biri kaptı gitti şimdi süt verin yavruma diye bağırıp çağırsan ne gam amca, annenin 7 tane çocuğu var hangisiyle ilgilenecek hangisini kollayacak, gümbür gümbür geliyorum demiş felaket!
Ben de aynı şeyi diliyorum. Sapık, katıl yerine evlat hasreti çeken biri kaçırmış olsun diyorum. Ne hale geldik kötünün iyisini istiyoruzBende takip ediyorum benim hiç umudum kalmadı bu konuda keşke diyorum evlatlık alınmış olsa çalınmış olsa bi şekilde bulunur ahh keşke öyle olsa
Yaaaaaaa bende şimdi yorum yaptm ama böyle bariz yazasım gelmedi sonuçta bilemiorz bu sonuçta büyük günah almak gbi bişeyamcasından çok fena işkilleniyorum ya. bir şey yapmadığını kanıtlar gibi video çekmiş bir de.
Bayramda bizim kapıya 5-6 kere çocuklar geldi şeker toplamaya. İçlerinde çok küçüklerde vardı. Aklım almıyor anne babalar ne cesaretle gönderebiliyorlar. Kayseri deki şeker toplayan çocukların başına gelenleri hiç mi okumadılar, görmedilerBayramda cocuklar gelmedı. Heh dedim şükür akıllandık. Bayram bitti yine aksam 8 9 a kadar bası bos cocuklar baslarında anne yok.. Dün akşam saat 10 parka indik.. 2 tane 8 9 yasında cocuk ordan oraya kosturuyor. Sorumsuzluk, insan cocugunu o saate kadar bırakmaz bırakmamalı.
Şu konu hortladıkça çocuktan haber geldi sanıyorum. 5 gündür nasıl ortada olmaz, küçücük yerde çocuğun gidebileceği mesafe bellidir. O beyaz minibüs olayını da yemedim, işleri güçleri yok oturup köyleri gezip "Nihahaha hadi başıboş çocukları toplayalım" falan mı diyecekler? Ben mi çok fesadım bilmiyorum ama bu işin içinde parmağı olan bir akrabanın gözleri üzerinden çekmek amacıyla uydurduğu bir senaryo gibime geliyor bu beyaz minibüs olayı.
Bgn bir kadin baglandi ayni minubusu 2. Gun mardin in bir koyunde gormusler (7saat fark var ama hayde hayde gidebilir o noktaya dediler)onlarin tarifide uyuyor baglann kadin adini vs veriyor arabadan inip seker dagitan kadin bir cocuga arabaya git amcan bozuk para harclik vericek diyince kapi onunde duran baska bir kadin paran coksa dagitacagina arabani yaptir diye terslenmis rahatsiz olmus hemen gitmisler abes bulup dikkatlerini cekende kapali ama elinde dovme olmasiymis ordan suphelendik diyor
Sonucta oranin polisi jandarmasida arastiricak onlarida ifadeye cagiracak koyluk yerde kadin yalan sikintisina girmez diye dusunuyorum ama 2. Gunden bu yanada 3 gundur yayin var niye aramamislar o kisim muamma
Amca icin bise diyemiyor insan gunah almaktanda korkuyor ailelerinde birsey olup hirstan vs vermis olabilirler diye dusunuyorum insallah zarar gormeden sag salim bulunur
Amcasının çocuğu çektiği videoyu izledim, çocuk amcadan rahatsız olmuş artık ne yaşandı bilmiyorum. Bildiğin kaçıyor gibi. Aralarında sevgi dolu bir ilişki yok bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?