Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah sag salim bulunur. Yazik gunah ne isterler el kadar cocuklardan. Goz onunden ayirmamak gerek ne okursa olsun. Kimseye guven yok bu devirde

Bende takip ediyorum benim hiç umudum kalmadı bu konuda keşke diyorum evlatlık alınmış olsa çalınmış olsa bi şekilde bulunur ahh keşke öyle olsa

Aynı dusuncedeyim bende.
Yani çocuk daha konusamiyor anne fazla rahat geldi bana. Ne kadar yalvarsa boş şimdi.
Ne.olur yanında oynasa bu çocuk.
Yani gunahini almak istemem ama 2 dakka gitsin rahat edeyim diye evin önüne koyuyorlar sonra böyle oluyor işte. Bakamayacaksan dogurmayacaksin bu kadar net.
Çok şükür iyi bir maddi gelirim var ama 1 çocuktan fazlasına bakmam ben. Bakamam yetisemem ki. 7 çocuğun hangi birine bakacaksin.

Valla ben aile içinden birinin götürdüğünü bişey yaptığını düşünüyorum . Umarım değildir bu iğrenç bisey. Ama neler duydk neler okuduk inşallah biyerlerde kaybolmuştur nebiliyim ormanda köpeğin peşine takılıp havuzun üzerindeki brandada uyuya kalan çocuk gibi bulunur çıkar ortaya inşallah ((

Bende takip ediyorum benim hiç umudum kalmadı bu konuda keşke diyorum evlatlık alınmış olsa çalınmış olsa bi şekilde bulunur ahh keşke öyle olsa
Ben de aynı şeyi diliyorum. Sapık, katıl yerine evlat hasreti çeken biri kaçırmış olsun diyorum. Ne hale geldik kötünün iyisini istiyoruz

Anneye yüklenenler olmuş yok dikkatsiz yok bilmem ne. Elinizi vicdanınıza koyun, bazı çocuklar çok hareketli, sürekli her saniye takip edilemez ki. Kadın dışarda amcası ile oynuyor diye (güvende olduğunu düşünerek) girmiş kahvaltısını yapmış. Yavrusunun kaçırılabileceğini düşünse değil kahvaltı yapmak, o köye dahi gitmezdi. Evladı kaybolmuş bir kadını suçlama mantığı nereden geliyor Allah aşkına. Ben bekarım lakin çocuğum olsa bende amcasına güvenerek dışarda bırakırım. Amcası bu yani baba yarısı. Kadının ne ilgisizliği kaldı ne anneliği. Tamam kabul dünya kötü insanlar kötü. Ama demek ki amcası diye kadın güvenebileceğini düşünmüş. Bazı insanlarda art niyet yoktur. Ben anneyi suçlayamıyorum kusura bakmayın. Değil 7 çocuk bir çocuğu dahi olsa her saniye, her salise çocuğu gözünün önünde tutamaz. Bu mümkün değil. Elinizi vicdanınıza koyarak yorumlayın... rica ediyorum

Bayramda cocuklar gelmedı. Heh dedim şükür akıllandık. Bayram bitti yine aksam 8 9 a kadar bası bos cocuklar baslarında anne yok.. Dün akşam saat 10 parka indik.. 2 tane 8 9 yasında cocuk ordan oraya kosturuyor. Sorumsuzluk, insan cocugunu o saate kadar bırakmaz bırakmamalı.

Anneye yuklenmeyin ya. En cok onun cani yaniyor eminim. Gecen cocuklari parka goturdum gozum 2 sn kucuk olana takilinca buyuk aninda ortadan kayboldu. Ara ara parkin asagisina kadar gitmis. Buyuk konusmamak gerek. Allah korusun.

İnsan olarak o güzelim yavrunun kaybı zaten sırtımıza bir yük , bir anne olarak ciğerim yanıyor o güzelim yavruya,empati kurmaya kalksam akıl sağlığımı yitirecek gibi oluyorum iş yerini terk edip kreşe oğluma koşasım geliyor.

Bayramda bizim kapıya 5-6 kere çocuklar geldi şeker toplamaya. İçlerinde çok küçüklerde vardı. Aklım almıyor anne babalar ne cesaretle gönderebiliyorlar. Kayseri deki şeker toplayan çocukların başına gelenleri hiç mi okumadılar, görmediler

Şu konu hortladıkça çocuktan haber geldi sanıyorum. 5 gündür nasıl ortada olmaz, küçücük yerde çocuğun gidebileceği mesafe bellidir. O beyaz minibüs olayını da yemedim, işleri güçleri yok oturup köyleri gezip "Nihahaha hadi başıboş çocukları toplayalım" falan mı diyecekler? Ben mi çok fesadım bilmiyorum ama bu işin içinde parmağı olan bir akrabanın gözleri üzerinden çekmek amacıyla uydurduğu bir senaryo gibime geliyor bu beyaz minibüs olayı.

Ben umudumu iyice yitirdim... Düşünmek bile korkunc ama yaşıyor olduğunu düşünmüyorum üstelik failin de çok uzakta olmadığını düşünüyorum. Çoğunuz gibi amcadan şüpheliyim çocuğu yalanlaması ve birkaç şüpheli ifadesi var bence.. Insallah yanılırım ama...

Bgn bir kadin baglandi ayni minubusu 2. Gun mardin in bir koyunde gormusler (7saat fark var ama hayde hayde gidebilir o noktaya dediler)onlarin tarifide uyuyor baglann kadin adini vs veriyor arabadan inip seker dagitan kadin bir cocuga arabaya git amcan bozuk para harclik vericek diyince kapi onunde duran baska bir kadin paran coksa dagitacagina arabani yaptir diye terslenmis rahatsiz olmus hemen gitmisler abes bulup dikkatlerini cekende kapali ama elinde dovme olmasiymis ordan suphelendik diyor

Sonucta oranin polisi jandarmasida arastiricak onlarida ifadeye cagiracak koyluk yerde kadin yalan sikintisina girmez diye dusunuyorum ama 2. Gunden bu yanada 3 gundur yayin var niye aramamislar o kisim muamma

Amca icin bise diyemiyor insan gunah almaktanda korkuyor ailelerinde birsey olup hirstan vs vermis olabilirler diye dusunuyorum insallah zarar gormeden sag salim bulunur

Bugün Müge Anlı'ı Mardin'den arayıp aynı transiti ve kişileri tarif ettiler. Orada da şeker ve para vermeyi teklif etmişler çocuklara. Daha önce de Manisa da görülmüş bu kişiler. Bence bu kadar tesadüf olamaz. Belli ki onlar yaptı ne yaptıysa. Bu insanları yetişkin birileri gördüyse robot resmi de çizdirilir. İnşallah çocuk hala sağdır, inşallah bi zarar gelmeden bulunur.

Amcasının çocuğu çektiği videoyu izledim, çocuk amcadan rahatsız olmuş artık ne yaşandı bilmiyorum. Bildiğin kaçıyor gibi. Aralarında sevgi dolu bir ilişki yok bana kalırsa. Aile içi husumetten dolayı da bir şeyler olabilir, ne desek boş.

Amcasının çocuğu çektiği videoyu izledim, çocuk amcadan rahatsız olmuş artık ne yaşandı bilmiyorum. Bildiğin kaçıyor gibi. Aralarında sevgi dolu bir ilişki yok bana kalırsa.

Ya ben seyi izlemedim nesela niye cocugu cekiyor hani herkes cekerde bir sevimlilik olur kedi kopekle olur sarki soyler oynar hosuna gider bir cocuk sevimliligi olur ceker yolda yuruyen cocugu niye cekiyor aciklamasini yapabildimi o kisma hakim degilim

Aklima gelen tek iyiniyet koyluk herkesin isi gucu yok birbirlerinin isine burun sokuyorlar giciklar birbirlerine al
Kiza sahip cikmiyoar diye gosterip abiyi fisteklemek icin (daha oncede benzer sey yasanmis yola falan cikmis) onun haricinde o goruntulerde o cocugu cekmesini gerektirecek hic bise yok

O kadar masum o kadar güzel bir çocuk ki, ne yazık ki Pedofili kurbanı olması yüksek ihtimal. Rabbim kurtarsın bu pis adilerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…