- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Çocuk kaçırılma vakalarında bulunma şansı ilk 12 saatten 48 saate kadar belirli oranda yüzdelerle azalır. 48 saatten sonra şans çok düşüktür malesef. Ablanın konuşmasını izledim polise geç haber verdik, o hatamız oldu dedi. İlk 12 saatte 1 dakika bile o kadar kıymetli ki...
ne zaman haber vermiş ailesi? yani 12 saatten önce de polis kılını kıpırdatmıyor genelde. oynuyordur, bir yerlere takılmıştır falan diyorlar.umarım en kısa zamanda bulunur
batsın vallahi.Haberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
ne zaman haber vermiş ailesi? yani 12 saatten önce de polis kılını kıpırdatmıyor genelde. oynuyordur, bir yerlere takılmıştır falan diyorlar.umarım en kısa zamanda bulunur
olur mu öyle şey. konu çocuk olunca anında seferber oluyorlar. eşim karakolda görev yapıyor. bir çocuk bulunuyor karakola getiriliyor. hemen kayıp anonslarına bakılıyor ailesine teslim ediliyor. bu dediğim 1 saatlik bir şey. emniyet bu konularda çok hassas hele de konu çocuksa.
benim dediğim çok eski olay. belki değişmiş olabilir. siz daha hakimsinizdir konuya. yıllar önce annem anlatır. dayım evden kaçmış. daha doğrusu öyle sanmışlar. anneannemin aklı çıkmış. dedemi aramışlar hemen. eve gelmiş. apar topar tüm mahalleyi aramışlar. polis öyle demiş o dönem. 2-3 saat sonra şükür buldular. evde yüklük varmış. hurçların arasına saklanmış oyun oynamak için orda uyuya kalmış. sonra kendi çıkmış uyanınca. ama ömrümüzden ömür gitti diye anlatır annemler
Offf benimde nedense ilk aklıma o geldi ama inşallah değildir diyorum amca ya amca baba yarisiAmca tecavüz edip öldürüp bi yerenatmış gibi geliyor bana
Kötülük çoğu kez en yakınlardan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?