Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk kaçırılma vakalarında bulunma şansı ilk 12 saatten 48 saate kadar belirli oranda yüzdelerle azalır. 48 saatten sonra şans çok düşüktür malesef. Ablanın konuşmasını izledim polise geç haber verdik, o hatamız oldu dedi. İlk 12 saatte 1 dakika bile o kadar kıymetli ki...

ne zaman haber vermiş ailesi? yani 12 saatten önce de polis kılını kıpırdatmıyor genelde. oynuyordur, bir yerlere takılmıştır falan diyorlar. umarım en kısa zamanda bulunur

ne zaman haber vermiş ailesi? yani 12 saatten önce de polis kılını kıpırdatmıyor genelde. oynuyordur, bir yerlere takılmıştır falan diyorlar. umarım en kısa zamanda bulunur

Zamanını bilemiyorum ama biz hemen aramaya başladık, polise biraz geç haber verdik dedi ablası.
Yetişkin vakalarında kayıp olarak geçmesi için dediğiniz gibi ilk birkaç gün bekleniyor çünkü kendi imkanlarıyla gidip dönen yetişkinler oluyor. Ancak çocuklarda polisin kılını kıpırdatmama lüksü yok, dünya çapında bir istatistik verisi çünkü ilk 48 saatte bulunmayan çocukların bulunma olasılığının çok düşük olması.

Biz bayramın ilk gününden beri uyuyamıyoruz..
Eşim Ağrı'lı..
Yeğeni sayesinde ilk günden beri sabah saatlerinden beri durumda olsun hikayede olsun paylaştık hep iş Türkiye'ye yayılınca artık ordan takip eder olduk..
Umarım herkesin o korkusu yersiz çıkar da güzel yavru bulunur..
Rabbim bi mucize göstersin bize de Leyla çıkagelsin..

batsın vallahi.

olur mu öyle şey. konu çocuk olunca anında seferber oluyorlar. eşim karakolda görev yapıyor. bir çocuk bulunuyor karakola getiriliyor. hemen kayıp anonslarına bakılıyor ailesine teslim ediliyor. bu dediğim 1 saatlik bir şey. emniyet bu konularda çok hassas hele de konu çocuksa.

benim dediğim çok eski olay. belki değişmiş olabilir. siz daha hakimsinizdir konuya. yıllar önce annem anlatır. dayım evden kaçmış. daha doğrusu öyle sanmışlar. anneannemin aklı çıkmış. dedemi aramışlar hemen. eve gelmiş. apar topar tüm mahalleyi aramışlar. polis öyle demiş o dönem. 2-3 saat sonra şükür buldular. evde yüklük varmış. hurçların arasına saklanmış oyun oynamak için orda uyuya kalmış. sonra kendi çıkmış uyanınca. ama ömrümüzden ömür gitti diye anlatır annemler

o baya eskidir o vakit. insanlar daha temizdi bulunur diye düşünmüş olabilirler doğrudur. şimdi dayı-amca-hala-teyze-hatta dede nene bile güvenilecek insanlar değil. Allah esirgesin evlatlarımızı

Şimdi Müge anlıda işleniyor konu babası diyor ki çocuk perişan durumdadır altı çok uzun süre değişmezse perişan olur diyor

Bir de amcasını suçlayanlar var ailece birbirimize düşeceğiz diyorlar. Valla gerekirse düşün birbirinize akraba olmadığı ne malum.

Bir de babasının para durumları olabilirmiş, inşaat işi yapıyormuş adam. Belki bir düşmanlığı vardı

Mobeselerde beyaz kamyonete hiç rastlanmamış... Ama etraf köydeki çocuklar bir kamyonetin geldiğini söylüyorlar. Aklım karıştı.

Biz akillanmayiz herkes benim basima gelmez saniyor ben istanbuldayim gayette islek bir noktadayim normal sokak park falanda yok suan 8-12 arasi 4,5 cocuk oynuyor sokakta cikip baktim ne bir kenarda izleyen yetiskin var ne camdan bakan kac gundur bu konu ortada daha yuzlercesi var ne akla hizmet birakiyorsunuz buyukte olsa cekti atti arabaya goturdu misal senin cocugun istedigi kadar cin gibi olsun yetiskine guc yetiremez hicmi akillarina gelmiyor

ya cocugunuzla beraber cikip bir kenarda bekleyin ya kendiniz alip parka goturun bu zamanda denetimsiz cocuk sokaga birakilmaz artik su konuda bir netlessin insanimiz Vallahi icim sisiyor

Ben yaşadığına inanmıyorum kesin vahşi bir şeklide katledildi günler oldu hiç mi gören duyan olmaz bir pislik var bu iş de ama çözemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…