gözlerimin beni yanıltmadığını düşünüyorum bana durup durup bağırsa dilekçe ver demek yerine açıklama yapardımPeki art niyetle yapmadığın bir şey için eşin sana bağırmaya başlasa ne yapardın?
ha kendiside çok kıskançtır daha bugün kıyafetimi değiştirtti gitmeden bundan sonra görcek gününü kıyafet falan değiştirmiycem yaptığımın 2 katı fazla makyaj yapcam...dikkat çekici nası olnunuo gördün ben huzursuzlık çıkmasın diye uyum sağlıyorum onun yaptığına bak
sende eşimden beter çıktın wallacanim bence buyuttukce buyutuyorsun.. belki de karsi taraf ne bakiyo bu adam bana der gibi bakmistir olamaz mi? yani paanoyaya gerek yok elin kadinini da burda bilip bilmeden yermeye gerek yok.. herseyin asirisi fazla..
demekki kadin cok guzeldi sen de bu kadar kiskandin?
abartmayin yoksa boyutu sizi baya bir rahatsiz hale gelecek okuduklarimdan cikardigim.
sen kendine guven esine guven.. bakar bakmaz baksa da kimin yaninda senin.. eee? kadin simdi huzurlu mutlu evinde kocasiyla cocuguyla oturuyor ya da uyuyor sen burada kadin icin ne de hosuna gitmistir kendini ne de guzel hissetmistir diyorsun.. anladigim kadariyla biraz asiri boyutta kiskancligin..
yapma .
kendine de esine de iliskine de zarar verirsin.. ve cevrendekilere de..
ondan sonra nasil sen elalem icin butada gicik kendini nasil hisetti falan diye dusunuyorsqn millet de sana aa kadina bak adam bana bakti kudurdu kesin delirmistir kiskancliktan ne de cirkin hissetmistir kendini vs..vs..d er
relaxxxx
ya işte sinirlenince yangına körükle gidiyolar onu anlatmaya çalışıyorum alttan alacağına daha çok üste çıkmaya çalışıp bizi iyice delirtiyolar oysa bi özür ya da yumuşak bi tavırla bi açıklama gerginliği almaya yeter de artar. tabiki konu sahibinin eşi de yarın dilekçeni ver derken ciddi değildir, ya da erkek arkadaşım senden nefret ediyorum derken ciddi değildi tabi ki, sadece bazen suçlarının olmadığı durumlarda suçlanmak zorlarına gidiyor.ya da suçu bastırmak adına böle bir psikolojiye giriyolar.
ben rahatsız oluyorum ayrıca takip etmeme gerek kalmadı olay gayet yaknımda ceryan etti çünkü sinirlerim bozuldu bu bana saygısızlık o kadının gözünde bile küççük düşmüş gibi hissederim kendimi....
seni beni baktıracak özelikte deildi ama demekki varmış bi cazibesi:)neyse sinirimi bozmaya yettiAma bence o kadının gözünde neden küçük düşeceksiniz ki eşiniz o kadına baktıysa sizi beğenmediğinden yada ona karşı birşeyler hisettiğinden bakmamıştır.Bende bakıyorum güzel birini gördüğümde beni bile baktıran kadına hangi erkek bakmaz ki?
keşke dediğin gibi olsa ne kadar farklı düşünüosun.
baktigi kadinin kucaginda cocuk vardi demissin, belkide seni biran öyle hayal etti, seni görmüstür kucaginda bebeginizle hemen ne parliyosun
.
sende eşimden beter çıktın walla
.
baktigi kadinin kucaginda cocuk vardi demissin, belkide seni biran öyle hayal etti, seni görmüstür kucaginda bebeginizle hemen ne parliyosun
.
keşke dediğin gibi olsa ne kadar farklı düşünüosun
ben erkeklerin o kadar duygusal olduklarını düşünmüorum
sana kızmıorum gerildim ya ondan oluo gül geç diyosunya bi daha görmiycem bile ne hali varsa görsünkiz kudurtma adami bogma.. gozu kaymistir kadinin ustunde enteresan bisey vardir ya da ne biliyim bebegine bakmistir.. hadi guzel diye bakti.. ne yapabilirsin tatli tatli laf carpit gul gc..
boyle davranirsan aciz gibi olursun gozunde dunya guzeli olsan kendine guveni olmayan kadin cekici degildir.
ozguveni olan siradan bir kadin ise mukemmel guzellikte gelebilir insana..
yapma kendine bunu. esinin gozunde ozguveni olmayan bi kadin durumuna dusme
bana da kizma
cidden farklı bi kadınsın sen. hoş kadın imi demek aklıma gelmezdi hiço zaman sakin sakin onu sasirtacak sekilde sorcaktin söyle mesela:
onun kadina baktigi an
sen: hos kadin dimi
o tabi sasiracak böyle bi tepki beklemiyor sonucta senden
sonra sen: nesini begendin? niye baktin? vs sorabilirdin
ama sen bagirip cagirmakla hata etmissin o da kendini kötü hissettigi icin evden kacmis
ama eve gelince tekrar kaldigin yerden devam etme, ve sende biryere gitme bence
Sizin ki aşırı kıskançlık geldi bana, bir an bakmış ne var ki bunda.
Ve bunun için size uzun uzun açıklama yapmasını bekliyorsunuz. O zaman hiç dışarı çıkmayın. Hatta tatil yerlerine plaja falan uğramayın bile. Anlamsız buldum bu sebepten kavga çıkarmanızı.
sana kızmıorum gerildim ya ondan oluo gül geç diyosunya bi daha görmiycem bile ne hali varsa görsün
gece gece beddua etmek istemiorum adama.:)baksın bakalımayol bakar bunlar hiç takma kafana.e
en çok da, kendilerine bakılıyor mu diye bakarlar.
arabaya bindiğiniz anda kadını unutmuştur bile.
o anlık bişey.
biz de hoş güzel kadın görünce bakıyoruz. onlar nasıl bakmasın.
yakışıklı erkek de çok var.
her gördüğümüz yakışıklı çekici vs. erkeğe aşık mı oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?