akşam akşam sinirlerim bozuldu

işte orda dursun beyefendi!! buna hiç hakkı yok oh hem kendi kıskançlıktan boğulsun dilekçe fln ver demeye kadar gelsin hem sana kıskançlık yapsın işte bu karşındakini ezmek oluyo ezdirme kendini derim

sende eşimden beter çıktın walla

Anladım dedigini ama sinirle bile söylense kaldırılmayacak kaldırılmaması gereken sözler var ..Haksız insan bagırır cagırır iste.Hic büyümcekler galiba

Son düzenleme:

Ama bence o kadının gözünde neden küçük düşeceksiniz ki eşiniz o kadına baktıysa sizi beğenmediğinden yada ona karşı birşeyler hisettiğinden bakmamıştır.Bende bakıyorum güzel birini gördüğümde beni bile baktıran kadına hangi erkek bakmaz ki?

halen kızgınım ona konuşmayıda düşünmüorum ne hali varsa görsün dilekçe ver demek bu kolay demekki dilekçeyi verdim diyelim siniri geçince ne yapcak acaba?

.

baktigi kadinin kucaginda cocuk vardi demissin, belkide seni biran öyle hayal etti, seni görmüstür kucaginda bebeginizle hemen ne parliyosun

.

seni beni baktıracak özelikte deildi ama demekki varmış bi cazibesi:)neyse sinirimi bozmaya yetti

.

baktigi kadinin kucaginda cocuk vardi demissin, belkide seni biran öyle hayal etti, seni görmüstür kucaginda bebeginizle hemen ne parliyosun

.
keşke dediğin gibi olsa ne kadar farklı düşünüosun
ben erkeklerin o kadar duygusal olduklarını düşünmüorum

sende eşimden beter çıktın walla

kiz kudurtma adami bogma.. gozu kaymistir kadinin ustunde enteresan bisey vardir ya da ne biliyim bebegine bakmistir.. hadi guzel diye bakti.. ne yapabilirsin tatli tatli laf carpit gul gc..

boyle davranirsan aciz gibi olursun gozunde dunya guzeli olsan kendine guveni olmayan kadin cekici degildir.

ozguveni olan siradan bir kadin ise mukemmel guzellikte gelebilir insana..

yapma kendine bunu. esinin gozunde ozguveni olmayan bi kadin durumuna dusme

bana da kizma

keşke dediğin gibi olsa ne kadar farklı düşünüosun
ben erkeklerin o kadar duygusal olduklarını düşünmüorum

o zaman sakin sakin onu sasirtacak sekilde sorcaktin söyle mesela:

onun kadina baktigi an

sen: hos kadin dimi

o tabi sasiracak böyle bi tepki beklemiyor sonucta senden

sonra sen: nesini begendin? niye baktin? vs sorabilirdin

ama sen bagirip cagirmakla hata etmissin o da kendini kötü hissettigi icin evden kacmis
ama eve gelince tekrar kaldigin yerden devam etme, ve sende biryere gitme bence

Sizin ki aşırı kıskançlık geldi bana, bir an bakmış ne var ki bunda.
Ve bunun için size uzun uzun açıklama yapmasını bekliyorsunuz. O zaman hiç dışarı çıkmayın. Hatta tatil yerlerine plaja falan uğramayın bile. Anlamsız buldum bu sebepten kavga çıkarmanızı.

sana kızmıorum gerildim ya ondan oluo gül geç diyosunya bi daha görmiycem bile ne hali varsa görsün

ayol bakar bunlar hiç takma kafana.
en çok da, kendilerine bakılıyor mu diye bakarlar.
arabaya bindiğiniz anda kadını unutmuştur bile.
o anlık bişey.
biz de hoş güzel kadın görünce bakıyoruz. onlar nasıl bakmasın.
yakışıklı erkek de çok var.
her gördüğümüz yakışıklı çekici vs. erkeğe aşık mı oluyoruz.

cidden farklı bi kadınsın sen. hoş kadın imi demek aklıma gelmezdi hiç

canım yaa sız de haklısınız tabı ,kadınlık onurunu boyle seyler sarsıyor gercekten .
butun erkekler de bakıyor valla .ama yakalayan var ama yakalamayan ...
ama butun erkekler alımlı bır bayan gordugun de bakıyor ne yazık kı .
keske cok uzatmasaydınız .tepkınızı gosterın tabıkı de ama ,acıklama yapmasını ıstemenız de
sızın onurunuzu zedeler .boyle durumlar da bıraz pıskın olmak lazım aslın da .
ben mesela bır kere boyle durum karsısın da sevgılıme verdıgım cevap ;
"benım yanım da allah askına mıllete bakma senı ayıplarlar ,yanında boyle hatun dururken adamın
baktıgı tıpe bak " derler .demıstım
ben gayet rahattım ozguvenım tavan moddaydı o bayag sessızlesmıstı

Plaj deyince aklıma geldiGeçen yaz eşimle havuzdaydık kenarda suya atlamak üzere olan bir kız vardı.Minnacık bir bikini giymişti kendine en az iki beden küçük.Tam suya atlamak üzere kollarını kaldırdığında bikinin altından tek göğsü dışarı fırlamıştıHerkes kıza baktı bende baktım hatta eşimide dürttüm baksın diye komikti bence

Son düzenleme:
sana kızmıorum gerildim ya ondan oluo gül geç diyosunya bi daha görmiycem bile ne hali varsa görsün

hee yaaa... salla gitsin

ben de birine baksa gule gule begendiysen eve goturelim zaten hamileyim ev isine yardimci lazim falan diyorum yariliyoruz.. bi de gicik etmek icin ama yaninda ispanyol usak da isterim diyorum bozum bozum bozuluyo :)

cok fenayim cok

iliski insan idare etme sanati bana gore

azcik sen salican ipin ucundan azcik o

yoksa iki taraf da cekerse kopuverir maazallah

Son düzenleme:
gece gece beddua etmek istemiorum adama.:)baksın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…