Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Bende öyle olamam ne yalan söyleyim mesafeliyimdir ama olana da gıcık olmam, onu daha çok seviyorlar diye düşünsem bile sevebilirler çünkü onlarda belki o tarz ilişkilerden hoşlanıyorlardır der o yüzden normal bulurum. Benim tercihim her daim az sevilmek, çok sevilince beklentilerde farklı oluyor bizzat görmüş bulunmaktayım..

Bence hiçç kafana takma derim.önemli olan müstakbel eşinin seni nekadar sevdiği ve değer verdiği gerisi gerçekten önemli değil.bende küçük gelinim,eltim kendi yörelerinden kafa yapısı falan aynı kv ile aralarıda çok iyi sıkı fıkı....amaaa kocasıyla hiçç iyi değil mutlu bir evliliği yok,kocasının çokta sevdiği söylenemez. benim kv ile mesafeli saygılı bi ilişkim var beni sevip sevmediğinide bilmiyorum merak etmedim ama eşimin sevgisi hepsine yetiyor..ben bunları gördükçe önemli olan eşimin beni çok sevmesi annesi babası çok sevmede olur diyip saygıda güler yüzde kusur etmiyorum geçinip gidiyoruz.zaten yılda 2-3 anca görüşcekk hiççç değmezz cnm

Laf olsun diye söylenmiş bir laf.Nişanlığımı kendim aldım demesi.O almış olabilir sen almazsın.Bunu ona söylettiren suçludur.Kayınvaliden.Ki o da sonra kendi dikmiş sanırım.Yani nişanlık bilmm ne bunların söylenmesi hoş değil.Patavatsızlık yapmış,ya da öyle bir örnek vermiş.Fakat onun düştüğü kıyaslama hatasına sen de düşüyorsun.Ne o sen,ne sen o sun.Herkesin karakteri farklıdır.O samimiyse kayınvalidenle onun kişiliği,aralarındaki muhabbettir.Sen samimi olmak zorunda değilsin.Ya da kimse seni çok sevmek zorunda değil.Ya da sen kimseyi çok sevmek zorunda değilsin.Böyle kaynanaın ne düşünüdğü ne kadar seveceği,iyi gelin olma durumlarını kafana taktığına göre yaşın çok genç sanırım.Boşver.Saygını ve mesafeni koru ve eşinle iyi ol.

evet bu da bir bakış açısı tabii :) az sevsin çok sevsin ama problem veya kıyaslama yaşamayalım, onu istiyorum.

Dimdik ol kendinden taviz verme mesafe iyidir.kayinvalidenle konus bir muddet sonra ben sizi seviyorum fakat siz diye hitap etmek istiyorum saygimdan oturu de.eltini ekarte et hic ondan bahsetme kayinvaldenin yaninda yokmus gibi dusun.zaten eltinin yanindada onlarla ilgilu konusmayacagini dusunuyorum. Belki iyidir on yargili olma ama cizgini hep koru senin islerine burnunu sokmamasi gerektigini hissettir sacma olmus eltinin oraya getirilmesi aslinda

Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz? Yalaka olduğunu nereden biliyorsunuz ayrıca? Belki gerçekten seviyor ve yapıyor.
Ben 8 eltim 10 yıllık evli ve eltim eşimin uzaktanda olsa akrabası. Ben ise bırakın akraba olmayı köylü bile değilim.
Ama 8 yıldır biz hep sizin kv ve eltiniz gibi olduk. Bende sigara içiyorum, dertleşiyourz, gezip eğleniyoruz çok şükür.
Benim eltim hep uzak durmayı evine dahi çağırmamayı tercih etti ve bu yüzden hep ismi soğuk anılır.
Bir toplanı olacaksa _Summer_ çağırılır, konuşmasam biraz telaş yapılır, bir ortamda kv dem bana yer verir illa otur diye, ne bileyim birşey istesem eşimden önce yapılır. Bunları ben yalaka olduğum için yada benden korktukları için yapmıyorlar.
Ben onları gerçekten seviyorum onlarda bunu bildikleri için gerçekten sevip sayıyorlar.
Bunlar gayet normal şeyler. Benim genel yapım bu.

Kötü elektrik almış olabilirsiniz normaldir her iki taraf içinde. Ama bu sizin korkunuz olmuş.
Belki kabul etmeyeceksiniz ama eltinizi kötü görmeye başlamışsınız ne yazık ki. Buda otomatik olarak yarın ne olur'u düşündürüyor size. Siz yanlış yapmazsanız yada bu olayı büyütmezseniz herşey normal yolla devam eder.
Olduğunuz gibi davranıp herşeyi saygıya bağlamazsanız sıkıntı olmaz.
Belkide kayınvalideniz kayınpederiniz samimi olan, onlarla arkadaş gibi olan karakterleri seviyorlardır.
Bunu bilemezsiniz.

sizin açınızdan sevindim. eltimin sevilmesinin sebebi sadece içten davranması ve onlara arkadaş gibi olması değil. bana kalırsa zamanında çok haşarı olan, kendilerini üzen oğullarını yola getirdiği için kıza bir minnet duyuyorlar. mesela bunca yıldır tanıdığım kadarıyla k.validem çok dikkatli ve hassas bir insan aslında. söz akşamı koltuğa kurulmasını önemsemeyecek bir insan değil. sadece boşvermeyi, takmamayı seçiyor. eltim kaynıma göre daha eğitimli, kazancı çok daha iyi olan bir insan. e oğlunu nasıl eçkip çevirdiğini de düşündüğümüzde belki de evlilikleri bozulmasın, aman bizden yana bir şey olmasın diye onu iyice pohpohluyorlar. ki hislerimde pek yanılmam. içine girdikçe daha iyi göreceğim ama durum bu gibi.

evet eltimin o gün orda olması çok gereksizdi kesinlikle. hatta nişanlım da geldiğini duyunca şaşırdı. dediğim gibi çok fazla pohpohlanıyor işte. bu arada ben şu an için siz diyorum, anne diyeceğim kendisine zaman içerisinde ama siz den sene geçişim hemen olamayacak gibi. bunu onun sorun yapacağını sanmıyorum.eltimden hiç bahsetmemem konusunda haklısınız, olumsuz hiçbir şey söylememek konusunda hassas olacağım zaten.

Hislerinde daha çooook yanılacaksın canım :) daha nişanlılık işin başı sen işin hele bir ortasına gel, oğullarına doğru yola getirsin getirmesin eltin o sebeple seviyor olmalarını düşünmüyorum,ne demişler, sevmek istersem sebebini, sevmek istemezsem bahanesini bulurum demişler.. ne diyorsun eltim kaynıma göre daha düşük maaş alıyor eğitimi daha düşük..mesela kvaliden bunu bahane edip sevmeyebilirdi de..geçen geçiyor eltin o ailede geçmiş az öz net..gönül bağını yakalamişlar..

Oyle demiyorum canim :) istersen bir daha oku mesajimi.durum tam tersi ve o sebeple seviyorlar onu anlatıyorum.

Orasi oyle.simdilik bi sıkıntı yok gibi kvalidemden yana ama bakalim...

ondan yana sıkıntı yok ama eger hislerin doğruysa eltinlede aran limoni olursa ince ince işler kvalidene karşı doldurur ben mesela şuan o aşamadayım üstüme titreyen kvalidemden eser yok neden çünkü dolduranları var ....neyse yaşayıp göreceksin..varsayımlarla konuşmak yanlış tabi..

katrina_89, eltinizle ilgili kafanızda olumsuz bir yargı oluşmuş anlaşılan, haklı olup olmadığınızı zaman gösterir ama diğer arkadaşların da söylediği gibi uzak durun, mesafeli olun, başınız ağrımasın...

bir Anadolu tabiri vardır, ki malum Anadolu sözleri pek muteber ama bir o kadar da alışılmadık/galiz sözlerdir.

"Elti eltiye eş olmaz, eşek ... dan keş olmaz..."

Uzak dur, hayatına bak, kimseye güvenme, güvenmediğini belli etme...

Size ne bundan.size ne eltiizin kayinizin nasil evlilik yuruttugunden.fesatlik yapmayin.kendi isinize gucunuze bakin.eltiniz esitlik olmasi icin soylemis nisanliligimi kendim aldim diye.buna ragmen o aileyi beinimsemis sevmis.
Siz ise nelerin pesindesiniz.allah simdiden o eltiye sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…