Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

kız kardesı de abısıyle yorumlasıyoruz ya her defasında araya gırıyo bır ıkı onemsemedım ama her defasında aynı seyı yapıuo kucuk de deıl ya 26 yasında evlı bıde :S

aa bak sana da başlarlar şimdi kıskanma diye :) burdaki bir grup çok eğlenceli ya, illa karşı tarafı haklı bulup konu sahibini çileden çıkarmaya bayılıyorlar =)

Niye konu açtın ?
hepimize sempatik gelmek zorunda misin ?
mantıklı bulmak zorunda miyiz ?

yoo hayır. ama üslup denen bir şey var.insan gibi, düzgünce derdimi anlatmışım, ne kimseye bir laf ettiğim, ne absürd bir lafım var ama insanlar polemiklere bayıldıkları için ve polemik çıksın diye saldırgan üslupla iki cümle yazıp taşı atıp kaçıyorlar. sanal alem olabilir ama bu benim yazılanları görmezden gelmemi veya hak vermemi gerektirmez. ben her yapılan yorumu kabul etmek zorunda mıyım?

Ben ne yazmışım ? Küfür mu ettim

Belki haklısınızdır. Bilemeyeceğim. Şükürler olsun benim eltim değilsiniz.Allah karşımıza iyi insanlar çıkarır inşallah.

Laubalilik diye algiladigin şeyler yüzünden yıllardır insanlar ne sıkıntılar çekiyor haberin var mi ?

Birlikte sigara içmek, alkol almak, mafiş nafis diye konuşmak saygısızlık değildir. Samimiyettir. Alkol kullanmayan biri kola da icebilir, kahvede, yiyeceğe, içeceğe, alışkanlıklara, hobilere yada geleneklere bu kadar anlam yuklememek gerekir. Önemli olan niyettir, kalptir.

Ne güzelki onlar gelin- KV bunu sağlamışlar. Aralarina girmek zorunda değilsin, saygılı ve ölçülü olursun yeter. Seni sevmek zorunda da değiller , saysalar yeter.

İnsanları senin değer yargılarına gore yasamiyorlar diye laubali ve samimiyetsiz olmakla suclayamazsin.

Eski konunu biliyorum, yorum yaptım mi hatirlamiyorum ama yapmadiysam bil ki orada da hata annende. Erkek tarafı konuyu açmış, elti öyle dediyse bile, bizde adettir karşılıklı alınır, hediyelesilir diyebilirdi. Madem bu devirde hala bu tip konuşmaları ve kararları onlara biraktiniz, annende gelip sana anlatmak yerine , bu şekilde çözebilirdi.

Bence kendini dolduruyorsun. Keşke benimde birlikte sigara içeceğim, sinemaya gideceğim, aşkım canım diyeceğim bi kvm olsaydı. Utanacak bir şey yok bunda, saygı sanıyorsun sen bunları yapmamayı, ama saygıdan değil, korkudan böylesin. Yapi gereği mesafeli olsan banana der kimsenin ilişkisine karışmaz, Susardin. Zaten yapısı gereği mesafeli bir insan, mesafeli olmaktan endişelenmez. Sen Ezilmekten korkuyorsun.

Evleneceğin kişi seni ezecekse, endisen varsa, ezdirecekse,aileden, akrabalarından korkuyorsun evlenme bence. Böyle hayat geçmez.

Eltide bi sorun yok bence, sorun sende. Kıskançsın, abartıyosun, daha nişanlanır nişanlanmaz onu değil beni sevsinler moduna girmişsin, gayet doğal olan hareketlerini eleştiriyosun. Nafişim diyebilir ne var bunda, sigara içmeleri de doğal rahat oldukları bi yan göremedim. Herkes senin gibi çok seviyeli olmak zorunda mı..

Kayınvalide ve kayinpederin gelinlerinden bekledikleri tek şey güler yüz ve muhabbetiR. Babamın bana evlenene kadar tekrar ettiği nasihat de buydu. çünkü kısmet olursa insallah gelini olduğunda o da bunu bekleyecek..
Eltin de anladigim kadariyla böyle bir insan. Doğal olarak sevilmesi de normal. O mesafeli olmayı sevmiyor olabilir. Sen mesafeli olmayı seviyorsundur. sen kendi halinde doğal ol. Güleryüzlü, ikramı bol ol seni de severLer. Seni sen olarak onu da o olarak severler. benim de iki ettim var her birimiz farklı yapıdaYiz. Allaha çok şükür hepimizin yeri ayrı, sever sayarLar..

Daha 2 haftalik nisanlıymıssin...Bütun bunlari bukadar süredemi farkettin... Yapmayin Allah askina....Nisanliyim kv vefat etmis kpde bana kızım sende iş güc beklemiyorum....Bana güleryuzlu ol yeter der...Bazı insanlar güler yüz sıcaklik herseydir....

Yorumlar hoşuna gitmeyince yorumculara saldırmışsın bu kez de, ben seni mi tanıyorum eltini mi tanıyorum. Bunlar objektif yorumlar gördüğün gibi

Ben kimseye saldırmadım. İğneli yorumlar yazıp, hatta hakaret eden üyeler oldu. Ne özgüven azlığım, ne hasetliğim kaldı. Kimseye bu hakaretleri etme hakkı verilmiyor kimse kusura bakmasın. Bunları yazanlara elbet cevap yazacağım. Hoş gerçi hakaret eden üyeye cevap yazma tenezzülünde dahi bulunmadım. Nedense herkes cevap alınca bir şaşırıyor.

Objektif yorum yazan arkadaşlar belli. Onların tavsiyelerini dikkate alıyorum zaten ama geri kalan güruh sırf polemik olsun diye yazmış olmak için yazıyorlar orası çok açık.

E zaten olanlar bu kadar kısa sürede fark edilen şeyler. Ailecek bir araya gelindiği zamanlar.Kimbilir belki zaman içerisinde değişecek duygular, kimse kimseyi bu kadar kısa sürede tanıyamaz.

bu yaşta bu kadar çocukça kıskançlıklar hem de bir aileye yeni dahil olmuşken... allah o aileye de eşinize de sabır versin...

Çok merak ediyorum kendim kıskançlık yaptığımı yazmasaydım bu kadar rahat konuşabilecek miydi herkes...Bu forumda kimse kimseyi kıskanmıyor çünkü, herkes melek herkes hidayete ermiş...Bırakın bu işleri. Kaldı ki kızın karakterini kıskanıyor değilim, kvalideyle aralarındaki ilişki bana hemn tuhaf gelen hem de özendiren bir şey oldu. Bunun da neresi anormal anlamıyorum.

Benim de istediğim bu işte. İkimizi de olduğumuz gibi kabul etmeleri. Şu ana kadar nişanlımın ailesi bunun zıttı bir şey yapmadı. Umarım bundan sonra da olmaz. Korkularımın sebebi eltimin bir araya geldiğimiz zamanlarda bakışları ve davranışlarıyla benden hoşlanmadığını belli etmesiydi ve bunu yazdım ama nedense millet ortada sebep yok sen kıskançsına çevirdi durumu.

Onu değil beni sevsinler mi :) Nerde bunu yazmışım acaba lütfen gösterin...Böyle ilaveli, olmayan şeyleri anlatan yorumlar yapıyorsunuz ondan sonra ben yorumculara saldırıyor oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…