- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Afferin kiz tespitlerin cok dogruKız demis ki "e surekli konuscak degiliz ya" adam da demiski konu sahibinin esi evet iste tadinda birakalim
Bu cumlede gurur var.
Kızdan duygusal ya da cinsel artik ne beklediyse birsey alamayacagini fark ettigi icin konuşmayalım demis
Kiz kendini coookta guzel ağırdan satmış
Evli oldugunu da bilmiyor anladigim kadarıyla
Konu sahibinin kocasi cok tehlikeli bir insan.
Ve bu bir aldatma. Baska birsey gormedigine emin misin konu sahibi?
Bulusma vs olmadığına.
Çok arada kaldığım bi konu benimde ama şu “Eşinizi huzursuz etmeyin” lafına takıldım.Ben aldatma demem. Gereksiz yere muhabbet sarmış ve uzamış. Eşinizi huzursuz etmeyin. Lüzumsuz bir durum. Ayrılırsanız daha mutsuz olacaksınız, hatırlatmayı bile. Unutmayın kadın ya da erkek, aldatmaya gönlü olan her koşulda aldatır.
Ben olsam takipte kalırdım ama bu süre içinde normal davranamazdım çok soğurdum allah yardımcınız olsun niyetlenmiş sonra vazgeçmiş sanki aldatmaktan yani daha ileri gidebilirmiş ama aklının yapmamasına rağmen hala o kız da olduğunu bile düşünebilirim çünkü insanlardan sıkılırım sen değişiksin falan demesi direk üzerime alınırdım ben olsamMerhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.
Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.
Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .
bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.
gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.
Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
Eşine tam güvenen var mı gerçekten.hâlâ var mı yani.varsa da çok saftır.bence de bariz flört etmişler.gecenin dörtlerine kadar sizinle konuşuyor mu mesela konu sahibiseviyeli şekilde aldatmış gibi olmuş sanki. ama rahatsız edici bir durum. kadın yazmamaya başlayınca eşiniz kızmış ve devam etmek istememiş. yani konuşma ilerlese bence sevgili boyutuna gelirlerdi. eşine çok güvenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?