Aldatıldım mı ?

Kız demis ki "e surekli konuscak degiliz ya" adam da demiski konu sahibinin esi evet iste tadinda birakalim
Bu cumlede gurur var.
Kızdan duygusal ya da cinsel artik ne beklediyse birsey alamayacagini fark ettigi icin konuşmayalım demis
Kiz kendini coookta guzel ağırdan satmış
Evli oldugunu da bilmiyor anladigim kadarıyla
Konu sahibinin kocasi cok tehlikeli bir insan.
Ve bu bir aldatma. Baska birsey gormedigine emin misin konu sahibi?
Bulusma vs olmadığına.

Bildiğiniz sanal flörtleşme olmuş bu. Sizinle sohbet edemiyor mu da bir bayanla sanal ortamda saatlerce ve günlerce sohbet ediyor. Sinir bozucu

İçlendim üzüldüm yazınızı okurken ... Heves etmiş gönlü kaymış eşinizin heyecan aramış kendine fiziksel olmasa da duygusal olarak aldatmış sizi ...

Bildigin flortlesmeye baslamislar.. guzelmisin yakisikliymissin foto yollamak ne icin? Okudugu kitabi anlamak icin kizi gormesi gerekmez.

Esinde guyya sitem etmis skype kaldiriyorum filsn diyerek. Kiz napcakti arkasindan mi yalvarcakti? Kocan bildigin sana yamuk yapmis

Ne zor durum yaşadığınız. Renk vermeden biraz bekleyip tekrar konuşup konuşmayacaklarını takip edebilirsiniz. Tekrar görüşürlerse basın tekmeyi gitsin, görüşmezlerse de burnundan fitil fitil getirin. Ne olursa olsun ilişkinizde güven zedelendi. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sonunda yine boşanmayla sonuçlanabilir.

Ben aldatma demem. Gereksiz yere muhabbet sarmış ve uzamış. Eşinizi huzursuz etmeyin. Lüzumsuz bir durum. Ayrılırsanız daha mutsuz olacaksınız, hatırlatmayı bile. Unutmayın kadın ya da erkek, aldatmaya gönlü olan her koşulda aldatır.

Afferin kiz tespitlerin cok dogru

Çok arada kaldığım bi konu benimde ama şu “Eşinizi huzursuz etmeyin” lafına takıldım.
Onu huzursuz etmeyecekse bu durumdan kendi huzursuz adam huzurlu mu yaşayacak?

Aldatma yada değil ben boyle bir adama asla bi daha guvenemezdim...

Artık güven duygusu yerle bir bundan sonra eşinize asla güvememeyeceksiniz...

Kesinlikle aldatmış başka bi açıklaması yok...hepsini hadi geçtim kızdan foto istemesi başlı başına cinnet sebebi allah sabır versin sana kardeşim bunları burnundan fitil fitil getir

evet bu bir nevi aldatmadır

ama şöyle ki
- yüzüne karşı söylediniz inkar etti ya da özür diledi ve siz devam ettiniz

* birliktelikler cinsellik ve duygusal durumlar devam etti ama ilerde bu ilk hata affedildi ileriki zaman da yeniden yapabilir ve affettiğiniz gelir aklına , ya böyle olacak

* ya da bunu gerekçe gösterip boşanacaksınız

- ikincisi görmezden gelip eşinizin üzerinde ikinci bi göz olup ona göz açtırmamanız ama bu da bi yandan içinizi kemirecek

nyse iki ucu b... deynek

Ben olsam takipte kalırdım ama bu süre içinde normal davranamazdım çok soğurdum allah yardımcınız olsun niyetlenmiş sonra vazgeçmiş sanki aldatmaktan yani daha ileri gidebilirmiş ama aklının yapmamasına rağmen hala o kız da olduğunu bile düşünebilirim çünkü insanlardan sıkılırım sen değişiksin falan demesi direk üzerime alınırdım ben olsam

Eşine tam güvenen var mı gerçekten.hâlâ var mı yani.varsa da çok saftır.bence de bariz flört etmişler.gecenin dörtlerine kadar sizinle konuşuyor mu mesela konu sahibi

Görünüşe göre kız mesafe koymuş bir süre sonra. Büyük ihtimallede evli olduğunu bilmiyordu eşinizin çünkü hastayım falan dediğinde hiç sizin konunuz geçmemiş, ben evli bir kız ya da erkek arkadaşım hastayım dese "aa eşin bir ıhlamur kaynatsın, çok iyi geliyo" falan derim en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…