Aldatıldım mı ?

Eşiniz için bu bir aldatma değil zaten güvenilir bir insan belliki sosyal yaşamında sacmalamis kendi çapında ne halt ettiğini bile bilmeden. Ama sonucu psikolojik olarak ağır olmuş malesef .ben sizin yaşadığınız şeyleri yaşamadım ama anlıyorum hislerinizi az çok kendinizi yipratmayin .düşünün sakin olun yuvaniz için en doğru kararı siz vereceksiniz zaten .ama inş eşiniz güveninizi tekrar tazeler eğer içinizde yara olacaksada çift terapisine falan gidin bazen zorluklar olur mühim olan ayağa kalkalbilmek

Bu isi profesyonelce yapmiyor demekki silmedigine ve yakalandigina gore..
Darisi sinsice ve kurnazca esini her turlu aldatanlarin basina!!

Eşiniz başka bir kadınla konuşmaktan onu tanımaktan keyif almış. Resimler gönderilmiş, dudaklar yakışıklılık konuşulmuş. Zor bir durum, her şeyi düşünerek karar verin. Ve evet bana kalırsa aldatmak bu.

Çok üzüldüm adınıza.
Hislerinizi de çok iyi anladım.
Eşinizin yaptığı koca bir aptallık, boşansanız da boşanmasanız da her şeyi mahvetti bu olayla.
Böyle bir şey yaşayana kadar yatakta basmayı tercih ederim, en azından karar vermesi çok kolay olur.
Bu nokta tam araf.
Allah kalbinize ferahlık versin, inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Canim benim Allah yardimcin olsun. Esin cok yanlis yapmis. Eger ki bosanmayi dusunmuyorsan benim sana bir tavsiyem var esine bu konuyu acma yanyana geldiginizde ona baskalarinin hayatini anlatir gibi arkadasimin esi internette bir kizla sevgili olmus evi birakip gitmis cocuklari da vardi sonra kadin kendine yeni hayat kurmus adam cok pisman olmus ama kadin onu istememis gibi hikayeler anlat Allah hidayet versin oyle insanlara falan de. Bir de kendini guzel bir sineye cek ve dusun neden esim ilgiyi baska yerde aradi mesela senden ilgi beklediginde ilgi gosteremedigim zamanlar oldu mu he bu suc sende demek degil sakin boyle anlama aldatacak erkek her sartta aldatir onuru ve serefiyle alakali

Onu kendinize sormanız gerek.
Bu olay sizi sarstı mı?
Bu durumu tamamen boş verip hayatınıza devam edebildiniz mi?
Gün içinde hiç aklımıza gelmeden gününüzü tamamlayabildiniz mi?
Muhtemelen ilk soruya evet diğerlerine cevabınız hayır. Demek ki bu durum normal bir arkadaşlıktan öte.
Maksadım asla canınızı yakmak değil fakat evli biri eşine, çocuğuna ya da ortak yaşamlarına ayıracağı bir vakti başka bir kadının dudak analizi ile geçiriyorsa bu açık ve net bir aldatmadır.

Şöyle düşünün o an " Ne yapıyorsun?" diye sorsanız "Biriyle tanıştım, bir program indirdik sohbete oradan devam ediyoruz. Şimdi fotoğrafinı inceliyorum." diyecek miydi? Bence hayır.

Gece dortte agiz resmini sonra da ojeli el resmini atan kadin yüz vermemis oluyor yani? :)
Belki de adam daha ileriye gitmedigi icin skldi,ilgisini cekmedi ve yazmadi neden olaya tek tarafli bakiyorsunuz?? Ya da konu sahibi esinin amaci farkli olsaydi zaten her turlu devamini getirirdi oyle ya da boyle..Ama bir boslukta oldugu da kesin.
Olayi asla savunmuyorum hakli oldugunuz taraflar da var ama sizin de kacirdiginiz noktalar var..

Üzüldüm adınıza bu açık açık net bir şekilde flört kategorisine giriyor.

kadın zaten felaket ben kadın masum adam tek suçlu demedim .konu sahibi kendi yazmış ama eşi bu konuşma böyle gitmez bitirelim, kız daha sonra ee sürekli her dakika konuşamayız yazınca adam ergen sevgili gibi trip atıp konuşmayı sonlandırıyor. kız evli olduklarınıda bilmiyor.burada en büyük suçlu adam. elin kızına evli oldugu halde eline dudağına iltifat etmeseymiş.

Ikisi de suclu.Sahsen tanimadigi bir adama fotograf atarken gozlerini sansurlemeyi akil eden bir kadin evli olup olmama ihtimalini de sorgulayip ona gore davranabilirdi.
Ne gerek var ki boyle seylere? Umarim bir orta yol bulunur.

Konunuzu hatirliyorum. Sizinki de benim gozumde bir bosanma sebebi ama bu konuda oyle. Ayrica adamin ne malum hatasini anladigi icin kestigi? Bence kadindan yuz bulsa gayrt de devam edecekmis. Kadina dememis ki ben evliyim yanlis yaptim bilmem ne diye. Sık Konusmadiklari icin sitem etmis resmen oyle kesmis konusmayi. Ve sorunuza cevaben evet kizina oyle desin. Baban olacak haysiyetsiz ben uyurken 4lere kadar elin kiziyla sohbet ediyordu dudagindaki estetigi ellerinin guzelligini konusuyordu ben de bosadim cunku senin annen gayet de onurlu bir kadin desin. Desin ki kizi annesini ornek alsin gururlu ve onurlu olsun.

Ay bilemedim şimdi... Ben olsam çok fena hır çıkarır ortalığı yıkar burnundan getiriri bi daha eline o telefonu alamaz hale getirirdim. Ama boşanma sebebi mi bilemedim. Yani aslında tam aldatmam mı onuda bilemedim. Ama neticede gizlemiş. Ve flört durumları var. Ay bilemiyorum. Sen bi carla duruma göre hareket edersin.

Sadece 3 gün sürmüş olması teşebbüste kaldığını düşündürdü bana.
Sonuçta teşebbüs etmiş ama.
Güven bitti.
İnsanın tam da kararsız kalacağı bir mevzu olmuş.
Eşi madem yazmayacaksın programı siliyorum demiş silmiş. Silmeyip ısrarcı da olabilirdi.

Valla ben bu konuda muallakta kaldım.

Çocuk olunca hemen kesemiyorum. Birde konu sahibi eşini çok güzel anlatıyor memnun. Bende eşim hakkında böyle konuşmayı isterdim.

Dediginiz gibi tam olarak aldatma olmasa bile , konu sahibi boşanmayacak olsa bile bu evliliğin en büyük kaybı "güven" oldu .
Bundan sonra bu evlilik çok daha ip üstünde olacaktır bana kalırsa .
Konu sahibine gerçekten üzüldüm çok karmaşık bir durumda kalmış .
Ve ne olursa olsun bu evlilik birşeyler kaybetmiş olacak .
Tam olarak boşan ya da boşanma diyemedigim ilk konu olsu bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…