Bence ani kararlar almayın ve burada yapılan yorumların gazına gelmeyin. Evet eşinizin yaptığı çok çirkin, güven sarsıcı. Bu olay karşısında herkesin tepkisi de farklı olabilir, o yüzden boşan diyen yorumlara da sonsuz saygım var. Evet ben boşanırdım deyip gerçekten boşanacak arkadaşlar da vardır, genelleme asla yapmıyorum ama kendi başımıza gelmeyen olaylarla ilgili yorum yapmak, bazen ahkam kesmek oldukça kolay. Benim de farklı konularla ilgili zaman zaman asla taviz vermeyeceğimi söylediğim, keskin çizgiler çizdiğim olmuştur ama yıllar sonra o büyük lafları bir bir yediğimde olmuştur. O yüzden siz ‘asla’ların gazına gelmeyin. Evliliği yaşayan içinde olan sizsiniz, dışardan bir gözün söylediği şeyler yerine onu yaşayan kişinin yani sizin hissettikleriniz daha önemli. Ben olsam mevzu yalnızca bu konuşma ile kalmışsa hemen boşanma kararı almazdım sanırım, yeniden güvenebilir miydim, eskiye dönebilirmiydim bilemiyorum tabi yaşamadan bilinmez ancak denerdim sanırım. Dediğim gibi hayat sizin hayatınız, iç sesiniz ne diyor, onu dinleyin, ona göre karar verin bence.Aslında daha masum birşey olsa çoktan patlatmıştım olayı.
Çünkü sinirimi atıcaktım o da önce kendini aklama çabaları sonra ilgi alaka derken unutulup gidecekti.
Ama mevzuunun ciddiyetinin farkındayım,
o sebepten kararsız ve tepkisizim şuan sadece içimde yaşıyorum.
Yalan yok,
Çok seviyorum. sevildiğimi de düşünüyorum.
Evet linç yemeye hazırım ama hislerim bu.
Bazen işten gelip bana sarıldığında bütün sıkıntılarını unuttuğunu söyler.
böyle düşünmem belki çok saçma beni zaten sevseydi böyle arayışlara girmezdi. ihtiyacı olmazdı bunlara.
Hiç bir sebep ben yan odada uyurken onun bi kızla havadan sudan dahi olsa bile konuşmasına bahane değil.
Kötü giden monoton bi evliliğim olsaydı belki daha kolay olucaktı karar vermem.
Ama ben takıntılıyımdır her kadın gibi yıllar geçse de ısıtıp tekrar önüne dökebilirim bunları.
O yüzden ya boşanacağım
Çünkü artık çok seviyo olmamın bi anlamı da yok sanırım.
Halbuki daha dün çocuğumuz aramıza yattı, çok mutluyum dimi anne dedi.
Yani koca bi yalan mıydı
Ben de onu diyorum.
Aldatmaya teşebbüs olarak kalmış.
Evlilikte en önemli şey olan güven yıkıldı.
Boşanayım dese sadece sohbet olur adı flört olmaz. Boşanmasa güven kalmadı, soğukluk girdi.
Koca denen adam konu sahibini çok zor duruma düşürdü.
Buna benzer yorum yapan biri olaraktan diyorum ki:)Acele ve fevri karar vermeyin diyen arkadaşlar konu sahibinin kocasını bir kadınla yatakta basmasını mı bekliyorlar? Bariz aldatılmışssınız bunun reeli sanalı olmaz, kocanızın iyi huyları da hafifletici bir sebep olamaz.
Burada görüş bildiriyoruz. Bu benim fikrim. Konu sahibinin bir kızı var. Yarın ona, baban sanalda birine elin güzel dedi, boşadım mı desin. Kocanın konuşması özellikle resim yollaması tamamen yanlış. Ama sonra programı bile siliyor. Belli ki sohbeti beğenmiş sonra hatasını anlamış. Tek tek boşanma konusu yazamam ama eşimin cebinde not buldum. Benden kaçma beni engelleme yazan boşanıyorum.Ne gerek bosanmak icin? Yatakta basmak mi? Adam acik acik aldatmis ne demek bunun icin bosanilir mi? Ne icin bosanilir peki ogrenebilir miyim?
Bakin insanlar tvde gordugu ünlüler icin bile begenisini dile getiriyor.."Waaw ne yakisikli kadin veya erkek" inceleyebiliyoruz begenebiliyoruz ve yorumlar yapiyoruz.Hatta burda bazi unlu adamlari begendigini soyleyen hanimlar oluyor. "Aldattinnn esinii/sevgilini sadakatsizsin" diyor muyuz hayir!
Bire bir konusmalar hos degil affedilebilir degil ama hemen bosanilmasi gereken bir sey de degil.Hele de ortada bebek varken..
Yerinizde olsam esimi alirim karsima konusmalari gordum bir baska adamla bu sekilde konusmalar yapsam ne dusunursun diye sorarim.Bir daha boyle bir durumla karsilastigimda ise asla konusmadan bu evliligi bitirecegimi acik acik soylerim.Yutulacak bir durum degil tabiki.
Daha once boyle konusmalar veya baska kadinlarla yakinlasmalarina sahit oldunuz mu?
Hala seviyorum diyorsunuz belli ki sevgiyi bitirecek kadar saygisizlasmamis,seviyesizlesmemis iliskiniz..
Surekli esinin dizinin dibinde oturup disarda kadinlarla gununu gun eden adamlar daha dürüst olmuyor inanin.
Ve yakalanacak kadar da aptal..
Vallahi ne yalan söyleyeyim evet yalanmış demek ki.Aslında daha masum birşey olsa çoktan patlatmıştım olayı.
Çünkü sinirimi atıcaktım o da önce kendini aklama çabaları sonra ilgi alaka derken unutulup gidecekti.
Ama mevzuunun ciddiyetinin farkındayım,
o sebepten kararsız ve tepkisizim şuan sadece içimde yaşıyorum.
Yalan yok,
Çok seviyorum. sevildiğimi de düşünüyorum.
Evet linç yemeye hazırım ama hislerim bu.
Bazen işten gelip bana sarıldığında bütün sıkıntılarını unuttuğunu söyler.
böyle düşünmem belki çok saçma beni zaten sevseydi böyle arayışlara girmezdi. ihtiyacı olmazdı bunlara.
Hiç bir sebep ben yan odada uyurken onun bi kızla havadan sudan dahi olsa bile konuşmasına bahane değil.
Kötü giden monoton bi evliliğim olsaydı belki daha kolay olucaktı karar vermem.
Ama ben takıntılıyımdır her kadın gibi yıllar geçse de ısıtıp tekrar önüne dökebilirim bunları.
O yüzden ya boşanacağım
Çünkü artık çok seviyo olmamın bi anlamı da yok sanırım.
Halbuki daha dün çocuğumuz aramıza yattı, çok mutluyum dimi anne dedi.
Yani koca bi yalan mıydı
adam hatasını anlamamış kız yüz vermeyince sürekli mesajlaşmayınca sonlandırmış adam konusmayı yoksa kız yüz verse adam sürekli konusacakmış.Burada görüş bildiriyoruz. Bu benim fikrim. Konu sahibinin bir kızı var. Yarın ona, baban sanalda birine elin güzel dedi, boşadım mı desin. Kocanın konuşması özellikle resim yollaması tamamen yanlış. Ama sonra programı bile siliyor. Belli ki sohbeti beğenmiş sonra hatasını anlamış. Tek tek boşanma konusu yazamam ama eşimin cebinde not buldum. Benden kaçma beni engelleme yazan boşanıyorum.
Her iliskide durgunluk donemi olur.evliliklerde rutine baglar zaman zaman.onemli olan tam o anda baskasi ile degilim esi ile tekrar paylasimi konusmanin keyfini eglenebilmeyi yakalamaktir.Vicdanen rahatsız hissederim. Evet eşimi aldattığımı düşünürdüm.
Galiba cevabı ben de biliyorum.
Başlık yanlış olmuş.
Boşanmalı mıyım olmalıymış belki de.
E tabi aldatılmanın karşılığı da boşanmadır işte.
Sadece mesajda olduğu için galiba kabullenemedim.
Şöyle şak diye görseydim. seninle görüşmek istiyorum dediğini,
yada medeni durum konuşulup evli değilim dediğini görseydim.
yada skype de görüntülü falan konuşmuş olsalardı.
yada birbirlerinden telefon numarası isteselerdi..
Zaten boşanma konusunda o zaman çok net olurdum .
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo
insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş.
eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?