Aldatıldım ve aldatılıyorum

Aslında tam olarak sömürmekte de değil benimki. Benim kendi kazancım yani. Evlendiğimizde hiç bir şeyimiz yoktu. Ama boşanma durumunda ama zırnık vermek o iş yerinden Emin’im.

Eşiniz hala o kadınla birlikte ve siz bu durumu bildiginizin farkında ve şekilde devam mı ediyorsunuz şuan, kimse emeklerinin bir hiç uğruna heba edilmesini istemez elbette ne yaşadığını siz bilirsiniz ama nereye kadar sürdürebilirsiniz bu durumu, nasıl can yakıcı bir durum sizin icin..

Ben nişanliyken ogrenip ayrilan birisi olarak şey geldi aklima en iyi ceza vicdan azabidir al karşina de ki beni hala aldattigini biliyorum artik benden duygusal yonden hiçbir ilgi gormeyecekain ne halin varsa gor umrumda degilsin fln ve bence soguk davran yani tam anlatmdm ama çektir azcik pişman olsun Allah boyle kadinlari da bildigi gibi yapsin yalniz degilsin

Yani tam olarak biliyorum diyemem. Ama çok yüksek ihtimal birlikteler. Uğraşsam bir şekilde öğrenirim ama iğrenç hayatlarını öğrenmekte istemiyorum. Ayrıl başka kuruma geç dediğim halde değiştirmedi ısrarla devam ediyor çeşitli şeyleri bahane ederek.

Bosanmak sizin aleyhinize ise bosanmayin.
Sizde para biriktirin kendinizi saglama alin.planinizi guzel yapin. Bu arada zaten iyice sogursunuz esinizden duzelmezse sayet. Hakkinizda hayirlisi.

Bosanmak sizin aleyhinize ise bosanmayin.
Sizde para biriktirin kendinizi saglama alin.planinizi guzel yapin. Bu arada zaten iyice sogursunuz esinizden duzelmezse sayet. Hakkinizda hayirlisi.
Teşekkür ederim. Biraz daha tartıp düşünüp ona göre kendime mantıklı bir yol çizmeye çalışacağım inşallah.

Herkese merhabalar. Galiba eşim bugün evi terketti. Yani söylediğine göre öyle. Bugün elimin iş yerine gittim oğlumla. Bir saat önce beni arayıp iş Yerinde olduğunu söyledi. Ben de bir şeyi bahane edip gittim ve tabi gittiğimde yoktu. Yani orada olacağını söylemişti oysa ki. Aradım dört kere açmadı. Sonrasında kendi aradı sesi gizli konuşuyormuş gibi geliyordu. Hemen geliyorum dedi ve on dakika sonra geldi bana da çok iyi davrandı. Sonra tehdit ettim eğer bir şey yakalarsam kesinliklikle ikinizi de rezil etmeden bırakmam dedim. Bu baya sinirlendi bu laflarıma. Öyle bir şey yokmuş tamam bir hata yapmış ve herşeyin farkındaymış falan. Ben eve geldikten sonra tekrar beni aradı ben eve gelmiyorum , beni kesinlikle arama dedi. Sanıyor ki kalmam için ısrar edecek. Ama artık öyle yoruldum ki. Bugün suçsuz bile olsa aklımda olanlar var, unutamıyorum.

canım eşinin kafa gitmiş çoktan
O senden ayrılmadan sen boşa gitsin
Hem suçlu hem güçlü konuma gelmeye çalışıyor
Eve gelmeyecekmis gelmezsen gelme seni istemiyorum deseydin ya

canım eşinin kafa gitmiş çoktan
O senden ayrılmadan sen boşa gitsin
Hem suçlu hem güçlü konuma gelmeye çalışıyor
Eve gelmeyecekmis gelmezsen gelme seni istemiyorum deseydin ya
Bana hiç konuşma fırsatı bırakmadı ki. Ses tonu p kadar yüksekti ki. Kafası gerçekten gitmiş. Zaten bu şüpheyle yaşamak çok zor. Üstelik benim güvenimi kazanmak için çok fazla bir çabası da Yok. Yani aslında bizim evliliğimiz çoktan bitti de uzatmaları oynuyoruz. Ben de çok iyi biliyorum ki tek başıma bununla mücadele edemem. Ondan da destek zaten Yok.

Eee alan memnun satan memnun bacım :) adam zaten aldatiyorsa senide birakmak istemiyor. Sende zaten bosanmak istemiyorsun, bu durumuda bu gidisle kabullencek gibisin.
Cooook seneler sonra birakir capkinliklari sana doner yada alir basini gider !

Bas iş yerini kadını Herkese rezil ettt
Bu durumda elinde net delil olmadan sizin söylediğinizi yapmasıda, konu sahibini insanların gözünde sadece kıskanç kadın imajı çizmekten başka işe yaramaz.

Bu durumda elinde net delil olmadan sizin söylediğinizi yapmasıda, konu sahibini insanların gözünde sadece kıskanç kadın imajı çizmekten başka işe yaramaz.
Zaten herkese benim ne kasar kıskanç bir insan olduğumu söyleyip duruyor. Bakalım benim terk etmem gerekirken terkedildim gibi görünüyor. Herkese iyi geceler.

Kadina ulaş ve kendisiyle konuş olanlari bildiğini sole eğer evliyse eşini arayip anlatcagini sole bıraksın peşini allah belasini versin böle kadınların!!

Ya sizin ısrar etmenizi bekliyor ki kendi ak kaşık gibi siyrilsin bu işten konusu bile açılmadan ya da gerçekten boşanmak istiyor. Umarım deliliniz vardır ne olursa olsun bu adami siz bosamalisiniz çünkü.

O kadar zor ki durumunuz Allah yardımcınız olsun yeni gelişmeleri tam takip edemedim ama bence de bu evlilikten giden siz olun en azından size saygısı kalsın yasak olan herzaman daha cazip gelecek ve bu durumu hoc bırakmayacak belki giderek kazanacaksınız eşinizi kim bilir.Siz onu bırakma cesaretini gösterdiğiniz anda anlayacak ne yaptığını belki

Zaten herkese benim ne kasar kıskanç bir insan olduğumu söyleyip duruyor. Bakalım benim terk etmem gerekirken terkedildim gibi görünüyor. Herkese iyi geceler.
Siz acaba duzelir mi derken, eşiniz sizden ayrılmak isteyecek gibi geliyor, aldattigi eşini insanlara kıskanç olarak anlatmak ne kadar ucuz bir hareket, keşke sabretmek yerine şu adama acabilseniz boşanma davasını o size açmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…