Aslında tam olarak sömürmekte de değil benimki. Benim kendi kazancım yani. Evlendiğimizde hiç bir şeyimiz yoktu. Ama boşanma durumunda ama zırnık vermek o iş yerinden Emin’im.valla boşanırsanız sizin düğününüzde sana çeyrek takanlar şimdi o kadına takarlar bi güzel de göbek atarlar. adamı sömür. evler arabalar takılar iste. o kadına kalmasın. yatağını da ayır. yapabiliyosan.
Eşiniz hala o kadınla birlikte ve siz bu durumu bildiginizin farkında ve şekilde devam mı ediyorsunuz şuan, kimse emeklerinin bir hiç uğruna heba edilmesini istemez elbette ne yaşadığını siz bilirsiniz ama nereye kadar sürdürebilirsiniz bu durumu, nasıl can yakıcı bir durum sizin icin..Bu konuyla ilgili öyle çok araştırma yaptım ki. Yani aldatma üzerine. Öğrendiğim şeylerden en acı olanı da seven bir insanın aldatmayacağı gerçeğiydi. Yani hadi bir hata yapıldı bir en azından devamı gelmezmiş. Bizim durumumuz da ise devam ediyor. Zaten öldürme üzerine söyledikleri de diğer kadına güvenmediği için söylediği blöf laflar.
Yani tam olarak biliyorum diyemem. Ama çok yüksek ihtimal birlikteler. Uğraşsam bir şekilde öğrenirim ama iğrenç hayatlarını öğrenmekte istemiyorum. Ayrıl başka kuruma geç dediğim halde değiştirmedi ısrarla devam ediyor çeşitli şeyleri bahane ederek.Eşiniz hala o kadınla birlikte ve siz bu durumu bildiginizin farkında ve şekilde devam mı ediyorsunuz şuan, kimse emeklerinin bir hiç uğruna heba edilmesini istemez elbette ne yaşadığını siz bilirsiniz ama nereye kadar sürdürebilirsiniz bu durumu, nasıl can yakıcı bir durum sizin icin..
Teşekkür ederim. Biraz daha tartıp düşünüp ona göre kendime mantıklı bir yol çizmeye çalışacağım inşallah.Bosanmak sizin aleyhinize ise bosanmayin.
Sizde para biriktirin kendinizi saglama alin.planinizi guzel yapin. Bu arada zaten iyice sogursunuz esinizden duzelmezse sayet. Hakkinizda hayirlisi.
canım eşinin kafa gitmiş çoktanHerkese merhabalar. Galiba eşim bugün evi terketti. Yani söylediğine göre öyle. Bugün elimin iş yerine gittim oğlumla. Bir saat önce beni arayıp iş Yerinde olduğunu söyledi. Ben de bir şeyi bahane edip gittim ve tabi gittiğimde yoktu. Yani orada olacağını söylemişti oysa ki. Aradım dört kere açmadı. Sonrasında kendi aradı sesi gizli konuşuyormuş gibi geliyordu. Hemen geliyorum dedi ve on dakika sonra geldi bana da çok iyi davrandı. Sonra tehdit ettim eğer bir şey yakalarsam kesinliklikle ikinizi de rezil etmeden bırakmam dedim. Bu baya sinirlendi bu laflarıma. Öyle bir şey yokmuş tamam bir hata yapmış ve herşeyin farkındaymış falan. Ben eve geldikten sonra tekrar beni aradı ben eve gelmiyorum , beni kesinlikle arama dedi. Sanıyor ki kalmam için ısrar edecek. Ama artık öyle yoruldum ki. Bugün suçsuz bile olsa aklımda olanlar var, unutamıyorum.
Bana hiç konuşma fırsatı bırakmadı ki. Ses tonu p kadar yüksekti ki. Kafası gerçekten gitmiş. Zaten bu şüpheyle yaşamak çok zor. Üstelik benim güvenimi kazanmak için çok fazla bir çabası da Yok. Yani aslında bizim evliliğimiz çoktan bitti de uzatmaları oynuyoruz. Ben de çok iyi biliyorum ki tek başıma bununla mücadele edemem. Ondan da destek zaten Yok.canım eşinin kafa gitmiş çoktan
O senden ayrılmadan sen boşa gitsin
Hem suçlu hem güçlü konuma gelmeye çalışıyor
Eve gelmeyecekmis gelmezsen gelme seni istemiyorum deseydin ya
Yani tam olarak biliyorum diyemem. Ama çok yüksek ihtimal birlikteler. Uğraşsam bir şekilde öğrenirim ama iğrenç hayatlarını öğrenmekte istemiyorum. Ayrıl başka kuruma geç dediğim halde değiştirmedi ısrarla devam ediyor çeşitli şeyleri bahane ederek.
Bu durumda elinde net delil olmadan sizin söylediğinizi yapmasıda, konu sahibini insanların gözünde sadece kıskanç kadın imajı çizmekten başka işe yaramaz.Bas iş yerini kadını Herkese rezil ettt
Ama üstüne gitse mutlaka yakalar açıklarınıBu durumda elinde net delil olmadan sizin söylediğinizi yapmasıda, konu sahibini insanların gözünde sadece kıskanç kadın imajı çizmekten başka işe yaramaz.
Kesinlikle yakalarım. O bana bu fırsatı vermemek için elinden geleni yapıyor ama bilmiyor ki açıkta kalan noktalar var.Ama üstüne gitse mutlaka yakalar açıklarını
Zaten herkese benim ne kasar kıskanç bir insan olduğumu söyleyip duruyor. Bakalım benim terk etmem gerekirken terkedildim gibi görünüyor. Herkese iyi geceler.Bu durumda elinde net delil olmadan sizin söylediğinizi yapmasıda, konu sahibini insanların gözünde sadece kıskanç kadın imajı çizmekten başka işe yaramaz.
Tmm yakalayın herkese rezil edin , ailesini bulun arayın , pasif olmayınKesinlikle yakalarım. O bana bu fırsatı vermemek için elinden geleni yapıyor ama bilmiyor ki açıkta kalan noktalar var.
Kadina ulaş ve kendisiyle konuş olanlari bildiğini sole eğer evliyse eşini arayip anlatcagini sole bıraksın peşini allah belasini versin böle kadınların!!Herkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gördüğüm telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar müstehcen içerikli yatıp kalkmalı. Üstelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hiç duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hiç birşey çaktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara düştüm bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım sürekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerçeği biliyorum. GöZlerimin içine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra açtım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından açacağımı söyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve çelişkiler devam ediyor. Hala görüştüklerine Emin’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgeçmedi. bu sefer çok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten çalışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Çıkamıyorum olanların içinden. Ruhum öyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.
Siz acaba duzelir mi derken, eşiniz sizden ayrılmak isteyecek gibi geliyor, aldattigi eşini insanlara kıskanç olarak anlatmak ne kadar ucuz bir hareket, keşke sabretmek yerine şu adama acabilseniz boşanma davasını o size açmadan..Zaten herkese benim ne kasar kıskanç bir insan olduğumu söyleyip duruyor. Bakalım benim terk etmem gerekirken terkedildim gibi görünüyor. Herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?