Aldatılmak mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Si
Bunlardan size ne? Zamanında birini sevmiş, cahillik yapmış olabilir. Açık giyiniyor olabilir, kahkahalarla gülüyor olabilir. Ya da gerçekten yollu olabilir. Siz salyaları akan kocanıza bakın önce.size ne
Size ne mi kocamı arayıp duruyor hanfendi arayan kadın Zaten kocami

Burada bir suçlu arıyorsanız tek suçlu kadın değil aynı zamanda eşiniz. Eşinizi karşınıza alın tartışmadan sorun eşinizi dinleyin herşeyi olduğu gibi anlatmasını isteyin.

Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardiniz
Kızın yollu olması seni zerre ilgilendirmez, kocan senı aldatıp yalan yere yemin eden tenekenın teki. Sen buna odaklan.

Bence bi süre izlemeye alin esinizi cunku siz konuyu açtıkça inkar edecek sakin ol delil toplamaya çalış bisey varsa açık verecek elbette

Bu kadar çok konuşuyorlarsa dışarıda da görüşüyorlardır diye düşünüyorum

Si

Size ne mi kocamı arayıp duruyor hanfendi arayan kadın Zaten kocami
Öncelikle hamilesin strese girmemelisin. Eşinden ara kızı hayırdır sürekli niye arıyosun yanlış bi anlam çıkarıp seni rezil etmek istemem bir daha arama eşimi, gerekli durumlarda beni ara de.Sonra eşinden numarayı engelle eşinin gözü önünde.
Eşinde telefonu açan kişi senden saklayan ve yalan söyleyen kişi. Eşine de sağlam bi ayar vermen lazım. Kolay ikna edemesin seni yüz verme.
Düşündüğün kadar ileri gitmemişlerse de gitme ihtimalleri var norml değil çünkü

Kız oynak, eşiniz numara silme gizleme gibi triplerde.. öff kesin bi bokluk var moralinizi bozmak istemem ama. Kesin bi ilişki yoksa bile flörtleşiyor gibiler. Eşinizi güzel bi haşlayın, pabucun pahalı olduğunu anlasın. Ama ciddi kızın yani. 2-3 ay sessiz kalmışsınız bi de 2 gün dayanamam

15 haftalık hamileysen bu durumu bile bile çocuk yapmayı kabul etmişsin ama neden?
Kızı ara deki eğer bir daha kocamı ararsan zina yüzünden tazminat davası açarım sana bir de hamileyim düşün neler gelir başına. Ha bir de 7 sülalene duyururum. Kocama söylemeyeceksin bu konuşmayı bir daha iletişime geçmeyeceksin yoksa sonuçlarına katlanırsın sen bilirsin rahat bırakmam seni diyeceksin. Korkutacaksın biraz :)

Eşine de son konuşmalarından haberin olduğunu son kez uyardığını bir daha konuşma fark ettiğin an açıklamasına bile izin vermeden boşanacağını söyle

Ben sizi haklıyken haksız görüyorum,neden sürekli kızı hedef gösteriyorsun uz,
Eşinize sıra gelince akşama konuşacağım
Kıza sıra gelince oooo yollu o...
Neden, kocanızla canım cicim mı mıç olmak istiyorsunuz da ondan tüm suç kızda dimi ... var ya hamilesiniz diye başka şeyler yazmıyorum ... bazı üyeler kızı ara falan filan yazmış ne münasebet kocanızın gözü dışarda demekki o kız olmasa başkası olcak bütün ömrünüzü kızları arayarak mı geçireceksiniz... benimde eşim var hadi arasın onu biri göreyim asla izin vermez sizinki bal gibi seviyor bu konuşmaları demek..

Kocayı bide ödüllendirsin. Ama kızın ağzına mıçsın. Ne güzel kafalar. Unutmayın kız değil adam evli!

Yazan herkese toplu cevabimdir nerenizle okuyorsunuz kıza bir lafım olmadı takı biri neden onunla.gorusmek istemediğimi sorana kadar evet kız aynen dediğim gibi eşimde demekki aynısını laciverti ben kıza bahane bulmadım böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini sordum ve ben 10 yıldır eşimle birlikteyim yani 10 yıldır da o kızı tanıyorum siz bana yardımcı olacağınıza yargılamaya calsiiyosuniz yazmayin daha da kafami karıştırmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…