Size ne mi kocamı arayıp duruyor hanfendi arayan kadın Zaten kocamiBunlardan size ne? Zamanında birini sevmiş, cahillik yapmış olabilir. Açık giyiniyor olabilir, kahkahalarla gülüyor olabilir. Ya da gerçekten yollu olabilir. Siz salyaları akan kocanıza bakın önce.size ne
Kocanız açmasın ama hayır açıyor ve sizden gizliyorSi
Size ne mi kocamı arayıp duruyor hanfendi arayan kadın Zaten kocami
Yanlış noktaya odaklanıyorsunuz diyorum.Si
Ne diyeceksin, muhtemelen gene yemın falan edecek.Akşam konuşmayı düşünüyorum tekrar
Kızın yollu olması seni zerre ilgilendirmez, kocan senı aldatıp yalan yere yemin eden tenekenın teki. Sen buna odaklan.Evet kız yollu zamanında evden kaçmış başka şehirde başka bir adamla yaşamış giyimi tavırlarını görseniz ne demek istediğimi anlardiniz
Bu kadar çok konuşuyorlarsa dışarıda da görüşüyorlardır diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar sizinle yasadiigm bir şeyi paylaşmak istiyorum, eşimle evleneli 3 yıl oldu daha önce onun hayatında sevmedigim bir kız var aile dostu, neyse ben zaten onu sevmediğimi görüşmesini istemediğimi belirtmiştim evlendik hersey yolunda yaklaşık 5 6 ay once telefonla her gün konuştuklarını arama kayıtlarında gördüm 2 3 ay bu sürdü konuşmalar gün için bazen 1 bazen 2 kere 4 er 5 er dakika ben artık aylar sonra dayanamayıp ne konuşuyosunuz bu kadar dedim oda konuşmuyoruz beni 1 kere ara annemi sormak için dedi, bende bana yalan söyleme hergun konustugunuzu biliyorum dedim 1 2 kere diye degistirip bir daha konuşmayacağını dair yeminler etti, bende kanıtlarım dedim telefonunu ver dedim kızın ismini ve kayıtları silmiş bunu yapmış olamazsın dedim kavga ettik özür dileyip durdu yeminler etti, 2 3 hafta daha hiç bakmadım telefonuna ama için içimi yedi son 10 gündür 3 kere daha aramış numarayı ezbere biliyorim artık kayıtlı değil.kayitsiz arıyor kafayı yemek üzereyim bana akıl verin nolur ve ben hamileyim(((
Öncelikle hamilesin strese girmemelisin. Eşinden ara kızı hayırdır sürekli niye arıyosun yanlış bi anlam çıkarıp seni rezil etmek istemem bir daha arama eşimi, gerekli durumlarda beni ara de.Sonra eşinden numarayı engelle eşinin gözü önünde.Si
Kocayı bide ödüllendirsin. Ama kızın ağzına mıçsın. Ne güzel kafalar. Unutmayın kız değil adam evli!15 haftalık hamileysen bu durumu bile bile çocuk yapmayı kabul etmişsin ama neden?
Kızı ara deki eğer bir daha kocamı ararsan zina yüzünden tazminat davası açarım sana bir de hamileyim düşün neler gelir başına. Ha bir de 7 sülalene duyururum. Kocama söylemeyeceksin bu konuşmayı bir daha iletişime geçmeyeceksin yoksa sonuçlarına katlanırsın sen bilirsin rahat bırakmam seni diyeceksin. Korkutacaksın biraz :)
Eşine de son konuşmalarından haberin olduğunu son kez uyardığını bir daha konuşma fark ettiğin an açıklamasına bile izin vermeden boşanacağını söyle
Kocayı bide ödüllendirsin. Ama kızın ağzına mıçsın. Ne güzel kafalar. Unutmayın kız değil adam evli!
Aynı fikirdeyim nasıl bu kadar kolay oluyor erkeklere bu durumlar anlıyoruz dimi,,,sinirlendim şimdi ..Kocayı bide ödüllendirsin. Ama kızın ağzına mıçsın. Ne güzel kafalar. Unutmayın kız değil adam evli!
Bi daha yaparsan demek ilkinin ödül olduğunu söylemektir bana göre. Biri ikisi mi var.Kocana bir daha yaparsan boşanacağını söyle dedim nasıl bir ödüllendirme vermişim ????
Çünküm gocasız yaşanmazAynı fikirdeyim nasıl bu kadar kolay oluyor erkeklere bu durumlar anlıyoruz dimi,,,sinirlendim şimdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?