Aldatılmak mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi daha yaparsan demek ilkinin ödül olduğunu söylemektir bana göre. Biri ikisi mi var.

Tamam da bunu bana değil konu sahibine söyleceksiniz ben olsam ilk görüştüklerini fark ettiğimde ortalığı ayağa kaldırırım ama konu sahibi 2-3 ay sessiz kalabilmiş.
Onun istediği bir daha yapmamaları ben de ona göre bir cevap yazdım.

Ben sizin yorumunuza cvap verdim konu sahibini bilemem

Ben olsam kızı ve onu yüzleştirir.yüzyüze konuşun gizli saklı yapmayın der pılımı pırtımı toplar terkederim adamı .çünkü hiç masumane değil

Yargıtay yıllar önce evlilik birliği ili kişi arasında olduğu için üçüncü kişilere tazminat davası açılamayacağına karar verdi. Dahası sadece telefonda konuşulmuş aldatma ispatı sayılmaz bu. Kızın korkabileceği bir şey yok yani. Ayrıca kıza sayıp dökmüşsünüz de adama yani asıl sorumluya dair neden tek cümle yok?

Benim bir bilgim yok sadece korkut dedim kızı zaten aldatma için kanıt olmadığını biliyorum
Ayrıca kıza sayıp dökmedim yanlışınız var kızın şahsına bir şey asla demedim.

Yazdığım yorumun altında bir daha fark edersem boşarım de dedim yani eşi için yapabilecek en güzel ceza boşanmadır bence. Boşanmaktan daha üst bir ceza ne olabilir ??

Konuya ilgisi olmamasına rağmen hamileyim demenizin meali ben adamı boşamak istemiyorum olsa gerek. Bana o çocuğu da boşanmamak için bahane olsun diye yapmışsınız gibi geldi, zira kocasının hergün en az iki defa başka kadınla sizden gizli konuştuğunu öğrendikten sonra koştur koştur bebek yapmanızın başka mantıklı bir açıklaması gelmedi aklıma.
Adamı boşamayı gözünüz yemediğine göre, kocanızın o kızdan hevesini alıp vazgeçmesini beklemekten başka çareniz yok, çünkü kocanız sizin tekrar bu görüşmeleri öğrenip ondan ayrılma ihtimalinizi bile umursamadan görüşmeye devam ediyor. Kıza gidip gözünü kotkutmak ise ayrıca acınası bir durum , zira kocam seni bırakamıyor, sen onu bırak yuvam dağılmasın diye bir nevi tehditle karışık acizlik ve acındırma hali. Keşke kendi saçma sapan evliliğinize karnınızdaki o masum yavruyu da mahkum etmeseydiniz. Size kim akıl verdiyse yanlış akıl vermiş Zira çocuk gözü dışarda kocayı eve bağlamak için yanlış yöntem , muhtemelen kocanız çocuk olunca sizden ve evliliğinizden daha çok uzaklaşacak.

Benim için bu da aldatmaktır. Başkasıyla yatmasına gerek yok. Her erkeğin klasik tanımlaması” o kız yollu o kız herkese böyle ”Bekara karı boşamak kolay burda size atıp tutamam ama kavga çıkarıp bagırıp çağırmak yerine karsınıza alıp düzgünce konusun. Sizi kaybetmeyeceğine o kadar emin ki o yüzden rahat

Kıza ne yapması gerektiğine dair sayıp dökmüşsünüz işte. Kız neden korksun ki? Rezil olmaktan mı? Zaten en başından beri bana takmıştı, kocası çok eskiden beri arkadaşım, konuştuk diye delirdi çirkefleşti der çıkar işin içinden. Ayrıca konuşmak karşılıklı yapılan bir eylem. Eğer kocası istemezse zaten konuşmazlar. Açmaz telefonu konuşma eylemi de gerçekleşmemiş olur. Kızı tehdit etmenin mantığını anlayamadım o yüzden.

Koca suçlu, kadın da suçlu ikisinin de suçu var

Evli adam karısı varken nasıl konuşamazsa, kadın da evli bir erkeği arayamaz ben mi yanlış biliyorum. Hayır birden bire evli erkekle konuşan kadın suçsuz oldu da onu anlamadım.

Tekrar soruyorum konu sahibi kocasına boşanmaktan fazla ne yapsın diyorum cevap vermiyorsunuz? Tek dediğiniz diğer kadına neden tehdit. O da aramasın evli adamı onun da suçu bu neden bir şey yapmamış da durduk yere o kadını tehdit et demişim gibi tepki veriyorsunuz??

Eşiniz sizi aldatıyor maalesef.
Ve burada gıcık olunacak tek kişi başka bir kadın değil kesinlikle. Eşiniz ona yüz vermeseydi, şu anda iletişim hâlinde asla olmazlardı. Bu nedenle, o kadını tasvir ediş şeklinizi beğenmediğimi eklemek isterim.

Benim takıldığım nokta orası çünkü. O yüzden orayı irdeliyorum. Sorunuza cevap vereyim rahatlayın siz de evet boşanması gerekir bu durumda, orda zaten size katılıyorum. Aralarında bir ilişki olup olmadığından emin değil konu sahibi, önce öğrenmesi gerekir ne oluyor ne bitiyor. Sırf telefon konuşması bir kanıt değil. Kadın erkek gayet arkadaşça da konuşabilir. Bu durumda konuşma sıklığı düşündürücü konu sahibi araştırmalı bu durumu.

Kadın elbette ki etik olarak suçlu ama gözden kaçırdığınız detay şu ki evlilik birliği iki kişi arasındadır. Konu sahibine karşı sorumlu olan kişi kocası. Sizin verdiğiniz akıl git kadını tehdit et, yahu kadın kim ki? Kocası istemezse zaten konuşmaz, kocası istemezse görüşmez. Bunlar hep karışıklı yapılan eylemler. Kocasıyla halletmesi gerek bu meseleyi.

Son düzenleme:
_________

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…