Eski sevgili olmadıklarını düşünüyorum kız çünkü uzun süre başka demirdeydi ve sevgilisi vardı biz çıkarkenEski sevgili mi bu kız
Bı aile dostunun kiziymis ama yine de normal değil.Kız dediğiniz arkadaşı mı flörtü filan mı?
Akşam konuşmayı düşünüyorum tekrarBu kadar ısrarla görüştüklerine göre normal değil. Biraz daha takipte kalın bakalım. Ayrıca hamile olduğunuz için aldatma ihtimali de yüksek. İnşallah yoktur öyle bir şey..
Aile dostu ama kız çok gözü dışardaKız dediğiniz arkadaşı mı flörtü filan mı?
SSonradan farkettim arama kayitlarindaEğer 15 haftalık hamile iseniz neden sizi aldatma şüphesi olan bir adamdan çocuk yaptınız?
Aramalıyım gerçekten?Kizi arasaniza ,anlardin ne konusuyormus evli esi hamile bir adamla ,tum sulalesine rezil ederim
Peki neden görüşmesini istemiyordunuz. Yani basit bi kıskançlık mj yoksa bşyini mi gördünüz.Eski sevgili olmadıklarını düşünüyorum kız çünkü uzun süre başka demirdeydi ve sevgilisi vardı biz çıkarken
Saçmalamayın ne diye arayacaksınız? Eşiniz açısından rezalet resmen aramanız.Aramalıyım gerçekten?
Kizin gözü dışarda ve yollu yani tabir yerindeysePeki neden görüşmesini istemiyordunuz. Yani basit bi kıskançlık mj yoksa bşyini mi gördünüz.
gerçi her halukarda eşiniz bi haltlar yiyor gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?