- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi papatyaesra
-
Dis fircasi nerden cikti yahu öyle birsey yazmamısdıs fırcasında baska kadına aıt sac telı
dıs fırcasında ?
nasıl bır yaratıkla gorusuyor kocanız da kadın dıs fırcasıyla sac tarıyor yahu
aksı halde ozellıkle yakalayın dıye kadın dıs fırcasına sacını koyuyor heralde
esınız evı dururken neden baska yerde kalıyor onu da anlayamadım
bir kac seferinde görüntülü aramıstım gercekten ondaydı. ordan cıkıp mi gidiyor, gitmeden miKuzende kalmakta ne demek oluyor? Başlı basına sacma. İnsanı kandırmayı iyi becerir bu erkek milleti (hele birde kanmak istiyorsak) fakat Cok süpheli davranıslar. Kuzenin evini biliyorsanız gidin ve süpriiiiiz yapın bakalım
Saç fırçası yazmıyor mu ya ben mi yanlış görüyorumdıs fırcasında baska kadına aıt sac telı
dıs fırcasında ?
esınız evı dururken neden baska yerde kalıyor onu da anlayamadım
Onda olması onunla oldugu anlamına geliyormu peki ? Kuzeni gördünüz mü? Kuzen denilen nasil bi tip ??!?? Yani adamı farklı yola mı sürükler yoksa yanlıstan döndüren bi tip midir.bir kac seferinde görüntülü aramıstım gercekten ondaydı. ordan cıkıp mi gidiyor, gitmeden mi
bende saç fırçası okudumSaç fırçası yazmıyor mu ya ben mi yanlış görüyorum
Göz numaram büyüdü diye çok korktumbende saç fırçası okudum
Dis fircasi nerden cikti yahu öyle birsey yazmamıs
kızlar sanırım astigmat olmusumSaç fırçası yazmıyor mu ya ben mi yanlış görüyorum
Aldatılmak için mantıklı sebep gerekmiyor ne yazık ki.Heyecan aramış olabilir,gaza gelmiş olabilir, başka bir çok şey olmuş olabilir.Senin yerınde olsam anneme gidiyorum deyip onu takibe alırımyapması icin mantıklı bir sebep yok o yüzden ikna oluyorum. yaptıysa tabiki affetmem
O kadar fırcaya para verince demek ki herseyı dis fircasi olarak görüyor ve okuyorsunuzkızlar sanırım astigmat olmusum
tum bunlar yenı aldıgım doner baslıklı dıs fırcama pıl takmaya calısırken konu okumam sonucu oldu
hay allahım ya bende aklımda dıs fırcasıyla sac tarayan kadın canlandırmaya calıstım falan... eyvahlar olsun
dıs fırcasında baska kadına aıt sac telı
dıs fırcasında ?
esın
kızlar sanırım astigmat olmusum
tum bunlar yenı aldıgım doner baslıklı dıs fırcama pıl takmaya calısırken konu okumam sonucu oldu
hay allahım ya bende aklımda dıs fırcasıyla sac tarayan kadın canlandırmaya calıstım falan... eyvahlar olsun
ım
onu da gördüm kuzenine esimden daha cok güvenirimOnda olması onunla oldugu anlamına geliyormu peki ? Kuzeni gördünüz mü? Kuzen denilen nasil bi tip ??!?? Yani adamı farklı yola mı sürükler yoksa yanlıstan döndüren bi tip midir.
yanında götürüyor fırcasını onsuz biryerde kalmaz.Konu sahibi bir konuya açıklık getirir misin?
saç fırçasını yanında mı götürüyor?
Yoksa sen eve döndüğünde evdeki fırçada mı buluyorsun? Belki de hiç gitmiyor, başkası geliyor eve. Apartmanın kamerası yok mu? Olmadığın günlere bakamaz mısın? İnternette çok ucuza İP kameralar var. Evin bir köşesine kursan çok rahatlıkla evdeki sesi dinleyebilirsin.
valla sanırım oyle oldu :d bırde evde uc kısıyız uc tane fırcaya pıl takıyordum sıra sıra ...bır yandan da konuyu okuyordumO kadar fırcaya para verince demek ki herseyı dis fircasi olarak görüyor ve okuyorsunuz
nasıl takibe alınır kı?Aldatılmak için mantıklı sebep gerekmiyor ne yazık ki.Heyecan aramış olabilir,gaza gelmiş olabilir, başka bir çok şey olmuş olabilir.Senin yerınde olsam anneme gidiyorum deyip onu takibe alırım
Aldatmanın mantığı olduğunu da sizden duyduk. Benim eski eşin de hiç nedeni yoktu ama aldattı. Size mantıklı gelmeyen nedenler onun için çoook mantıklı olabiliryapması icin mantıklı bir sebep yok o yüzden ikna oluyorum. yaptıysa tabiki affetmem
önemli degil :)konu sahıbı kusuruma bakmayın lutfen
sımdı gercekten konuyu tam okudum
esınız kendı fırcasıyla yatılı gıdıyor ve geldıgınde beraberınde baska kadına aıt sac tellerı getırıyor o fırcada
acaba dıyorum kuzenıne gıdıyormus ya orda kuzen bu duruma sahıt mı yoksa kuzenle agız bırlıgı yapıyor da baska yerde mı kalıyor once bunu anlamak gerek
Aldatmanın mantığı olduğunu da sizden duyduk. Benim eski eşin de hiç nedeni yoktu ama aldattı. Size mantıklı gelmeyen nedenler onun için çoook mantıklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?