Merhabalar, bugün tartı resmi atabilirsen hemen gelYARIŞA NE ZAMAN KATILABİLİYORUZ
selam kızlar belimin ağrısından dolayı gün bende kötü geçiyor işe dün gelemedim bugünde işler birikmiş bi taraftan ağrım var oyy oyy yarın doktora randevu aldım umarım bişey çıkmaz
Eminim çok güzel vereceksinnnArkadaşları tebrik ediyor, yeni yarışmaya daha hırslı başlayıp daha zayıf bitirmeyi diliyorum..
AKŞAM ATARIM ŞU AN İŞ YERİNDEYİMMM ANTALYALIMISINIZMerhabalar, bugün tartı resmi atabilirsen hemen gelolmadı haftaya listeye dahil olursun.
Geçmiş olsun canım git tabi ihmal etmeselam kızlar belimin ağrısından dolayı gün bende kötü geçiyor işe dün gelemedim bugünde işler birikmiş bi taraftan ağrım var oyy oyy yarın doktora randevu aldım umarım bişey çıkmaz
Geçmiş olsun canımselam kızlar belimin ağrısından dolayı gün bende kötü geçiyor işe dün gelemedim bugünde işler birikmiş bi taraftan ağrım var oyy oyy yarın doktora randevu aldım umarım bişey çıkmaz
Yok ben yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum tatlım.AKŞAM ATARIM ŞU AN İŞ YERİNDEYİMMM ANTALYALIMISINIZ
KASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU
Forever07 (67,1 ) 7 KASIM İÇİN HEDEFİM 66,5 ÇOK AMİNNN
A AklinYolu1 (62,4)
I IRMAKK70 (64,3)
@_LA_PATYA_ (59,3)
C cizen_bayan (69,4)
N naz5403 (80)
Nana929 (56,2)
@moon Light (77,0)
kokulusabun (72,8)
Muttapa7555 (66,7)
sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
Kuasar SON KİLO VE HEDEF
Makbussss SON KİLO VE HEDEF
HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK
KASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU
Forever07 (67,1 ) 7 KASIM İÇİN HEDEFİM 66,5 ÇOK AMİNNN
A AklinYolu1 (62,4)
I IRMAKK70 (64,3)
@_LA_PATYA_ (59,3)
C cizen_bayan (69,4)
N naz5403 (80)
Nana929 (56,2)
@moon Light (77,0)
kokulusabun (72,8)
Muttapa7555 (66,7)
sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
Kuasar SON KİLO VE HEDEF
Makbussss SON KİLO VE HEDEF
HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK
Zorlama Canım kendini iyileş gene devam edersin ama acil Dr git01.11.18 menüm
Sabah
Çeyrek simit
Öğlen
Karnıyarık
2 yk pilav
Ara
Elma
Akşam
Çorba
Bolbol şu I IRMAKK70
6000 bin adım bunu bile zor yapıyorum şu an @_LA_PATYA_
Haftaya hedefim düşük olacak ama 69 belim çok fena bu şekilde yürümek bile zulüm geliyor banaForever07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?