- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Gelme böyle oyunlara zayıfladığın anı düşün oooommmm
Korkmamani dilerim çünkü ben Çok büyük konuştum. Babamın acısına asla dayanamam yaşayamam vs derdim ama işte... sağol buarada amin canimyalan oldu o tabi ki. Zaten hic inanmamistim da belki yapariz diye minnak bi umudum vardi. Beyimizin ayagi agriyor. Kosmayi birak oturduğu yerden kalkasi yok
Ben de variim
Aa hosgeldin baskanim
Cok zor bi donemden geciyorsun canim. Allahim bol sabir versin size. Babacigina da rahmet eylesin. Su hayatta en cok korktugum seydir anne baba acisi
Ben de emzikliyim canim. Hosgeldin oncelikle. Hamur isi sut dusmani bunu bi soyleyim ilk evvela. Bol su sut protein ve yesillik bol sut yapar. 6.aydasiniz galiba ek gidaya da gececeksin, bol bol saglikli sebze yemegi yap. Sebzesinden yagsiz tuzsuz ayirip bebegine verirsin. Kendinize de az yag az tuz eklersin. Yediklerinden kismasan da hareket etmeye calis.
Ooowww güzel haber canımKızlar bundan 7-8sene önce leopar etek almıştım ama kilo alınca hiç giyememiştim bugün denedim veee oldutamda yeniden trend olmuşken leoparlar yavaş kilo versemde demekki sıkılaşıyorum
Sevindim senin adına canımKızlar bundan 7-8sene önce leopar etek almıştım ama kilo alınca hiç giyememiştim bugün denedim veee oldutamda yeniden trend olmuşken leoparlar yavaş kilo versemde demekki sıkılaşıyorum
Ohh afiyet olsun kızlar size. Ben de büyü malzemelerimi aldım :)Kırk yıl hatırdan bahsettin
bak canım kahve istedi yaa
Gidem bi kahve yapem kendime
Büyümü yapıcan :)Ohh afiyet olsun kızlar size. Ben de büyü malzemelerimi aldım :)
Cadılar bayramı ya o bakımdan :)Büyümü yapıcan :)
O ne başkanım malzemeler
Bi sor bakiim aldığın yere zayıflama büyüsü var mıymışOhh afiyet olsun kızlar size. Ben de büyü malzemelerimi aldım :)
All_Star a gidin zayiflarsiniz dediler. Bknz. Reklam nasil yapilir.Bi sor bakiim aldığın yere zayıflama büyüsü var mıymış
Teşekkürler canımOoowww güzel haber canım
tebrik ederimm
TabikideSevindim senin adına canım
Diyete o zaman daha Cook devam :)
Bi sor bakiim aldığın yere zayıflama büyüsü var mıymış
Tebrikler arkadaşlar31 EKİM ALL STAR HAFTALIK SONUÇLAR
Takım ortalaması 0,74pandelam son anda kurtardı
1. A AklinYolu1
2.Nana929
3. @_LA_PATYA_
Eki Görüntüle 2202145
-31 EKİM ALL STAR GENEL SIRALAMAMIZ-
(Kupa sayılarına göre değerlendirildi eşitlik durumunda yüzdelere bakıldı.)
Kilo veren, verme gayretinde olan, gayrette olup aynı kalan herkesi tebrik ediyorum
O zamannn başlasın yeni yarışma
1. A AklinYolu1 Birincilik
2.Nana929 İkincilik + menü
3. C cizen_bayan menü+ spor
4. @_LA_PATYA_ Üçüncülük
5.Forever07
6. I IRMAKK70 menü+ spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?