- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
İlk kural tarti resmi olmazsa olmazimiz:)Olur :) iki konuya da hakim olabilirim
Menü paylaşıyor musunuz
Kurallar vs var mı
Hmm hedefiim 72 diyor ve etiketimi yapıyoruumKASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU
Forever07 (67,1 ) 7 KASIM İÇİN HEDEFİM 66,5 ÇOK AMİNNN
A AklinYolu1 (62,4)
I IRMAKK70 (64,3)
@_LA_PATYA_ (59,3)
C cizen_bayan (69,4)
@naz5403 (80)
Nana929 (56,2)
@moon Light (77,0)
kokulusabun (72,8)
@Muttapa7555 (66,7)
@sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
@Kuasar SON KİLO VE HEDEF
@makbuleorhan SON KİLO VE HEDEF
HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK
Başkanım korkutma beni yersemde mecburiyetten bana kalsa hiç yemem :)Eger yersen topigin ceo suForever07 kafana terlik firlatacakmis. Benden duymus olma.
Gecmis fazla yok. Kolay bitirirsin.
Aramiza hoşgeldin canımben makbule yaş 28 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var memurum
Gelir gelmez birinciliği kapmışsınKizimmm beni birinci mi yaptin. Aman da aman hic de dayanamaz bana.
Koseden girmis bulundum.
Tebrikler size kizlar.
Kurallar tamamdır, varım diyorum :)İlk kural tarti resmi olmazsa olmazimiz:)
@forever07 topigin ceo sunu etiketliyoruz.
@IRMAKK70 menu işleri bakani
@_LA_PATYA spor bakanı.
Her gün menu paylaşımı yapana kupa var.
Yuzdeye göre dereceye giriyoruz. Kilo alana kupa yok:)
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok kilo.
+kişisel topikler dışında başka diyet topiklerinde takılmiyoruz:)
Varım diyorsan kendini tanıtmakla başlayabilirsin:)
Aynı benn bu araAciktiiimm canim olmadik seyler cekiyor. Biri beni durdursuuunn
HoşgeldinnnKurallar tamamdır, varım diyorum :)
30 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri henüz yeni bir yaşına girdi:)
Doğumdan sonra bir türlü giremediğim motivasyon yüzünden diyete adapte olamadım defalarca başladım bir süre sonra bıraktım çünkü kendimi mutlu hissediyordum bedenimle
Şu bi kaç gündür çok rahatsız olmaya başlayınca kesin karar ile diyete başlamış bulunmaktayım ilk hedef Doğum günümde 61 kiloyu görmek daha sonra 58
Günlük düzenli menü paylaşırım yalnız gün sonu toplu şekilde paylaşıyoruz menüleri değil mi?
Eger yersen topigin ceo suForever07 kafana terlik firlatacakmis. Benden duymus olma.
Gecmis fazla yok. Kolay bitirirsin.
Tatlımmm çok geçmiş olsun inşallah fıtık değildir yorma kendini dinlen bu araSelam kızlar ben geldimA AklinYolu1 geldi grup şenlendi maşallahh ben hastaneye gittim mr istedi parşembe gecesi onu çektireceğim anlatmama göre herkes fıtık diyor umarım değildir genç yaşta fıtık olmak istemiyorum 24 yaşım girdiğim gün hastalıklar başladı bakalım daha neler göreceğim. ordan üniversiteme gittim 3 sen eoldu mezun olalı gidip diploma almamıştım ona başvurdum sonra diğer kampüse gittim ordan da işe geldim ama belim pert çok yürüdüm ve akşama daha çok var ve aşırı yorgunum
Hoşbuldum 67.5 ile başladım bu sabah 66.8 çıktım ne zaman tartı resmi çekeyim günlük mü yoksa belirli bir gün var mıHoşgeldinnnbol eksiler tartın kaç tartı resmi ve 7 kasım için hedef istiyorum senden
Bugün yoğundum tatlım sanırım herkes yoğunGunaydin ALL_Star takimi.
Bugun vertigoyla ilgili hastaneye gidecegim. Oradan da ise.
Takim olarak paylasiminizi cok az buluyorum .Forever07
Tartı günümüz çarşamba saat 14 e kadarHoşbuldum 67.5 ile başladım bu sabah 66.8 çıktım ne zaman tartı resmi çekeyim günlük mü yoksa belirli bir gün var mı
7 Kasım için hedef 65.8 olsun :)
Çok dişli bir rakip görüyorumAyva yemiyorum bu arada vazgeçtim 15 te son yemekle bugünü kapattım sabaha kadar kahvaltı hayalleri kurmaya başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?