ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar 2. Yarismanin analizi. Forever07

Yesil: baslangic kilonuz.
Eflatun: Bitis kilonuz
Mavi de yuzdenizi gosteriyor.

Tebrikler kizlar. Cok guzel kilolar vermissiniz.

Eki Görüntüle 2202637
Canım ellerine sağlık nasıl uğraşmışsın
Senin sayende kaptanım sen yakaladın beni adımdan bile eminim bu takımda olmasam ben geri 83-84lere dönmüştüm uzun zamandır görmediğim rakamı bile gördüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar

Yetenegi gordum mu kacirmam. Sende corek isigi gordum.

Takiliyorum ha.

Kaç aydır dikkat etmeden yemeye başladım. Allahtan çok kilo almamışım daha çok zorlanırdım yoksa

Ben de patatesten baslamak istiyorum.

Bugun arkadaslarla gorustuk. Benden once oturup yemege baslamislardi. Dogal olarak sen de bi seyler al diye tutturdular.

Benim de hosuma gitmiyor her yemek. Baktim patates de yok. Kinoali kisir aldim hosuma gitmeye gitmeye yedim.

Evde yumurta var , elim gitmiyor yahu sab.

Gerci o kilo aldigim donem ben patatese hep ara verdim.

Anahtar kelime : Patates

Şu kinoayı bi cesaret edipte deneyemedim ki

O zamannnn seni yılınnn patates güzeli seçiyoruuuuz

2 gündür yedikçe acıkmaya başladım yaa, dikkatimi toplayıp şu diyete kendimi veremedim gitti ya la

Forever07 sayın yetkili haftaya çarşamba tartıda + gelirsek neler olacak acabaa, sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayınız lütfeeen

Patatesli omlet deneyebilirim.
Hmm güzel seçenek..

Gunaydin kizlar,

Bugun dukkani ben actim. Aksam ac yatmanin verdigi huzurla sabah erken kalktim. Saat daha 5.
Açliktan olmasın bu saatte kalkmanın nedeni

Gunaydin. Grafik guzel olmus eline saglik, aksamki mesajlari yeni okuyorum daha. Ben biraz erken yatiyorum galiba:)
Gunaydın canım
Ben de erken yatmak istiyorum amaa

hoşgeldin canım doğru yerdesin

kuzum ben hedef söyledim ama kaçırdın galiba 69 dedim çünkü belimden dolayı çok hareket edemiyorum dün bile o kadar yol yürüyünce akşam uyuyamadım ağrıdan sabahı zor ettim

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Bel ağrısı çok zorluyor, bende de bel fıtığı başlangıcı var, biraz fazla ayakta dursam sabaha kadar ağrıdan uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…