- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Canım ellerine sağlık nasıl uğraşmışsınKizlar 2. Yarismanin analizi.Forever07
Yesil: baslangic kilonuz.
Eflatun: Bitis kilonuz
Mavi de yuzdenizi gosteriyor.
Tebrikler kizlar. Cok guzel kilolar vermissiniz.
Eki Görüntüle 2202637
Yetenegi gordum mu kacirmam. Sende corek isigi gordum.Canım ellerine sağlık nasıl uğraşmışsın
Senin sayende kaptanım sen yakaladın beni adımdan bile eminim bu takımda olmasam ben geri 83-84lere dönmüştüm uzun zamandır görmediğim rakamı bile gördüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar
Kaç aydır dikkat etmeden yemeye başladım. Allahtan çok kilo almamışım daha çok zorlanırdım yoksaHepimiz aynıyız canım üstesinden gelicez ama uzuuuunnn bi yolumuz var kilo verme bitse bile koruma var kimi zaman az kimi zaman çok bazen sağlıklı bazen sağlıksız beslenecez biz insanız bu ömür boyu sürecek bi yolculuk
Burada birbirimize destek olmak için varız
Şu kinoayı bi cesaret edipte deneyemedim kiBen de patatesten baslamak istiyorum.
Bugun arkadaslarla gorustuk. Benden once oturup yemege baslamislardi. Dogal olarak sen de bi seyler al diye tutturdular.
Benim de hosuma gitmiyor her yemek. Baktim patates de yok. Kinoali kisir aldim hosuma gitmeye gitmeye yedim.
Evde yumurta var , elim gitmiyor yahu sab.
Gerci o kilo aldigim donem ben patatese hep ara verdim.
Anahtar kelime : Patates
Biraz bulgurumsu, ac iken gideri var.Şu kinoayı bi cesaret edipte deneyemedim ki
O zamannnn seni yılınnn patates güzeli seçiyoruuuuz
Biraz bulgurumsu, ac iken gideri var.
O gun uykusuzdum yoksa daha iyi cikardim.Tacını sevsinler
pekte şirinmiş
Hee belli, sıfır makyajO gun uykusuzdum yoksa daha iyi cikardim.
Patatesli omlet deneyebilirim.Yumurtayı da dene ama yaa o da güzel ve lezzetli A AklinYolu1
Hmm güzel seçenek..Patatesli omlet deneyebilirim.
Açliktan olmasın bu saatte kalkmanın nedeniGunaydin kizlar,
Bugun dukkani ben actim. Aksam ac yatmanin verdigi huzurla sabah erken kalktim. Saat daha 5.
Gunaydın canımGunaydin. Grafik guzel olmus eline saglik, aksamki mesajlari yeni okuyorum daha. Ben biraz erken yatiyorum galiba:)
Kurallar tamamdır, varım diyorum :)
30 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri henüz yeni bir yaşına girdi:)
Doğumdan sonra bir türlü giremediğim motivasyon yüzünden diyete adapte olamadım defalarca başladım bir süre sonra bıraktım çünkü kendimi mutlu hissediyordum bedenimle
Şu bi kaç gündür çok rahatsız olmaya başlayınca kesin karar ile diyete başlamış bulunmaktayım ilk hedef Doğum günümde 61 kiloyu görmek daha sonra 58
Günlük düzenli menü paylaşırım yalnız gün sonu toplu şekilde paylaşıyoruz menüleri değil mi?
KASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU
@Forever07 (67,1 ) - 66,5
A AklinYolu1 (62,4) - 60,9
I IRMAKK70 (64,3) - 62,8
@_LA_PATYA_ (59,3) - ?????
C cizen_bayan (69,4) - ?????
N naz5403 (80) - 79,0
@Nana929 (56,2) - 55,9
@moon Light (77,0) - ????
kokulusabun (72,8) - 72,0
@Muttapa7555 (66,7) -????
sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
@Kuasar SON KİLO VE HEDEF
@makbuleorhan (62,6) - ????
@yakamozz-z (67,5) - 65,8
HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK
Geçmiş olsun canımhoşgeldin canım doğru yerdesin
kuzum ben hedef söyledim ama kaçırdın galiba 69 dedim çünkü belimden dolayı çok hareket edemiyorum dün bile o kadar yol yürüyünce akşam uyuyamadım ağrıdan sabahı zor ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?