Ediyorlar aslinda da bir durgunluk geldi. Kis ustu ondan olabilir.A AklinYolu1 tanışalım mı sohbet eden yok burda ben 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var masa başında ççalışıyorum
NE OKUYORSUNEdiyorlar aslinda da bir durgunluk geldi. Kis ustu ondan olabilir.
Ben bekarim, yurt disindayim. Part-time calisip okula gidiyorum su an.
Iki master yaptim zaten. Alanim yazilim uzerine. O konuda sertifika olarak baska bir alanda kendimi gelistiriyorum .NE OKUYORSUN
Evime yeni geldim ev dandini çamaşır silmsüpür şimdi teli aldım yarın ilk iş tartı resmi atıp başlıycamKASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU
Forever07 (67,1 ) 7 KASIM İÇİN HEDEFİM 66,5 ÇOK AMİNNN
A AklinYolu1 (62,4)
I IRMAKK70 (64,3)
@_LA_PATYA_ (59,3)
C cizen_bayan (69,4)
@naz5403 (80)
Nana929 (56,2)
@moon Light (77,0)
@kokulusabun (72,8)
@Muttapa7555 (66,7)
sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
@Kuasar SON KİLO VE HEDEF
Makbussss SON KİLO VE HEDEF
HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK
HARKASINNIki master yaptim zaten. Alanim yazilim uzerine. O konuda sertifika olarak baska bir alanda kendimi gelistiriyorum .
Kolay geldin canımEvime yeni geldim ev dandini çamaşır silmsüpür şimdi teli aldım yarın ilk iş tartı resmi atıp başlıycam
Afiyet olsun canımMerhaba arkadaslar. Okuldan geldim ogle arasi simdi de yemegim pismek uzere. Yiyip tekrar okula gececegim. Cikista da gecmisi bir okurum artik neler yazmissiniz:)
Eger yersen topigin ceo suMerhaba arkadaşlar
Bende misafir gelcek
Akşama düğün var inşallah fazla yemem orda
Ara ara girerim yine bu günü atlatsam süper olacak
Çünkü sabah kahvaltısını sankin abarttım
Gecmis fazla yok. Kolay bitirirsin.Merhaba arkadaslar. Okuldan geldim ogle arasi simdi de yemegim pismek uzere. Yiyip tekrar okula gececegim. Cikista da gecmisi bir okurum artik neler yazmissiniz:)
Gecmis olsun kuzum .Arada cok zorlayinca bende de oluyor canim. Fitik degil de fitik baslangici demislerdi bana da. Aradan kac sene gecti korkma yani kendini zorlamazsan ilerlemez.Selam kızlar ben geldimA AklinYolu1 geldi grup şenlendi maşallahh ben hastaneye gittim mr istedi parşembe gecesi onu çektireceğim anlatmama göre herkes fıtık diyor umarım değildir genç yaşta fıtık olmak istemiyorum 24 yaşım girdiğim gün hastalıklar başladı bakalım daha neler göreceğim. ordan üniversiteme gittim 3 sen eoldu mezun olalı gidip diploma almamıştım ona başvurdum sonra diğer kampüse gittim ordan da işe geldim ama belim pert çok yürüdüm ve akşama daha çok var ve aşırı yorgunum
inşallah kuzum öyle olurGecmis olsun kuzum .Arada cok zorlayinca bende de oluyor canim. Fitik degil de fitik baslangici demislerdi bana da. Aradan kac sene gecti korkma yani kendini zorlamazsan ilerlemez.
Olur :) iki konuya da hakim olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?