- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Tam gününde başlamışım diyeteTartı günümüz çarşamba saat 14 e kadar
İlk sayfayı bir oku müsait oluncaÇarşamba mı 67.5 idin
Ayy inşallah bu kez öyle olacakÇok dişli bir rakip görüyorum
Tam All Star!
Hemde çok güzel olacak emin ol sohbetle bizle olAyy inşallah bu kez öyle olacak
Merhaba canim. Aramiza hos geldinO halde ilk etiket gelsin öncelikle merhaba ırmak :)
I IRMAKK70
Menü bildirimi
Kahvaltı
3 nugget oğlumun beslenmesinin azizliğine uğradım :)
2 yumurtadan kaşarlı yağsız omlet
3 kepekli grisini
Ara leblebi biraz kuru üzüm
Bir bardak zero arada bir içiyorum
Yarım nar
Akşam 3 gibi
Bir kase kadar
Tavuk göğüsten bir kaşık yağ ile sote
Acı biber turşu
Belki birazdan ayva yerim henüz emin değilim yersem yazarım :)
hoşbuldum canımMerhaba canim. Aramiza hos geldin
Fırsat buldukça buradayım inşallah canım minik oğlum var bu aralar oldukça hareketli :)Hemde çok güzel olacak emin ol sohbetle bizle ol
Bende sendenim canım Kahvaltıyı abartma konusundaMerhaba arkadaşlar
Bende misafir gelcek
Akşama düğün var inşallah fazla yemem orda
Ara ara girerim yine bu günü atlatsam süper olacak
Çünkü sabah kahvaltısını sankin abarttım
Puding reddetmekI IRMAKK70
SABAH KAHVALTISI : Bir dilim peynir, 7 zeytin, 2 tane küçük salatalık,2 dilim kepekli ekmek yedim ve 1 haşlanmış yumurta
Ara öğünde: 1 elma ve 2 fincan kahve (1 küp şekerli)
ÖĞLEN YEMEĞİ: Yarım porsiyon musakka ve Yarım porsiyon pilav 1 kase cacık (öğlen yemeğinde ne çıkarsa azar yiyorum işyerinde olunca puding vardı ama almadım reddedebildim)
veeee detox suyumu da içiyorumm arada
Aramıza hoşgeldin canımKurallar tamamdır, varım diyorum :)
30 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri henüz yeni bir yaşına girdi:)
Doğumdan sonra bir türlü giremediğim motivasyon yüzünden diyete adapte olamadım defalarca başladım bir süre sonra bıraktım çünkü kendimi mutlu hissediyordum bedenimle
Şu bi kaç gündür çok rahatsız olmaya başlayınca kesin karar ile diyete başlamış bulunmaktayım ilk hedef Doğum günümde 61 kiloyu görmek daha sonra 58
Günlük düzenli menü paylaşırım yalnız gün sonu toplu şekilde paylaşıyoruz menüleri değil mi?
BenideeeeeAciktiiimm canim olmadik seyler cekiyor. Biri beni durdursuuunn
Çok yoğunum bu aralar gruplar gruplaarr gruuppllaaarrrrrrrrrBu arada bir kacak var sanki aramizda. @_LA_PATYA_ nerdesin kiz sennMenulerini ilk sen paylasirdin. Uc gundur hic menu paylasimin yok. Yoksa BDV ye girdin de banlandin mi
Hepimiz aynıyız canım üstesinden gelicez ama uzuuuunnn bi yolumuz var kilo verme bitse bile koruma var kimi zaman az kimi zaman çok bazen sağlıklı bazen sağlıksız beslenecez biz insanız bu ömür boyu sürecek bi yolculukİyi akşamlar kızlar
2 kasım menüsünü yazayım
Sabah;
Yumurta, peynir, zeytin,
Domates salatalik
2 dlm ekmek
Çay
Akşam; kısır ve 1 poğaça
(Eve erken geldiğim için akşam yemeğini ikindi vakti yedim)
Hamurişini bırakma kısmı çok zorluyor beni yaa...
Hiç başlamasaydım keşke
Sen nerelerdesin canım merak ettik ??
Yokluğun belli sen hep bize dersin neredesiniz diye sen yoksunÇok yoğunum bu aralar gruplar gruplaarr gruuppllaaarrrrrrrrr
Ne yiyorsak mecburiyetten .Başkanım korkutma beni yersemde mecburiyetten bana kalsa hiç yemem :)
Orada boynu bukuk duruyordu.Gelir gelmez birinciliği kapmışsın
O zaman hosgeldin diyorum.Kurallar tamamdır, varım diyorum :)
30 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri henüz yeni bir yaşına girdi:)
Doğumdan sonra bir türlü giremediğim motivasyon yüzünden diyete adapte olamadım defalarca başladım bir süre sonra bıraktım çünkü kendimi mutlu hissediyordum bedenimle
Şu bi kaç gündür çok rahatsız olmaya başlayınca kesin karar ile diyete başlamış bulunmaktayım ilk hedef Doğum günümde 61 kiloyu görmek daha sonra 58
Günlük düzenli menü paylaşırım yalnız gün sonu toplu şekilde paylaşıyoruz menüleri değil mi?
Aciktiiimm canim olmadik seyler cekiyor. Biri beni durdursuuunn
Bugün yoğundum tatlım sanırım herkes yoğun
Ayva yemiyorum bu arada vazgeçtim 15 te son yemekle bugünü kapattım sabaha kadar kahvaltı hayalleri kurmaya başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?