- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Ayyy hem de ne zorlanmaDogrusunu istersen ara verdikten sonra insan cok zorlaniyor ama bir kere alisirsan bu rutin hayatin boyunca devam edebilir.
Hem koruma ihtiyacimiz da her zaman var. Ben artik al ver yapmaktan biktim.
Yoo yine iyi gidiyorsun. Olur oyle ilk hafta. Ucuncu hafta da tam alisirsin .Ayyy hem de ne zorlanma
Toparlanamıyorum bile
Adapte olamadım bir türlü, eş kişisine de fırsat doğdu dalgasını geçiyor her gün
Yarın pazartesi, ben diyete başlıyorum
Bugün evde cok işim var. Akşamı (her ne kadar bizim evde yemekten sayilmasa da) makarna ve salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum. Kıymalı yoğurtlu az yağlı yiyebilirim belkiYoo yine iyi gidiyorsun. Olur oyle ilk hafta. Ucuncu haftada tam alisirsin .
Ben de gidip MR cektiricem sonra gelicem etrafi topliycam dermisim. Iki gun su hastane islerim bitsin sonra toplarimmm bee yaaa.Bugün evde cok işim var. Akşamı (her ne kadar bizim evde yemekten sayilmasa da) makarna ve salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum. Kıymalı yoğurtlu az yağlı yiyebilirim belki
Mr migren icin mi?Ben de gidip MR cektiricem sonra gelicem etrafi topliycam dermisim. Iki gun su hastane islerim bitsin sonra toplarimmm bee yaaa.
Film izlerim bennn yine.
Evet kismen vertigo icin. Ikisi bir seyrediyor bende, bazen de bagimsiz.Mr migren icin mi?
Dağıtmıyorsan toplamaya da gerek yok şekerim.
Tek başına ne kadar dağilabilir ki bir ev
Hmm ne derece dağınık yaşadığını tahmin edemedimEvet kismen vertigo icin. Ikisi bir seyrediyor bende, bazen de bagimsiz.
Hic toplanmadigi icin ev artik garipsemiyor.
Gel gor ne kadar dagilabilirmis. Oscarlik dagitma benimki. Yaptin mi tam yapacaksin..
Aynen oyle bu dunyaya kazik mi cakacagiz. Bari film izleyelim.Hmm ne derece dağınık yaşadığını tahmin edemedim
Bende 3 çocuk yeterince dağıtabiliyor maaşallah, mecburiyetten bana da toparlama kısmı kalıyor.ya değilse alırım elime kahvemi kumandayı, uzanırım battaniyeyle kanepeye kralı gelse kaldıramaz daaa işte
Benim yerime de izleAynen oyle bu dunyaya kazik mi cakacagiz. Bari film izleyelim.
Cidden ya ben de sogumusum. Kac gundur yapacagim yapacagim diyorum aksam oluyor yine yapmiyorum.Benim yerime de izle
Bu arada bitki çayı içiyor musun?
Ben ara verince onlardan da soğumuşum yaa, yapıp içeyim diyorum elim gitmiyor bir türlü, yeşil çayım, tarçınım ve daha bircok envai çeşit bitkilerimle kavanozlardan bakışıp duruyoruz öööyle
Tamam o zaman yarın pazartesiCidden ya ben de sogumusum. Kac gundur yapacagim yapacagim diyorum aksam oluyor yine yapmiyorum.
Bir zerdecala devam ediyorum o da her gun degil.
Hangi Pazartesi . Hicc niyetim yok.Tamam o zaman yarın pazartesi
Bitki çayı içmeye başlıyoruz
Ne pazartesiymiş bee
Hangi Pazartesi . Hicc niyetim yok.
Bir gun biz de baslariz bitki cayina.Neyse yorum yapmıyorum
Zayıflama topiğindeyiz
Attırmayalım kendimizi
Carsamba gunu başlangıç yapalım. Bir iki gün daha kalsın :)İnşaallah
Carsamba gunu başlangıç yapalım. Bir iki gün daha kalsın :)
Mr çektirip Bi cafede chai latte iciyorum. Yeter ki eve gitmeyeyim. Temizlik işini ne kadar geciktirirsem o kadar iyi:)Yeni bir sayfa açalım.diyosuun
Taam anlaştık kanki
Bende istiyorum çıkıp biraz kafa dinlemekMr çektirip Bi cafede chai latte iciyorum. Yeter ki eve gitmeyeyim. Temizlik işini ne kadar geciktirirsem o kadar iyi:)
Ayıp ettin bu salebe benziyor zaten. Yabancılık çekmezsin:) Normal latte cok tad vermiyor artık. Kilomu vereyim tamamen bırakayım normal olanı.Bende istiyorum çıkıp biraz kafa dinlemek
Banada ısmarlasana bi latte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?