- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
kesinlikle benimdeTok yattigimi bilmem ki. Gece ikide yerdim yine acikirdim.
C cizen_bayan
sab. bel fitigi varsa kilo vermeniz icin baska bir neden.
Aksine sarma diyorum.Nickimi mi degistirsem acaba ama bu nicki de seviyorum.
Saat beste yemenin keyfi olmuyor. Benim tehlikeli zamanlarim 19:00 ve 24:00 arasi.
iyinin süperi bu kuzummmKilonuzun yuzde 10 unu vermissiniz forever bu da iyi bir rakam.
2019 kapida.
Ben de temizlik yapiyorum yapiyorum , bir temizlendigini gormedim evin.
İnşallah canımVerirsin sennn
İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçerKizlar cok ozur diliyorum.
Eve geldik geleli kizim bi tuhaf. Cok mizmiz. Koala gibi bana yapisik. Daha valizler orta yerde duruyor. Hicbir seye vakit bulamiyorum. Gitmeden iyi kotu bi duzen kurmaya calisiyodum. Sporumu da yapiyodum yarim saat de olsa. Gitti duzen muzen kalmadi. Dagildim cok fena benzayiflama filan da hic gundemde degil malesef. Habire bi seyler yiyorum.
Bence asil bu kafalarla verilir zatenIrmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ile9.9 vermişiz yalnız
Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa süredeKizlar cok ozur diliyorum.
Eve geldik geleli kizim bi tuhaf. Cok mizmiz. Koala gibi bana yapisik. Daha valizler orta yerde duruyor. Hicbir seye vakit bulamiyorum. Gitmeden iyi kotu bi duzen kurmaya calisiyodum. Sporumu da yapiyodum yarim saat de olsa. Gitti duzen muzen kalmadi. Dagildim cok fena benzayiflama filan da hic gundemde degil malesef. Habire bi seyler yiyorum.
SuperKızlar bu arada 7 Kasım’da ki hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum
İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçer
Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa sürede
Yediklerine dikkat et en azından günde 1 de olsa gir buraya menü yaz. Toparlarız seni
Alışamadım henüz menü paylaşımına, unutuyorumN naz5403
kokulusabun
Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize
Valla hakettim canımAh naz vah nazzz
Bak ya adımız çıktı 9a inmez sekizeGünaydın tatlımlar
Herkese iyi hafta sonları
Partiler gezmeler arkadaş dükkanları falan dikkat edin olur mu etmezseniz de siz bilirsiniz
Bende bende bi gayret 80e indim orda kaldım yeğenimin düğünü içindi bi düğün nişan şart banadaŞimdi şöyle birşey oluyor; geçen sefer düğünümüz vardı ben 50 beden elbise giymek istemediğimden bi gayret 44 e kadar indim.
Ama düğün sezonu bitti ve ben konsantre olamıyorum
Bekar akrabaları arayıp evlenmeyi düşünüp düşünmediklerini, adayların olup olmadığını sorasım var
Ya kafayı yicem o nasıl oluyo ya pilav ye ver baklava ye ver uyu ver nasıl bi metabolizmadır bu ya aynısından istiyorum işteTabikisi gunde sekiz saat uyku demek sabah tartida -400 demek
Ay inşallahBence asil bu kafalarla verilir zatenBoyle birbirimizle ve kendimizle dalga gece gece devam etmesek, surekli amann bu kilolarimiz ne olacak endisesiyle yasasak bir bilemedin iki ayda birakirdik bence Darisi bu yarismanin basina artik kalan kilolarimizi da bu yarismayla verelim de yeni yilda soyle kugu gibi suzulelim
hemen yazıyorum canımN naz5403
kokulusabun
Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?