ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

kesinlikle benimde

Kizlar cok ozur diliyorum.

Eve geldik geleli kizim bi tuhaf. Cok mizmiz. Koala gibi bana yapisik. Daha valizler orta yerde duruyor. Hicbir seye vakit bulamiyorum. Gitmeden iyi kotu bi duzen kurmaya calisiyodum. Sporumu da yapiyodum yarim saat de olsa. Gitti duzen muzen kalmadi. Dagildim cok fena ben zayiflama filan da hic gundemde degil malesef. Habire bi seyler yiyorum.

İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçer

Irmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ile 9.9 vermişiz yalnız
Bence asil bu kafalarla verilir zaten Boyle birbirimizle ve kendimizle dalga gece gece devam etmesek, surekli amann bu kilolarimiz ne olacak endisesiyle yasasak bir bilemedin iki ayda birakirdik bence Darisi bu yarismanin basina artik kalan kilolarimizi da bu yarismayla verelim de yeni yilda soyle kugu gibi suzulelim

Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa sürede
Yediklerine dikkat et en azından günde 1 de olsa gir buraya menü yaz. Toparlarız seni

Slm kızlar misafirim vardı geç geldim bugün
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 nugget 2 sosis
Bi kaç çatal domates salatalık
Bir parça peynir
3 kepekli grisini
Ara leblebi kuru üzüm maden suyu
Akşam 16.00
Yoğurtlu kabak (fırında yağsız )
Bir dilim çavdar ekmeği
Bugünlük bitti

İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçer

İnsallah bakalim canim. İsin kotusu icimden de gelmiyor hicbir sey yapmak.

Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa sürede
Yediklerine dikkat et en azından günde 1 de olsa gir buraya menü yaz. Toparlarız seni

Oyle malesef. Evin alti ustune gelmis durumda. İnsanin ici kararıyo gordukce
Toparlayin benii

Su andan itibaren basliyorum bakalim insallah
Bugun de kotu gecti menu su ve spor bakımından ama yapacak bi sey yok artik..

Menumu paylasayim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
3ubir arada

Aksam disardaydik
1 lahmacun
Kola
Yesillik

Ara
Yesil cay

Gece
Malt icecegi

I IRMAKK70

N naz5403
kokulusabun

Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize
Alışamadım henüz menü paylaşımına, unutuyorum
Hemen yazıyorum canım
3 kasim menüsü
Sabah, 1 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşillik, kuruyemiş, çay

Akşam; karnıyarık, salata, cacık
Bol su I IRMAKK70
Aralarda süt, kahve, soda gibi şeyler içiyorum..

Ah naz vah nazzz
Valla hakettim canım
Günaydın tatlımlar
Herkese iyi hafta sonları
Partiler gezmeler arkadaş dükkanları falan dikkat edin olur mu etmezseniz de siz bilirsiniz
Bak ya adımız çıktı 9a inmez sekize
Bende bende bi gayret 80e indim orda kaldım yeğenimin düğünü içindi bi düğün nişan şart banada
Tabikisi gunde sekiz saat uyku demek sabah tartida -400 demek
Ya kafayı yicem o nasıl oluyo ya pilav ye ver baklava ye ver uyu ver nasıl bi metabolizmadır bu ya aynısından istiyorum işte
Ay inşallah
N naz5403
kokulusabun

Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize
hemen yazıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…