Ev işi dipsiz kuyu yapıyorum yapıyorum bitmiyorKilonuzun yuzde 10 unu vermissiniz forever bu da iyi bir rakam.
2019 kapida.
Ben de temizlik yapiyorum yapiyorum , bir temizlendigini gormedim evin.
Bence asil bu kafalarla verilir zatenBoyle birbirimizle ve kendimizle dalga gece gece devam etmesek, surekli amann bu kilolarimiz ne olacak endisesiyle yasasak bir bilemedin iki Aydan birakirdik bence Darisi bu yarismanin basina artik kalan kilolarimizi da bu yarismayla verelim de yeni yilda soyle kugu gibi suzulelim
İyi günler, iyi pazarlar kızlar
Bu sabah gözlemeli bir kahvaltıyla başladım güne
Allah sonumu hayır eyleye :))
Bende 2 gün ayran çorbası diyeti yapmayı düşünüyorumIyi pazarlar kizlar,
Dunku yogurt macerama bugun yine devam.
Evdeyken yapayim dedim. Disardayken olmuyor. Latte de kurtarmiyor.Bende 2 gün ayran çorbası diyeti yapmayı düşünüyorum
Ama sadece düşünceyle kalıyor
Sadece yoğurt mu tüketiyorsunIyi pazarlar kizlar,
Dunku yogurt macerama bugun yine devam.
Sadece yoğurt mu tüketiyorsun
Aslinda sadece gozleme kahvalti icin fazla degil ama ben onu yersem doymuyorum uzerine daha cok acikiyorum.
Evdeyken yapayim dedim. Disardayken olmuyor. Latte de kurtarmiyor.
Aslinda yapsan iyi olur. Ilk kilolarin cabuk gitmesi acisindan.
Haftada bir gun yapsan yine iyi. Ben de oyle bir rutin oturtmaya calisacagim. Koruma acisindan da.Evet işte aynı şeyden şikayetçiyim bende.
Çalışırken olmuyor, hafta sonu yapayım diyorum kahvaltı bile fazla geliyor bu sefer ipin ucunu sabahtan kaçırmaya başlıyorum..
Evet olabilir. Çünkü daha önce yaptığımda işe yaramıştı. Çok güzel ödem atiyor ve bağırsak çalıştırıyor.Haftada bir gun yapsan yine iyi. Ben de oyle bir rutin oturtmaya calisacagim. Koruma acisindan da.
Dogrusunu istersen ara verdikten sonra insan cok zorlaniyor ama bir kere alisirsan bu rutin hayatin boyunca devam edebilir.Evet olabilir. Çünkü daha önce yaptığımda işe yaramıştı. Çok güzel ödem atiyor ve bağırsak çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?