- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yarına telafi edersin canım az ve sağlıklı beslenerekBu günkü sporla inşallah yediklerim erir
Yemiycem diyorummisafir geldi dayanamadım yaaaa kendime tabak bırakmasamda olmuyor
Diyet yaptığımı kimse bilmiyor çünkü
Benim diyet gizli diyet :)))
Eşim bile bilmiyor :)
Sanıyor koşuşturmadan zayıflıyorum :)))
Yok canım belli bir beslenme şekline uymaya çalışmıyorum 2 ana öğün 2 ara öğün ile başladım ama genelde bir ara öğün yapıyorum bugün fırsat olmadığı için ara yapamadım
Bundan 3-4 sene önce de bu diyetle 14 kilo vermiştim 2.5 Ayda kendi kendime uyarladığım bi beslenme şekli :)
Deneyemedim daha ama ununu cok duydum.Kızlar dukan birası içen var mı ciddi işe yarıyor birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ödem atmada çok etkili emzrdiğim için ben yapamıyorum
Benim de acikma saatlerim aksamlari ama yogurt neyime yetmiyor.Bu saatlerde fena acıkıyorum inanılmaz mücadele veriyorum bir taraftan açlık ve mide kazınması da motive ediyor beni çok doyduğum zamanlar da diyet psikolojisinden uzaklaşıp motivasyonumu olumsuz mana da etkiliyor
Asil sen nerdesin Pazar gunu grup var deme inanmam.Çokk özledim yaa nerdesinizzz
Akşam yemeğini sadece erken saatlerde bırakıyorum gün içinde öyle değil canım belli saat aralığım Yok takılıyorum işte kafama göreAralikli oructa belli bir zaman araligi var . Yemeyi erken bitiriyorsun da o yuzden sordum.
Deneyemedim daha ama ununu cok duydum.
Benim de acikma saatlerim aksamlari ama yogurt neyime yetmiyor.
Ne güzel kilo vermişsiniz ne kadar zamanda verdiniz bu kilolarıÇokk özledim yaa nerdesinizzz
Yogurt yenmez mi beaaa.Akşam yemeğini sadece erken saatlerde bırakıyorum gün içinde öyle değil canım belli saat aralığım Yok takılıyorum işte kafama göre
Yoğurdu sevebilsem keşke tek başına asla tüketemiyorum diyette olmadığım zamanlar mantı ile diyette ilken sebzeyle karıştırıyorum
Yoğurdu yiyebilseydim gece yatmadan biberli yoğurt kürünü denemek isterdim faydasını gören çok
Benimde midem de etkili oldu :) yavaş yavaş gidecek artıkYogurt yenmez mi beaaa.
4 ten once birakmak cok ise yariyor. Su iki gunun bile gobegime etkisi oldu.
Benimde midem de etkili oldu :) yavaş yavaş gidecek artık
Maalesef bugunlerde ben de muzdaribim bu konuda. Sabah bir deneyeyim.Birde kabızlık sorunu diyetin ileri dönemlerinde sıkıntı olabiliyor sabah kahvaltı da acı biber turşusu ve bi kaç kaşık suyundan içiyorum çok etkili
Bende çok etkili canım inşallah sende faydasını görürsün suyundan içmeyi unutmaMaalesef bugunlerde ben de muzdaribim bu konuda. Sabah bir deneyeyim.
Temmuzdan bu yanaNe güzel kilo vermişsiniz ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları
Ay bi sesli güldümAsil sen nerdesin Pazar gunu grup var deme inanmam.
1.60 boyum cnm inşallah yaparım misafir gelince Yada gidince misafirliğe olmuyorYarına telafi edersin canım az ve sağlıklı beslenerek
Bugünü olmamış farzedip yarın en doğru şekilde devam edersin hem kilon gayet iyi boyun kaç
Grup grup dersen normal .Ya arkadaş benim sayfamde neden böyle erotik kitap reklamları var ki çok kitap okuyoruz tamam wattpad de e +18 içerikte barındırıyo ama kk ne alaka yaaa
Gecmis olsun bir dus al kendine gel.Ay bi sesli güldümvalla vardı iki gelin sabah 6:30 da başladık akşama kadar allah ns verdiyse şuan artık baş ağrısından ölüyorum
Kızlar dukan birası içen var mı ciddi işe yarıyor birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ödem atmada çok etkili emzrdiğim için ben yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?