ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yarına telafi edersin canım az ve sağlıklı beslenerek
Bugünü olmamış farzedip yarın en doğru şekilde devam edersin hem kilon gayet iyi boyun kaç

Aralikli oructa belli bir zaman araligi var . Yemeyi erken bitiriyorsun da o yuzden sordum.
Kızlar dukan birası içen var mı ciddi işe yarıyor birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ödem atmada çok etkili emzrdiğim için ben yapamıyorum
Deneyemedim daha ama ununu cok duydum.
Bu saatlerde fena acıkıyorum inanılmaz mücadele veriyorum bir taraftan açlık ve mide kazınması da motive ediyor beni çok doyduğum zamanlar da diyet psikolojisinden uzaklaşıp motivasyonumu olumsuz mana da etkiliyor
Benim de acikma saatlerim aksamlari ama yogurt neyime yetmiyor.

Aralikli oructa belli bir zaman araligi var . Yemeyi erken bitiriyorsun da o yuzden sordum.

Deneyemedim daha ama ununu cok duydum.

Benim de acikma saatlerim aksamlari ama yogurt neyime yetmiyor.
Akşam yemeğini sadece erken saatlerde bırakıyorum gün içinde öyle değil canım belli saat aralığım Yok takılıyorum işte kafama göre
Yoğurdu sevebilsem keşke tek başına asla tüketemiyorum diyette olmadığım zamanlar mantı ile diyette ilken sebzeyle karıştırıyorum
Yoğurdu yiyebilseydim gece yatmadan biberli yoğurt kürünü denemek isterdim faydasını gören çok

Yogurt yenmez mi beaaa.

4 ten once birakmak cok ise yariyor. Su iki gunun bile gobegime etkisi oldu.

Yarına telafi edersin canım az ve sağlıklı beslenerek
Bugünü olmamış farzedip yarın en doğru şekilde devam edersin hem kilon gayet iyi boyun kaç
1.60 boyum cnm inşallah yaparım misafir gelince Yada gidince misafirliğe olmuyor
İşallah kimse bu hafta bana gelmez :)

Slm kızlar menüyü yazmaya geldim :)
4 kasım menüsü
Sabah; peynirli gözleme, zeytin, domates, salatalık, çay ve kuruyemiş

Akşam; domatesli acı soslu makarna ve yoğurt
Çok işim vardı aralarda birseyler yiyip içemedim

Ya arkadaş benim sayfamde neden böyle erotik kitap reklamları var ki çok kitap okuyoruz tamam wattpad de e +18 içerikte barındırıyo ama kk ne alaka yaaa
Grup grup dersen normal .

Ay bi sesli güldüm valla vardı iki gelin sabah 6:30 da başladık akşama kadar allah ns verdiyse şuan artık baş ağrısından ölüyorum
Gecmis olsun bir dus al kendine gel.

Kızlar dukan birası içen var mı ciddi işe yarıyor birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ödem atmada çok etkili emzrdiğim için ben yapamıyorum

Onu ben bikac sene once yapmistim. Yesil cay ve limon ikilisi acayip tansiyon dusuruyor. Benim normalde de dusuktur. Onu yaptigim zaman mahvolmustum. Aman dikkatli yapin yapacak olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…