ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ayıp ettin bu salebe benziyor zaten. Yabancılık çekmezsin:) Normal latte cok tad vermiyor artık. Kilomu vereyim tamamen bırakayım normal olanı.

Keşke bu taraflarda olsaydın ya da ben o taraflarda :)
Mmm salebi çok severimm

Ayy ne iyi olurdu yakın olsak
Kafa dengi bir arkadaşım olurdu

Eskiden kumpir hastasiydim. Iyi yaparlardı şimdi öyle değil.

Sen hamur işi hastasisin. O kaşar içinde akacak kıvama gelecek ne güzel oluyordu. Ortaokul yıllarım öyle geçti.
Oooy oy vazgeçemiyorum bu hamur işi yiyeceklerden. Kumpir de güzel olur ama o eriyen kaşarla..
Yalnız 86 lardan buralara gelmek benim için büyük başarıydı. Hele o yaz tatili zamanı ailecek toplandığımız yemeklerden zor kurtardım kendimi

Ben kurtaramadim pogacalari dizdiler önüme. Sonra bitki çayı tabi ki hoşuma gitmez:)

Bosverrr kilomuzun çoğu gitti. Kalan yarısı sonra da gitse olur. Zaten Aralık sıkıntılı sonrasi kolay.

Ben kurtaramadim pogacalari dizdiler önüme. Sonra bitki çayı tabi ki hoşuma gitmez:)

Bosverrr kilomuzun çoğu gitti. Kalan yarısı sonra da gitse olur. Zaten Aralık sıkıntılı sonrasi kolay.
Yeaani poğaçadan sonra bitki çayı ııiyyyy

Niye ki
Aralıkta burçlarla yükselenler yer mi değiştirecek

Merhaba kızlar menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Bir sosis
2 haşlanmış yumurta
Birkaç parça eski kaşar
1 yeşil zeytin
3 kepekli grisini
Bi kaç adet acı biber turşu
Bi iki çatal domates salatalık
Ara Yok
Akşam 15:00 da bitirim ailemle dışarıda yemek yedik
Bir porsiyon tavuk şiş
Bir kase çoban salata
Serçe parmağı uzunluğunda ince yaprak sarma

If mi yapiyorsun .

If mi yapiyorsun .
Yok canım belli bir beslenme şekline uymaya çalışmıyorum 2 ana öğün 2 ara öğün ile başladım ama genelde bir ara öğün yapıyorum bugün fırsat olmadığı için ara yapamadım
Bundan 3-4 sene önce de bu diyetle 14 kilo vermiştim 2.5 Ayda kendi kendime uyarladığım bi beslenme şekli :)

Mrb arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Öğlen
fındık lahmacun 2 tane
3 tane yoğurtlu kabak köfte
1 tane muz
Şekersiz kahve
Çekirdek 1 kase
Çay şekersiz
Akşam
2 tane küçük patlıcan dolma
1 kase patates salatası
2 fincan gece kızı cayı
20 dakika spor @_LA_PATYA_
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Son düzenleme:
Bu günkü sporla inşallah yediklerim erir
Yemiycem diyorum misafir geldi dayanamadım yaaaa kendime tabak bırakmasamda olmuyor
Diyet yaptığımı kimse bilmiyor çünkü
Benim diyet gizli diyet :)))
Eşim bile bilmiyor :)
Sanıyor koşuşturmadan zayıflıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…