ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnn hanımlar nasılsınız ?
Dün pazar malum evde olunca menü az biraz kaytardı ama bugün dengeleyeceğim sabah sadece 1 elma
Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerim

Aynen bende telimde arıza olması da etkiliyor beni ama girmekte fayda var en azından frenliyorsun kendini
Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.
Daha kontrollü oluyorsun o zaman
Tek başıma da denedim
olmadı

Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerim

Çok haklısın kuzum pazar günüm diyette gibi değil de koruma da gibi geçiyor genelde metabolizmaya yasak pek gelmiyor sonra hızla geri alınıyor dengeyi korumak önemli
Kaldı 5 kilo onu da yavaştan vermeyi planlıyorum

5 kilo, ne güzel az kalmış..halledersin canım.
Ben 16 kilo vermiştim, bi 10 kilo fazlam vardı şimdi 2-2,5 kilo kadarını geri aldım.
Ama bir kısmı ödem diye düşünüyorum (ya da kendimi kandırıyorum da diyebiliriz) 10-12 kiloyu da bir düzen oturtursam yaza kadar veririm diye düşünüyorum

Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.
Daha kontrollü oluyorsun o zaman
Tek başıma da denedim
olmadı

Ben yıllarca kendim diyet yaptım 3-5 verdim hep geri fazlasıyla aldım.

17 -18 yaşlarımda 58 kilo idim tabi yine zayıflamış halim nasıl verdim bilmem ergenlik :)
Sonra eşimle de o yaşlarda başladık çıkmaya Biz olduk mu 8 yıllık sevgili, ben 65-70 arası hep. Diyordu ki 10 yıldır vericen bi veremedin
Sonra evlilik coskusu ile ben oluverdim 75 küsür kendim başladım önce sonra burayı ve canım pandelamı buldum iyiki ve tekrar 10 yıl sonra 58 leri görmüştüm tabi bebek aşkı da vardı

kızlar haftada ortalama kaç kg veriyorsunuz
İlk başladığın zamanlar ödem de atacağın için hızlı gidiyor haftada 2/3 sonrasında haftada 1
Yaptığın spor ve beslenme şekline göre haftada 1 bazen -600 bazen -400 bazen de hiç :)
Yersen artı bile gelebilirsin sana güveniyorum artı gelmeyeceksin

İNŞALLAHHH BU ARALAR PEK SPOR YAPAMIYORUMM ÖKSÜRÜK VAR

Hayatta oluyor böyle inişli çıkışlı durumlar. Önemli olan sağlık. Kilolar veriliyor bir şekilde..
O yaşlarda bende hep 58-60 arası gider gelirdim. Birara bi tartılayım dedim tartıda 78'i görünce şok oldum. 2,5 ayda 12-14 kilo kadar verdim. Düğünüme yakın eşimle yürüyüş falan yaparak 60 a inmiştim ne güzeel :)
Evlendim çoluk çocuk derken 86 ile bir tartı şoku daha yaşadım. Sonrasında burdayım işte..

Slm kızlar menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
3 nugget
2 yumurtadan yağsız kaşarlı pastırmalı omlet
3 kepekli grisini
Ara
Leblebi kuru üzüm
Maden suyu
Akşam şimdi yedim 15:30
Bir tabak Bulgurlu yaprak sarma
2 kaşık yoğurt
Kek yapmıştım bir lokma aldım tadımlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…