hafta sonu oluunca pek giremiyorum temizlik gezi derken zaman hızlı geçiyor :)kız ne özrüyenisin normal
Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerimGünaydınnn hanımlar nasılsınız ?
Dün pazar malum evde olunca menü az biraz kaytardı ama bugün dengeleyeceğim sabah sadece 1 elma
Çay içirum sade boşGünaydın kızlar ( neredeyse öğlen olmuş bu arada :))
Nasıl geciyor gününüz?
Aynen bende telimde arıza olması da etkiliyor beni ama girmekte fayda var en azından frenliyorsun kendinihafta sonu oluunca pek giremiyorum temizlik gezi derken zaman hızlı geçiyor :)
Bende bugün çok çay içtim yaaÇay içirum sade boş
Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.Aynen bende telimde arıza olması da etkiliyor beni ama girmekte fayda var en azından frenliyorsun kendini
Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerim
5 kilo, ne güzel az kalmış..halledersin canım.Çok haklısın kuzum pazar günüm diyette gibi değil de koruma da gibi geçiyor geneldemetabolizmaya yasak pek gelmiyor sonra hızla geri alınıyor dengeyi korumak önemli
Kaldı 5 kilo onu da yavaştan vermeyi planlıyorum
Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.
Daha kontrollü oluyorsun o zaman
Tek başıma da denedim
olmadı
Evet yeni gördüm bdv yedi kesin
hayatım da ilk defa çikolata ve en önemlisi kolaya hayır diyebildim yanımda içmelerine rağmenAynen bende telimde arıza olması da etkiliyor beni ama girmekte fayda var en azından frenliyorsun kendini
İlk başladığın zamanlar ödem de atacağın için hızlı gidiyor haftada 2/3 sonrasında haftada 1kızlar haftada ortalama kaç kg veriyorsunuz
İNŞALLAHHH BU ARALAR PEK SPOR YAPAMIYORUMM ÖKSÜRÜK VARİlk başladığın zamanlar ödem de atacağın için hızlı gidiyor haftada 2/3 sonrasında haftada 1
Yaptığın spor ve beslenme şekline göre haftada 1 bazen -600 bazen -400 bazen de hiç :)
Yersen artı bile gelebilirsin sana güveniyorum artı gelmeyeceksin
Ben yıllarca kendim diyet yaptım 3-5 verdim hep geri fazlasıyla aldım.
17 -18 yaşlarımda 58 kilo idim tabi yine zayıflamış halim nasıl verdim bilmem ergenlik :)
Sonra eşimle de o yaşlarda başladık çıkmayaBiz olduk mu 8 yıllık sevgili, ben 65-70 arası hep. Diyordu ki 10 yıldır vericen bi veremedin
Sonra evlilik coskusu ile ben oluverdim 75 küsürkendim başladım önce sonra burayı ve canım pandelamı buldum iyiki ve tekrar 10 yıl sonra 58 leri görmüştüm tabi bebek aşkı da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?