Ben sabahları tartılıyorum her zaman. Yarın sabah çekip yüklerim hemen sorun olmazsa..Merhaba. Katılmak istiyorsan tarti resmini bugün yükleyebilirsin.
Gecen hafta kactin. 72 li bi seydi. Alisiyorsun.
Tamamen koladan.
Daha iyi olabilirsin. 200 gram da iyi.
Afiyet olsun cnm içli mantı nedir canım merak ettim :))Gelmişken menüyü de yazayım, birazdan eve geçerim, buzlukta içli mantı var onu pişirmeyi düşünüyorum. Fazla kaçırmadan yemeye çalışıciiiiim kızlar
7 kasım menüsü
Sabah; 2 dlm ekmek
Yumurta, peynir, zeytin
Çay ve kuruyemiş
Akşam; mercimek çorbası, içli mantı, salata, yoğurt
Bol su, kahve...
Sağol canımTebrikler canım önceki hafta kilonu yakaladın tekrar
Ay inşallah yaaaSen de bir cig kofte faciasi yasamissin.
Forma giriyorsun. 1.1 cok iyi.
Seni yakinda 75 gorelim Naz.
Sali geceleri ben.
Afiyet olsun cnm içli mantı nedir canım merak ettim :))
Harikasin yaaAz önce diyet topiğinde mantı tarifi verdimAman Allahııımmm
Bendeki tarifler bunlar olduğu için buralardayım şekerimHarikasin yaaBir daha ki tarifini dort gozle bekliyorum
Olmazsa topigin adini degistiririz sen paylas arada tarifleriniBendeki tarifler bunlar olduğu için buralardayım şekerimkeşke sebzesever olaydıııım
Birkaç tarif daha yazarsam koşarak uzaklaşmam gerekecek burdan
Bugunku menunu de bekliyoruz o zaman.Ben sabahları tartılıyorum her zaman. Yarın sabah çekip yüklerim hemen sorun olmazsa..
Tamam yarin bekliyoruz.Yarın sabah atarım
Canim tam simdi yazacaktim. Yeni geldim eve. Cebin pili bitti.Hatirlatma: Menuleri yazmayi unutmayalim arkadaslar. Kalabaligiz tek tek etiketlemeyeyim simdiA AklinYolu1 bugun menu paylasmadin mi sanki, bana mi oyle geldi
Tamam yarin bekliyoruz. Kizlar sonuclari yarin aksam acikliyoruz. Gunduz evde degilim cunku.Yarın sabah atarım
Guzel bir baslangic.Geçen hafta 72.8 di.
Bu hafta 71.8
Regl günü yaklaşıyor
Teşekkürler canım
Eki Görüntüle 2204030
İşte karşınızda içli mantıı :))
Büyükçe açılmış hamur minik karelere kesilir, içine kıyma, soğan ve baharat yoğurulup küçük parçalar halinde konur ve resimdeki gibi kapatılır. Makarna haşlar gibi suda haşlanır, üzerine yoğurt ve tereyağlı pulbiber dökülerek servis edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?