Hayatta oluyor böyle inişli çıkışlı durumlar. Önemli olan sağlık. Kilolar veriliyor bir şekilde..
O yaşlarda bende hep 58-60 arası gider gelirdim. Birara bi tartılayım dedim tartıda 78'i görünce şok oldum. 2,5 ayda 12-14 kilo kadar verdim. Düğünüme yakın eşimle yürüyüş falan yaparak 60 a inmiştim ne güzeel :)
Evlendim çoluk çocuk derken 86 ile bir tartı şoku daha yaşadım. Sonrasında burdayım işte..
eline sağlıkTeşekkürler canım
Eki Görüntüle 2204030
İşte karşınızda içli mantıı :))
Büyükçe açılmış hamur minik karelere kesilir, içine kıyma, soğan ve baharat yoğurulup küçük parçalar halinde konur ve resimdeki gibi kapatılır. Makarna haşlar gibi suda haşlanır, üzerine yoğurt ve tereyağlı pulbiber dökülerek servis edilir.
Canım mantı deseneTeşekkürler canım
Eki Görüntüle 2204030
İşte karşınızda içli mantıı :))
Büyükçe açılmış hamur minik karelere kesilir, içine kıyma, soğan ve baharat yoğurulup küçük parçalar halinde konur ve resimdeki gibi kapatılır. Makarna haşlar gibi suda haşlanır, üzerine yoğurt ve tereyağlı pulbiber dökülerek servis edilir.
Çok güzel anlatmışsın cnmAz önce diyet topiğinde mantı tarifi verdimAman Allahııımmm
Olmazsa topigin adini degistiririz sen paylas arada tarifleriniDiyet topigi nasil yemek tarifleri topigine doner'in ilk ornegi biz oluruz boylece
Arkadaşım sorunca bende tarifi veriiim didimdi öörtmenimGuzel bir baslangic.
Mantilar havada ucusuyor hayirdir.
eline sağlık
Canım mantı desene
Benim dolaptan hiç eksik olmaz 15 günde bir dolaptatır:))
İçli mantı diyince sandım farklı bir tarif :)))) eline saglık afiyet şifa olsun cnm
Yemek yemeyi sevinceÇok güzel anlatmışsın cnm
Resimli ve anlatımında detaylı
Süper olmuş
Aynen yaaa ben diyet yapınca mantıdan mahrumum İnan 2 günde bir cocuklara pişiririm öğlen vakti onlar yer bende bakarım :))))
Arkadaşım sorunca bende tarifi veriiim didimdi öörtmenim
ay ne biliim sen sorunca uzun uzun anlattım bende :))
Bunu birde daha küçük kesip haşlayıp kıymalı sosla yapılanı var, o da kesme mantı, öyle olunca ayırt ediiim dedim :))
Benim dondurucuda da 15-20 paket olur her daim, acil durumlarda pratik oluyor
Yemek yemeyi sevince
Niye hep böyle lezzetli şeyler kilo aldırır yaaa anlamıyorum
günaydın hg aramıza inşallah istediğin kiloya ulaşırsınn bende hergün tartılıyorummGünaydın kızlar,
Tartı fotom ekte.
Bugün 70 Kg çıktım. Pazartesi sabah 68.5 u görmek hedefim ama zor biraz sanki. Regl olmam lazım 1-2 gün içinde.
Dünün menüsü;
Sabah
1 kaşık lor peyniri, üstüne pul biber
1 yumurta,
Salatalık-domates, yeşil biber
6 adt zeytin
Ara;
yarım muz,
limonlu soda
Öğle;
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kinoa salatası,
zeytinyağlı fasulye
Ara,
yarım avuç Beyaz leblebi
1 activa ananaslı, içine 1 çay kaşığı tarçın,
3-4 diyet kraker.
Akşam
Salata,
2 küçük tavuk but (maalesef derisini çıkarmadım tavuğunpişmanım)
Dün 70.2dim. Bugün 70 çıktım. 200 gr vermişim :)
Yarın umarım 69,8i görürüm.
Ben her gün tartılıyorum. Motivasyonum bu şekilde daha iyi oluyor..
bir bebe bisküvi canavarı anne daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?