diğer türlü düşündüğümde eşime sorsam ayıp olmazmı? üzülür belkide öyle değildir emin olmadığım için diyemiyorum bişey eşime sorsam sendemi diye ya oda almadıysa?ki eşim almaz izinsiz alsa bana sonradan söylese bile demem ona ben bişey..ona rağmen sorsam ozaman ya yuvam bozulursa..sussam hayatıma devam etsem 10 lira değilki kayıp olan kocaman
4 tane burma bilezik.. sorsam olmuyo napıcam bilmiyorum..
kapımı penceremi sıkı sıkı kapatıyorum biyere giderken oda pazara giderken pek bilmiyorum bu şehri genelde eşimle gidiyoruz akşamları ozamanda kapıyı pencereyi kapatıyoruz hatta altınların üstüde bazanın altında gizli yani belli olmucak şekide duruyodu.. ben hep evdeyim çok dışarı çıkmıyorum bi pazar dediğim gibi bide akşamları eşşimle çıkıyorum bazen... hırsız ne ara girebilirki.. kendimi suçlu şundan hissediyorum..evde altın kayıp eşime onu verdiğide sıkışık zamanda o bizim geleceğimiz dedi almadı bile ben şimdi onları kaybettim yok konumunda.. ben pazara markete gittiğimde bile o istemese bile market fisişimi pazarda neyi nekadar aldığımı söylerim...sanki benim suçum gibi telefonda konuşurken utanıyorum..
oturma odamda sadece koltuklarım var biyerlerine saklıcam alan yok .. salonumdada aynı şekilde çekmecelere koymak istemedim.. bi yatak odam güvenilir diğer odalara göre ondada bi bi dolap bi tuvalet aynam var en makbul yer yatağımın altı geldi eşimede banada bide ben haftada 1 dışarı çıkıyorum kolayda değil aslında bazanın altında sanki yazlık elbiseleri var gibi duruyo arasındaydı..beni yanlis anlama ama 2 aylik evlisin hirsizlarin hedefindesin altinlari neden kolay yere birakiyorsun? rahat rahat bulsunlar evi dagitmasinlar diye mi?
diğer türlü düşündüğümde eşime sorsam ayıp olmazmı? üzülür belkide öyle değildir emin olmadığım için diyemiyorum bişey eşime sorsam sendemi diye ya oda almadıysa?ki eşim almaz izinsiz alsa bana sonradan söylese bile demem ona ben bişey..ona rağmen sorsam ozaman ya yuvam bozulursa..sussam hayatıma devam etsem 10 lira değilki kayıp olan kocaman
4 tane burma bilezik.. sorsam olmuyo napıcam bilmiyorum..
oturma odamda sadece koltuklarım var biyerlerine saklıcam alan yok .. salonumdada aynı şekilde çekmecelere koymak istemedim.. bi yatak odam güvenilir diğer odalara göre ondada bi bi dolap bi tuvalet aynam var en makbul yer yatağımın altı geldi eşimede banada bide ben haftada 1 dışarı çıkıyorum kolayda değil aslında bazanın altında sanki yazlık elbiseleri var gibi duruyo arasındaydı..
Güzel arkadaşım olur da akşam eşin eve gelince "dur bir de ben bakayım" diyip de "Aaa bak burdaymış" derse şu saf temiz yaklaşımına devam etme rica ederim. "Ay eşim buldu buradaymış" deme sakın.
Farzet ki eşin aradı altınları bulamıyorum dedi. Ne dersin? "Nasıl ya, şuraya baktın mı buraya baktın mı Allah Allah" falan dersin di mi? Kimse o kadar bilezik için rahat rahat evdedir demez. Ne olur en azından akşam büyülü bir şekilde bulunursa o bilezikler gözün açılsın.
Bende sana katılıyorum canım.
Konu sahibi arkadaş bence sende eşinden şüphelen altın kolay mi alınıyor da eşin yerine alırız demiş.
Ama su da var ki bence kvler eşinden istedi.O da verdiyse konu sahibimden habersiz verildi belli ki. Bu düpedüz hırsızlıktir benim gözümde bunu büyükler böyle kabul etmemeli. Resmen çocuklarıni eşinden gizli iş yapmaya yönlendirmiş oluyorlar.
Ama açıkçası eşinden ve kv tarafından çıksın istemem bütün güvenim altüst olurdu benim. Inşallah evde bulursunuz canım.
eşine güvenmem güzel bişey ama bir olay yaşadım o günden sonra kendime güvenemez oldum valla.
bir arkadaşım var devlet memuru eşide iyi bi yerde çalışıyor kız ne görse alan bi tip gerekli gereksiz herşeyi alır tabi bi yerden sonra kredi kartına fazla yükleniyor ödeyemiyor kendine ait 2 bileziği vardı gidip bozduruyor kartını ödüyor sonra evi biraz dağıtıp eşini arıyor bilezikler yok eve hırsız girmiş diyor kocasıda polisi arıyor neyse polis geliyo parmak izi falan tabi polisten bişey çıkmadı konuda bir süre sonra kapandı.kız bana bide bu olayı anlattı ağzım açık kaldı valla.
ne demek istediği anlamışsındır sanırım kızın kocası hale eve hırsız girdi ve bilezikleri aldı sanıyor.
Olayın üzerinden çok geçmiş mi bilmiyorum ama ben olsam polis çağıracağım diye bi yoklardım surat ifadelerinden anlaşılır bazı şeyler, borç için alındı ise borçlar ya çok azalır, ya da kapanır bu durumda zar zor ödeyen, hatta ödeyemeyen insanlar borçlardan şık diye kurtulursa anlaşılır zaten, annesinin taktığı duruyo kesinlikle iş hırsızlık değil, hırsız ay bir kaç tane bırakayım diye lütfeder ya da bunlar ince ne işime yarar diye düşünür mü? Ne var ne yok götürür evde.
ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yokkafayı yicem ağlamaktan canım çıktı çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem [/QUO
eve kimse gelmediyse ve sadece kv lerinki yoksa ben şüpheye düşerdim yabancı alsa hepsini alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?