Altınlarım kayıp :(

valla hırsız ve yalancı bir adam varken ortada yuva yıkılmasından daha büyük endişelerin olmalı bence bu evlilikle ilgili
kaldı ki adam hırsızlık yapacak seni kandıracak sen hala yuvadan bahsedeceksin.
o zaman hiç kurcalama sakince git mutfağa ve bir bardak soğuk su iç.
içindeki yangını alır ne diyeyim daha sana.

ya entrika olsun diye bu konuyu açtın ya da gerçekten gözün kör.
eşini arayıp polis çağırıcam de bakalım sana ne tepki göstericek?
anlamış olursun..
boşuna kafa yorma!

bak canım hala utanıyorum diyorsun..senin neden suçun olsun hala aanlamıyorum ben..sen her yaptığın şeyin hesabını zamanla vermekten yorulacaksın bunu bir kenara yaz..yeni evlisin..konuşmak muhabbet etmek fişleri göstermek falan tamam..ama bir zaman sonra adam da sıkılır şunu aldım bunu aldım..fişim burda..bu kadar tuttu...

zaten bana kalırsa bunu yapma..sen her yaptığının hesabını bu şekilde verirsen bütün ipleri adamın eline verirsin..hepimiz bu zamanlardan geçtik..ilk yıllarda canım cicim ayları..zamanla istemeyerek ipleri eline verirsin..adam kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlar.yok yokkk dersin benim kocam asla öyle şey yapmaz..beni çok seviyor...beni asla üzmez...
.zamanla yıllar sonra her şey değişir..bu böyle arkadaşım...sen kendini önemse ..kendine değer ver..durduk yere de ben utanıyorum deme...

utanıncaya kadar bir karakola git...ya da 155 i ara polis çağır...

zaten polis de inanmayacak bu duruma..evde karışıklık yok..her yer düzgün ..gelen hırsız ise ne hikmetse altınların hepsini almamış..sizi zor durumda bırakmak istememiş..birazını almış gitmiş..bu mu yani ..polis sence buna ne der...

bak benim evime 2 kez hırsız girdi..evi talan etti..yatak döşek çekmece dolap indirmiş aşağıya..

bulduğunu da almış gitmiş...yani öyle sessizce gelmemiş ..altınlarımın yarısını bıraksaydı keske..benim hepsi gitti..

Son düzenleme:
beni yanlis anlama ama 2 aylik evlisin hirsizlarin hedefindesin altinlari neden kolay yere birakiyorsun? rahat rahat bulsunlar evi dagitmasinlar diye mi?
oturma odamda sadece koltuklarım var biyerlerine saklıcam alan yok .. salonumdada aynı şekilde çekmecelere koymak istemedim.. bi yatak odam güvenilir diğer odalara göre ondada bi bi dolap bi tuvalet aynam var en makbul yer yatağımın altı geldi eşimede banada bide ben haftada 1 dışarı çıkıyorum kolayda değil aslında bazanın altında sanki yazlık elbiseleri var gibi duruyo arasındaydı..

Polis çağırıyorum diye zarfla en azından

sen şimdi kocanüzülmesin diye süt dökmüş kedi gibi duruyorsun ya yarın öbür gün 100 tl yolda düşürsen başına gelecekleri hayal bile edemezsin

şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarınızı
çok fazla eminsiniz neye dayanarak hala eşim üzülür yuvam bozulursa diyosunuz peki bu şüpheyle nasıl yaşicaksınız
içinizi bir şüphe kaplamayacakmı
ama siz bu kadar güvenirseniz eşinize kusura bakmayın ama daha kötü şeylerde yaşarsınız gibi geliyor bana

evde bir hırsızlık olayı olduğunda zaten direkt evin beyine şüpheleri doğrultuyor öncelikle polis
bizim eve hırsız girdiğinde babamı sıkıştırmışlardı
kumar borcun var mı? iflas ettin mi vs diye
adamcağız neredeyse kendi malının peşine düştüğüne pişman olacaktı
gelsin bakalım bir polis eşin ne yapacak
az çok anlaşılır gözün sandığım kadar kör değilse eğer.

Güzel arkadaşım olur da akşam eşin eve gelince "dur bir de ben bakayım" diyip de "Aaa bak burdaymış" derse şu saf temiz yaklaşımına devam etme rica ederim. "Ay eşim buldu buradaymış" deme sakın.

Farzet ki eşin aradı altınları bulamıyorum dedi. Ne dersin? "Nasıl ya, şuraya baktın mı buraya baktın mı Allah Allah" falan dersin di mi? Kimse o kadar bilezik için rahat rahat evdedir demez. Ne olur en azından akşam büyülü bir şekilde bulunursa o bilezikler gözün açılsın.

Son düzenleme:

kocam almadı.....kv zaten yapmaz...polisi çağıramam uzun zamn geçti......eyyy kk ahalisi bilin bakalım hırsız kim

Tamam şimdi sorma eşine, ama en azından ben polisi aradım gelip bakacaklar de
Eşinden şüphelenme dedim ama, en azından emin olmak için bunu yapmalısın
polisi arıycam dersen yine sonuç alamazsın, Allah korusun yaptıysa bile bekle akşam evde bakarız ararız der
Kendi halledecekmiş gibi yapar. Yani polisi aradım de eğer aldıysa söyler tekrar ara yanlışlık oldu falan dedirtir.

hiiiiç sanmam. kadın şüphe bile etmiyor. alan, zor kısmı atladı zaten ne diye çıkarıp aaa burdaymış desin ki? polisi bile çağırma zahmetinde bulunmuyor. giden gitti. suyunu içsin otursun bence..

Son düzenleme:

Eşinde kabahat, ama arkadaşta çok sessiz anlaşılan bana göre herşey ortada açık ve net. Ben ağlamaktan fazlasını yapardım böyle bir durumda neden bu kadar sakinsinden tut, hırsızlık olmayacağını defalarca anlatır inanmadığımı söylerdim.

eşine güvenmem güzel bişey ama bir olay yaşadım o günden sonra kendime güvenemez oldum valla.

bir arkadaşım var devlet memuru eşide iyi bi yerde çalışıyor kız ne görse alan bi tip gerekli gereksiz herşeyi alır tabi bi yerden sonra kredi kartına fazla yükleniyor ödeyemiyor kendine ait 2 bileziği vardı gidip bozduruyor kartını ödüyor sonra evi biraz dağıtıp eşini arıyor bilezikler yok eve hırsız girmiş diyor kocasıda polisi arıyor neyse polis geliyo parmak izi falan tabi polisten bişey çıkmadı konuda bir süre sonra kapandı.kız bana bide bu olayı anlattı ağzım açık kaldı valla.

ne demek istediği anlamışsındır sanırım kızın kocası hale eve hırsız girdi ve bilezikleri aldı sanıyor.

owwwwwwwww çok feci.resmen aldatmış adamı

Son düzenleme:

Şimdiiii hırsız kardeşimiz ile ilgili empati yapıyorum.
Ben hırsızım eve girdim baktım bilezikler.(zeki bir hırsızım ama bileziklerin yerini biliyorum)
Ne var ne yok alırım oda yetmez bana,evi altına üstüne getiririm başka bişey var mı diye.

Ortada ciddi bir kayıp meblağ var bariz hırsızlık var.Eşiniz bu durumda tek şüpheli kusura bakmayın ama.Sorun soruşturun öğrenin polise gideceğinizi söyleyin.Bekara boşanmak kolay derler eminim severek yuva kurmuşsunuzdur ancak daha yeni evlisiniz farzedin ki böyle bir durum var nasıl güveneceksiniz? Hayallerinizin uçup gitmesini izlemeyin nolur bişeyler yapın bu kadar iyi niyetli olmayın azcık şüphe.

Konu sahibi arkadaşım. Eşinin ya da kayınvalidenin aldığını düşünürsek belki onlar sadece kendi taktıklarını alıp bunu da bir hırsızlık olarak görmüyor olabilirler. Kayınvalidenin aldığını sanmıyorum çünkü farketmemen mümkün değil ama eşin durumu idare ederim farkederse de hemen yerine koyarım diye düşünmüş olabilir. Hem sadece kendi ailesinin taktığını almışsa o zaman kendince haksız bir şey yapmıyorum diye düşünmüş olabilir. Eşine kondurmamak başka bir şey göz göre göre bir şeyleri anlamamak başka bir şey.

Bak ben şunu bile anlayabilirim. Tamam ben bu konuyu daha fazla deşmek istemiyorum eşim de bir baksın diyip bir daha düşünmeyeceksen tamam. Ama hem kendimi yer bitiririm hem de eşime sormam diyorsan o sağlıklı değil. Bu eşim beni aldatsa da yuvamı bozmam diyip de sürekli facebookunu, cebini kurcalamaya benziyor. Bir aksiyon alamayacaksan kurcalamayacaksın daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…