aynen bende böyle düşünüyorum...
bir de şöyle bir şey olmuştu yazlıkta uzaktan bir tanıdığımızın karısı denk geldi öyle çay bahçesinde oturduk işte bileziklerim gidiyor ikişer ikişer çalınıyor falan kayınpederimden şüpheleniyorum dedi..kocasının yanında neyse gel zaman git zaman sonra merak ettim bir ortak tanıdığa sordum meğerse kız kendi alıyormuş bilezikleri anamm şok olmuştum bide zavallı kp e iftira attı
çok değişik hikayeler var yani böyle
Arkadaşlar az evvel kayınvalidem geldi çok üzgündü bana çok destek oldu eşim de öyle telden aradı canımız sağolsun dedi... kayınvalidemde şunu söyledi helal para geri gelir kızım üzülme eden Allahından bulsun dedi beddua etti eşimde allana hayrı olmaz Rabbim büyük sağlık sıhhat verirmi dedi.. bende defalarca alanın iki cihanda da bi araya gelmesin dedim amin dedi..ben şüphelenmiyorum onlardan Allah büyük çıkar elbet varsın saf olayım günah almaktan korkarım görmedimde ıspatlayamamda.. Allah kadına takılan takıları eşi istedinde eşin rızası olmayarak verdiğinde bile lanet edermiş.. buna bile öyle Rabbim çıkarıcak ortaya.. ben ne eşimden ne kayınvalidemden şüpheleniyorum.. kendi evimde yaşasaydım ailemden şüphelenmezdim ,aile oluşturdum onlardanda şüphelenmeye hakkım yok... eşime polisi arıcam dedimde arayalım ama gülüm kimi var kimi yokmuş nasıl bulsunlar dedi.. için rahat edecekse ara dedi.. kayınvalidemde aynı şeyi söyledi ..benimde abim polis abimi aradım kayınvalidmein yanında abim ondan bişey çıkmaz dedi arama boşuna dedi..çünkü uzun zamandır aynı yerde bazısı var bazısı yokne zaman gttiği belli değil..kayınvalidemde aynı şeyi söyledi... yakın zamanda kuran okuttum günah almak istemiyorum gerçi odama girildiğini sanmıyorum ama ne bileyim RABBİM BÜYÜK ıspatlayamacağım konuda tam emin olamadım konuda kimsenin hakkına girmicem.. ailemde uzaktalar onlarda dedi onlar senin ailen sakın aklına bile getirme dediler.. sadece bu dünya yokya içim yansada biz çalışır kazanırız Allahın izniyle işede giricem yakın zamanda mesleğime dönücem.. hayalimizi gerçekleştiricez..ister aptal deyin ister saf ben oluşturduğum aileme güveniyorum ...Ben çok üzüldüm çok ağladım kayınvalidem Allahrazı olsun geldi teselli etti beni annemi özlemiştim onun gbi davrandı içim cız etti...benle birlikte üzüldü beni teselli etti sardı sarmaladı beni ,eşim sürekli aradı sordu üzülme kıyamam senin gözyaşına dedi ...bazıları borcunun olduğunu düşünmüş ama eşimin kumarı yok içkisi yok kötü ortamı yok.. arkadaşlarının hepsini tanıyorum ailece görüşüyoruz arkadaşlarıyla genelde benimle vakit geçirir.. hepinizide teşekkürederim benimle dertleştiğiniz için sağolasınız..
Arkadaşlar az evvel kayınvalidem geldi çok üzgündü bana çok destek oldu eşim de öyle telden aradı canımız sağolsun dedi... kayınvalidemde şunu söyledi helal para geri gelir kızım üzülme eden Allahından bulsun dedi beddua etti eşimde allana hayrı olmaz Rabbim büyük sağlık sıhhat verirmi dedi.. bende defalarca alanın iki cihanda da bi araya gelmesin dedim amin dedi..ben şüphelenmiyorum onlardan Allah büyük çıkar elbet varsın saf olayım günah almaktan korkarım görmedimde ıspatlayamamda.. Allah kadına takılan takıları eşi istedinde eşin rızası olmayarak verdiğinde bile lanet edermiş.. buna bile öyle Rabbim çıkarıcak ortaya.. ben ne eşimden ne kayınvalidemden şüpheleniyorum.. kendi evimde yaşasaydım ailemden şüphelenmezdim ,aile oluşturdum onlardanda şüphelenmeye hakkım yok... eşime polisi arıcam dedimde arayalım ama gülüm kimi var kimi yokmuş nasıl bulsunlar dedi.. için rahat edecekse ara dedi.. kayınvalidemde aynı şeyi söyledi ..benimde abim polis abimi aradım kayınvalidmein yanında abim ondan bişey çıkmaz dedi arama boşuna dedi..çünkü uzun zamandır aynı yerde bazısı var bazısı yokne zaman gttiği belli değil..kayınvalidemde aynı şeyi söyledi... yakın zamanda kuran okuttum günah almak istemiyorum gerçi odama girildiğini sanmıyorum ama ne bileyim RABBİM BÜYÜK ıspatlayamacağım konuda tam emin olamadım konuda kimsenin hakkına girmicem.. ailemde uzaktalar onlarda dedi onlar senin ailen sakın aklına bile getirme dediler.. sadece bu dünya yokya içim yansada biz çalışır kazanırız Allahın izniyle işede giricem yakın zamanda mesleğime dönücem.. hayalimizi gerçekleştiricez..ister aptal deyin ister saf ben oluşturduğum aileme güveniyorum ...Ben çok üzüldüm çok ağladım kayınvalidem Allahrazı olsun geldi teselli etti beni annemi özlemiştim onun gbi davrandı içim cız etti...benle birlikte üzüldü beni teselli etti sardı sarmaladı beni ,eşim sürekli aradı sordu üzülme kıyamam senin gözyaşına dedi ...bazıları borcunun olduğunu düşünmüş ama eşimin kumarı yok içkisi yok kötü ortamı yok.. arkadaşlarının hepsini tanıyorum ailece görüşüyoruz arkadaşlarıyla genelde benimle vakit geçirir.. hepinizide teşekkürederim benimle dertleştiğiniz için sağolasınız..
Yine KK Hatunlari suclu olmus, bi Parmaklarimizi tutamiyoruz
ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yokkafayı yicem ağlamaktan canım çıktı çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem
ya ben anlamıyorum siz hakkına girdiniz demiyorum neden böyle yapıyorsunuz? dalga geçer gibide konuşmayın cinler vs .. içinde bulunduğum durum zaten yeterince üzüyor beni tam göremedim şeyede ıspatlayamacağım şeyede sorduğumda öylede bişey yoksa eğer kötü duruma düşücem ve kendimi daha kötü hissedicem.. diğer altınları yarın bankaya koyucaz eşimle birlikte böyle durum bidaha ne yaşamak nede şüphe duymak istiyorum kendim rahatsızlık duydum.. nefis bu akla bintürlü şey getiriyo ıspatıda yok aksi halde Allahtanda korkuyorum.. ben suçlu kim demedim üzüldüğüm bi durumu başıma geleni yazdım rahatlamak istedim kafayı yicek gibi oldumdan dolayı..yok in yok cin yok saf bilmem ne ıspatlayamacapım bi konudan emin olamam..ben böyle düşünüyorum...Bunun adı saflıksa evet SAF biriyim... sessiz sakin bi insan değilim ama bu durumlarda emin olamıyorum.. oturduğunuz yerden evet farklı bakış açılarıyla tahmin yürütebilirsiniz ama ben durumu yaşayan siniri bozulmuş üzgün biriyim şuanda... Aileme güveniyorum dediğimde tepki göstermeye gerek yok...helal kazanç gelir geri gelmessede şuan ezan okunuyo Rabbim sağlık sıhhat vermesin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?