Altınlarım kayıp :(

bu nedemek anlamadım? şizofren değilim çok şükür..

Kocalara verilemeyen tepkiler burada ne kadarda güzel veriliyor
hastayım bende bu tip üyelere

Canım arkadaşım biz de kimsenin günahını almak istemeyiz. İftira çok kötü bir şey. Ama hem kimsenin girmediği oda diyorsun, hem kapı pencere kapalı diyorsun hem de sadece ve sadece kayınvalidenin aldıkları gitmiş. Tövbe tövbe 3 harfliler mi aldı dememizi bekliyorsun. Biz akla mantığa en yatkın seçeneği söyledik. Burda bir arkadaşın konusu var "müstakbel yengemle..."diye. Orda gelin adayı yalan yere öyle yeminler ediyor ki. Yok oturduğum yerden kalkamayım falan. Yani insanoğlu kendini kurtarmak için her şeyi söyleyebilir. Umarım gene biz yanılıyoruzdur ve kayıpların bu 4 bilezik ile kalır. Ama ben sana ne olacağını söyliyim. Eşin ya da ailesi sana 4 tane burma alacaklar. Bak helal para Allah bir yerden aldı bir yerden verdi falan diyecekler. Sanki sen üzülme diye almış gibi olacaklar. O zaman bu kız müneccim mi nerden gördü geleceği deme olur mu? Gelecek falan görmüyorum. Sadece yaşadıkların çok tipik. Umarım o 4 bilezik sana geri takıldığında bunları hatırlarsın.

Son düzenleme:

iyi de biz kendimiz uydurmadık bunlar sen bize o şüpheyi verdin. kimsenin hakkına girdiğimi düşünmüyorum.
yapabilecek bir şey yok. belli ki gerçeklerle yüzleşmeye cesaretin yok. eh ne diyelim.. kesin cinler almıştır..

Son düzenleme:

umarım giden sadece 4 bilezik olur...

Eşin ailesine teslim etmiş olabilir sana söylemekten çekiniodr belki çünkü kaybolanlar onların taktıkları hırsız gelse o kadar insaflı olabilir mi :18: bnce eşinin anladığı dilden sakince konuş sanki hiç kızmamş üzülmemiş gibi yapıp laf anlmaya çalış

ya ben anlamıyorum siz hakkına girdiniz demiyorum neden böyle yapıyorsunuz? dalga geçer gibide konuşmayın cinler vs .. içinde bulunduğum durum zaten yeterince üzüyor beni tam göremedim şeyede ıspatlayamacağım şeyede sorduğumda öylede bişey yoksa eğer kötü duruma düşücem ve kendimi daha kötü hissedicem.. diğer altınları yarın bankaya koyucaz eşimle birlikte böyle durum bidaha ne yaşamak nede şüphe duymak istiyorum kendim rahatsızlık duydum.. nefis bu akla bintürlü şey getiriyo ıspatıda yok aksi halde Allahtanda korkuyorum.. ben suçlu kim demedim üzüldüğüm bi durumu başıma geleni yazdım rahatlamak istedim kafayı yicek gibi oldumdan dolayı..yok in yok cin yok saf bilmem ne ıspatlayamacapım bi konudan emin olamam..ben böyle düşünüyorum...Bunun adı saflıksa evet SAF biriyim... sessiz sakin bi insan değilim ama bu durumlarda emin olamıyorum.. oturduğunuz yerden evet farklı bakış açılarıyla tahmin yürütebilirsiniz ama ben durumu yaşayan siniri bozulmuş üzgün biriyim şuanda... Aileme güveniyorum dediğimde tepki göstermeye gerek yok...helal kazanç gelir geri gelmessede şuan ezan okunuyo Rabbim sağlık sıhhat vermesin ne diyeyim

canım madem eşin almaz eminsin başkasıda bazanın altından kaldırana kadar sen girersin

ya da düşün birisi bebek uyutmak için filan yatak odanızda uzun süre kaldı mı yatak odasına girilmez normalde...

eşin almadığına eminsen bir daha ara bakalım Ya Haluk çekerekten..bazen bulunmuyor ya

annem kaç defa koyduğu parayı bulamadı..

hatta bana verdi bayada çoktu ben bir yere kaldırdım hatırlamadım ki koydum mu onu bile bilmiyordum harcandı heralde

dedik annem sonra buldu üstünden 6 ay gectikten sonra iyice bak bakalım..

inşallah eşin almamıştır

Son düzenleme:
Çok emin konuşuyorsun eğer ki senin düşündüğünün tam tersi çıkarsa çok üzülürsün . Senin anlattığına göre ya eşin yada kayınvaliden suçlu gözüküor

bende diğer arkadaşlar gibi nedense ilk eşinizden şüphe duydum biraz rahat davranmış sanki

günahını almayalım ama bence eşin senden habersiz borç vs herhangi bişey için kullandı yada kv de verdi belki önceden anlaşmışlardır düğünde taktıklarımızı geri alırım vs diye insanın aklına herşey geliyor ayrıca hırsız işi olsa hepsini alırdı neden 4 tanesini alsınki

Kesinlikle dalga geçmemiş ve cidden özenerek yorum yapmış biri olarak çok içerledim yazdıklarınıza ki cinlerden bahseden benim. O da gayet ciddi bir yorumdu. Farzedin ki eşiniz aldı altınları, bu kadar beddua mantıklı mı sizce. Size yalan söyledi diye boşanabilirsiniz ama sağlık sıhhat vermesin nasıl bir bedduadır. Çoluk çocuğa karışınca bu bedduanız tutsa Allah korusun yatalak olsa bunu kaldırabilir misiniz? Çok kolay beddua ediyoruz çok.

Durumunuz tam da boyle.Hirsiz isi degil,e o zaman en yakininizda birisi.Rica ediyorum bu kadar kor asik olmayin.Biri daha demis polise gidecegim de ak koyun kara koyun belli olur diye aynen katiliyorum.Gitmeyecekseniz de blof yapin.Hirsizlik bu.Es mes dinlemem gozum doner.Bircok kisi de boyle yazmis,aklin yolu bir.

valla ben size yorum yapıp zaman ayırdığım için üzüldümm siz anlattınız bizde fikirlerimizi söyledik kaldıki kaç kişi aynı şeyi yazdı
demekki saf olan biziz ayrıca ben kendi adıma oturduğum yerden ahkam kesmiyorum bizzat çok yakınım böyle bir şey yaşadı
o yüzden bu kadar emin konuştum ayrıca bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yokki
neyse üzüldüm sizin adınıza keşke bu olayı bu kadar çabuk örtpas etmeseydiniz

Eşin ve kayınvalidenden şüphelenmek için yeterli sebep yok gibi gözüküyor.
Yakın zamanda mevlüt okuttum diyorsun bence o günü bi aklından geçir hatırlamaya çalış.
Şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama mevlütlerde kaybolan altınlarla ilgili duyduğum vakalar oldu.
Ogün yatak odana giren çıkan oldu mu?Altınların yerinden bahsettiğin bi akraban oldu mu.
Bazen hiç ummadığın insanlar maalesef bu tür hırsızlıklara kalkışabiliyor.
Sen ne kadar konduramasan da insanoğlu işte şeytana uyabiliyor kolaylıkla.
Tabiki günah almak istemezsiin ama sonuçta bu altınlar kanatlanıp uçmadığına göre
birileri almış ne yazık ki.

alanlara çok fena beddua etmişsin ya

iki yakaları biraraya gelmesin diye

sen çok iyi niyetli insansın yapma böyle şeyler

belki ihtiyacı olan biri almıştır

beddua sahibine dönermiş etme

İlk sayfadan sonra okumadim...

Okur okumaz aklima gelen tek şey esinizin aldiği oldu...

İnsanin 4altini kaybolunca sadece siz değil esinizin de sakin olamamasi lazim sonuçta evinize hirsiz da giriyor olabilir arastrp önlem alması gerekirken boşver yine alirim diye tepki vermesi çok anlamsizz..

Ki seçilmiş gibi sadece kayinvalidenin taktiklari gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…