Altınlarımı nasıl alabilirim?

Niye dertleniyorsunuz anlamadım.
Mal sizin değil mi? Açık açık isteyin.
Yok vermiyorlarsa çirkinleşin, harcadınız mı çaldırdınız mı nerde altınlarım diye tutturun.
Takın kolunuza çıkın sonra da kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Malın mı var derdin var arkadaş insan kendi takısına da sahip çıkamaz mı pes

Nasıl yapsam bilemedim direk isteyip şunu yapacam mı deyim yoksa düğünde takacam deyıp bır daha vermesem mi aynen çok eziliyorum laflarıyla üste çıkıyorlar
bence takıcam deyin ki diyecek laf kalmasın. söylemeleri muhtemel cevaplara da hazırlıklı olun. kimin düğünü diye kesin sıkıştırırlar mesela. bir arkadas gün yapıyoruz herkes takıyor özeniyorun deyin demiş o da olabilir. çaldırırsın falam deme ihtimalleri var, bu gibi laflara hazırlıklı olun. sakince geçiştirin

Kv, kp tapusu size ait olan bir evde oturmuyor mu? Muhtemelen sizin altınlarınıza karşılık verildi bu ev diye düşünüyorum. Peki bu durumda sizin kirada olmanız adil mi? Bir düşünün derim.

altınların üzerine yatmışlar çok bariz. yaygara çıkarın alın düzgün huylululkla alamazsınız onları

Kv, kp tapusu size ait olan bir evde oturmuyor mu? Muhtemelen sizin altınlarınıza karşılık verildi bu ev diye düşünüyorum. Peki bu durumda sizin kirada olmanız adil mi? Bir düşünün derim.
Aslında o altınları kendim için istiyorum eşimle aram pek iyi değil boşanma olursa eşimden ailesinden de birşey alamam

Takilan altinlar sizin kimseye soz dusmez direk isteyin alin.benim altinlarmda boyle oldu ustune yattilar bian evvel kurtarin altinlarnzi

Sen o altınları unut ya yediler ya da vermeyecekler üstüne yatacaklar. Kavga dövüş istedin aldın aldın yoksa aradan daha zaman gecince hiç vermezler

Hayır yanı kendime bir iş kurup değerlendirmek istiyorum sanki ben altını alıp yiyecem
isterseniz de yersiniz. onlara ne? sizin malınız. istemeden önce bunu iyice içselleştirin. hakkınız olmadığına sizi bile inandırmışlar. bu sebeplede güvensiz duruyorsunuz büyük ihtimal. kp de ağzınıza tıkıveriyor lafı. düşünün orada babanızın çalışıp yaptığı altınlar bile var.

Aynen hakkım degil diye düşünmedim de bilmiyorum değişik huyları var lafı tıkıyorlar dediğin gibi ama şu evde benim hakkım olmadıgını bildiğimden beri almaya kararlıyım inşallah

Açıklamaya bile gerek yok ben olsam bu kadar direttikten sonra çirkefe bağlar alırdım o altınları.
Paşa paşa verecekler.
Darbe olmadan darbeyi bilen pederinize de diyecek laf bulamıyorum. Böyle tesadüf olmaz.
Neyse..

Kendi altınlarınıza kendiniz sahip çıkın.

Üzmek istemem ama o altınların üzerine bir bardak soğuk su iç ablacım sen. Muhtemelen senin altınları bozdurup bir güzel yemişler; eşin de biliyor yediklerini bir şey diyemiyor onlara, senden gizliyor.

Kp in olan esinizin uzerine tapusu cikan evin degeri yaklasik ne kadar,altinlarin degeri ne kadar. Ya altinlar bir yerlere harcandi ya da evin karsiligi rehinde. Bence esiniz durumu biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…