- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tatlım altınların ailesinde olması eşinin işine geliyordur.Sonucta aile onun ailesi...geride ayrı onlarla ağız birliği yaptığı için ailesi de seni ciddiye almıyor.Ben geri alabileceğini sanmıyorum ...tam olarak ne kadarlık altın söz konusu ?İlk zamanlarda pasif kaldım nede olsa benim dıye ama yanlıs düşünmüşüm şimdi evi verince iyice sahiplendiler diyecem ama hakkımı versinler az önce eşime dedim alacam diye ne yapacan diyor hesaba yatıracam dedim faiz mi yiyecen diyor laf bitmiyor ki. He yiyecem bende dedım :)
Ya allah aşkına şu hayata hala böyle bakan var mı. Başka işler yaparlar ama faiz olunca abovvvv. (Eşiniz için demedim) Ya bankaya kasaya koyarsınız, isterseniz gram altın hesabı açarsınız. Gram altın hesabı olunca gram aynı kalsa da değer devamlı artıyor. Olmadı para biriktirdikçe o hesabın üstüne koyarsanız. İsterseniz iş kurarsınız. Kısacası siz de olsun de ne olursa olsun. Ayrıca sizin nereden ve nasıl bir ev istediğinizi önemsemeden size löp diye aha ev demişler. E belki siz o evi beğenmeyeceksiniz. Ne kadar baskıcı ve her şeye karışan bir aile. Ama eşinizde iş bitiyor. O böyle susarsa daha çok işiniz var. Dilerim altınları alırsınız, baskın olun evi bize sormadan aldınız ben böyle bir ev istemedim. Alacağım evi kendim seçmek isterim deyin.İlk zamanlarda pasif kaldım nede olsa benim dıye ama yanlıs düşünmüşüm şimdi evi verince iyice sahiplendiler diyecem ama hakkımı versinler az önce eşime dedim alacam diye ne yapacan diyor hesaba yatıracam dedim faiz mi yiyecen diyor laf bitmiyor ki. He yiyecem bende dedım :)
Güzelim sen durumu tam olarak anlayamiyorsun.Esin saf olduğu için değil şark kurnazi olduğu için onlarda kalmasıni istiyor.Eşim de azıcık akıl olsa altınları kendi alır bana laf söyletmez bile
Valla bana esim git sen al dicek napar eder rezillik bile çıkarırım alırımEşim de azıcık akıl olsa altınları kendi alır bana laf söyletmez bile
Bu aslında adamın karısıyla da babasıyla da kötü olmama pozisyonu.Babasina da "istedigi kadar bir tarafını yirtsin ben onun gibi düşünmüyorum" diyordur. Bizim kız eşinin ailesine gidip rezillik çıkarsa yine alamaz yine alamaz...Valla bana esim git sen al dicek napar eder rezillik bile çıkarırım alırım
Bu aslında adamın karısıyla da babasıyla da kötü olmama pozisyonu.Babasina da "istedigi kadar bir tarafını yirtsin ben onun gibi düşünmüyorum" diyordur. Bizim kız eşinin ailesine gidip rezillik çıkarsa yine alamaz yine alamaz...
250 gram vardır canımTatlım altınların ailesinde olması eşinin işine geliyordur.Sonucta aile onun ailesi...geride ayrı onlarla ağız birliği yaptığı için ailesi de seni ciddiye almıyor.Ben geri alabileceğini sanmıyorum ...tam olarak ne kadarlık altın söz konusu ?
Ev zaten kendilerinin oturduğu ev eski ev istemıyorum bile o evde oturmak aynen baskıcı aileYa allah aşkına şu hayata hala böyle bakan var mı. Başka işler yaparlar ama faiz olunca abovvvv. (Eşiniz için demedim) Ya bankaya kasaya koyarsınız, isterseniz gram altın hesabı açarsınız. Gram altın hesabı olunca gram aynı kalsa da değer devamlı artıyor. Olmadı para biriktirdikçe o hesabın üstüne koyarsanız. İsterseniz iş kurarsınız. Kısacası siz de olsun de ne olursa olsun. Ayrıca sizin nereden ve nasıl bir ev istediğinizi önemsemeden size löp diye aha ev demişler. E belki siz o evi beğenmeyeceksiniz. Ne kadar baskıcı ve her şeye karışan bir aile. Ama eşinizde iş bitiyor. O böyle susarsa daha çok işiniz var. Dilerim altınları alırsınız, baskın olun evi bize sormadan aldınız ben böyle bir ev istemedim. Alacağım evi kendim seçmek isterim deyin.
Bide ben ev verdiler benimde hakkım var diye düşünüyordum öyle degilmiş biraz da o yüzden sessiz kalıyordum hepsi olmasa bile yarısını bile versinler istiyorumBu aslında adamın karısıyla da babasıyla da kötü olmama pozisyonu.Babasina da "istedigi kadar bir tarafını yirtsin ben onun gibi düşünmüyorum" diyordur. Bizim kız eşinin ailesine gidip rezillik çıkarsa yine alamaz yine alamaz...
Nasıl yapsam bilemedim direk isteyip şunu yapacam mı deyim yoksa düğünde takacam deyıp bır daha vermesem mi aynen çok eziliyorum laflarıyla üste çıkıyorlarniye yarısını versinler? yapmayın lütfen. sanki başkasının malını istiyorsunuz. yarısını verirseniz geri kalanını ömür billah unutun.
ben size hiç kıyamadım. tecrubesiz ve yumuşak yüzlü görmüşler, tepenize çıkmışlar. sizin ticari girişiminizden kayınpedere ne? parasını o mu verecrk, kendi paranızla giriyorsunuz.
net olun. karşılarında ezilip büzülmeyin. işler çirkinleşmesin istiyorsunuz madem çirkinleştirmeyin. net bir dille kararlı durun. almayı kafaya koyup gidin ve isteyin.
Hırsızlık olayları çoğalmış. Bankada kasa tutup içine koyacağım desen ?Slm kk nin güzel kadınları benim derdim de şimdilik düğünümde takılan altınlar. Bütün takılan benim tarafından olsun eşimin tarafından olsun kücük altınları bilezik yaptırdık keşke yaptırmasaydım en azından ailemin taktıklarını ben alırdım.
Gelelim altınlara altınlar kayınvalıde de, bende zaten pek altın takmayı sevmediğim için hem güvende olsun diye onlara vermiştik. dursun diye, ama artık almak istiyorum vermiyorlar vermeyizde demiyorlar. Altın hesabına yatıralım dedik kp darbe olur altınlar bankada kalır dedi gerci o senede de darbe oldu. Millet milyonlarını yatırıyor.Bızımkıler banka deyınce korkuyorlar.O öylece kaldı.
Babamla hayvan besicilik işine girecektım. Bakımı herseyı babam yapacaktı gittim istemeye olmaz dedi.Neymiş atalar demiş ki ye iç ticaret yapma. Sonra babamla para yüzünden kavga edermişiz.Altınlar benim ama dediğim de de altınlar seninse illa mesuliyet altınamı girmen gerekiyor falan dedi her zamanki gibi üste çıkmayı başardı.
Eşime dedim git al en azından bankaya yatıralım faiz olur faydalanırız diyorum yok eşim hiç yanaşmıyor. Ben gidersem kavga ederim diyor. Ben mi gideyim kavga edeyim gelin olarak diyorum sen git diyor. Bide eşimin ailesi kendi oturdukları evi eşimin üstüne yaptılar. Biraz da o yüzden çekiniyor.
Ev yaptırdık diye altınları sanki kendilerinin gibi sahip çıkıyorlar. İstemiyorum onlarda kalmasını belki kullanacağım belki yatırım yapacam yok bir türlü razı olmuyorlar ne yapsam bir akıl verin cevaplar için şimdıden tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?