Altınlarımı nasıl alabilirim?

Tatlım altınların ailesinde olması eşinin işine geliyordur.Sonucta aile onun ailesi...geride ayrı onlarla ağız birliği yaptığı için ailesi de seni ciddiye almıyor.Ben geri alabileceğini sanmıyorum ...tam olarak ne kadarlık altın söz konusu ?

Ya allah aşkına şu hayata hala böyle bakan var mı. Başka işler yaparlar ama faiz olunca abovvvv. (Eşiniz için demedim) Ya bankaya kasaya koyarsınız, isterseniz gram altın hesabı açarsınız. Gram altın hesabı olunca gram aynı kalsa da değer devamlı artıyor. Olmadı para biriktirdikçe o hesabın üstüne koyarsanız. İsterseniz iş kurarsınız. Kısacası siz de olsun de ne olursa olsun. Ayrıca sizin nereden ve nasıl bir ev istediğinizi önemsemeden size löp diye aha ev demişler. E belki siz o evi beğenmeyeceksiniz. Ne kadar baskıcı ve her şeye karışan bir aile. Ama eşinizde iş bitiyor. O böyle susarsa daha çok işiniz var. Dilerim altınları alırsınız, baskın olun evi bize sormadan aldınız ben böyle bir ev istemedim. Alacağım evi kendim seçmek isterim deyin.

Valla bana esim git sen al dicek napar eder rezillik bile çıkarırım alırım
Bu aslında adamın karısıyla da babasıyla da kötü olmama pozisyonu.Babasina da "istedigi kadar bir tarafını yirtsin ben onun gibi düşünmüyorum" diyordur. Bizim kız eşinin ailesine gidip rezillik çıkarsa yine alamaz yine alamaz...

Aynen buyuk ihtimal ustune gittikce senin tepene binecekler kocan dahil.

Madem dindar mehrini iste.Onu sana vermek zorunda.

250 gram vardır canım

Ev zaten kendilerinin oturduğu ev eski ev istemıyorum bile o evde oturmak aynen baskıcı aile

Bide ben ev verdiler benimde hakkım var diye düşünüyordum öyle degilmiş biraz da o yüzden sessiz kalıyordum hepsi olmasa bile yarısını bile versinler istiyorum

Eşinizin bilerek almadığını düşünüyorum. Sizi gönderiyor, size verilmeyeceğini biliyor. Eşiniz saf değil. Saf olan sizsiniz. Eşinizi kandırın. Ortak banka hesabına atalım, ortak iş kuralım deyin. Sanki birlikte yapacakmış gibi onu kandırın. Altınları almak için eşinizi kullanın yani.

Hic şole yapcagiz bole degerlendircegiz demeyin, direk isteyin. Versinler. Altinlarimi kimseye vermem vermedimde bende kaldi. Bole diyologlara girmeyin direk isteyin..

O altinlar sizin hakkiniz, resmen kibarca vermiyorlar, şuan mahkemeye gidin hakim bile size vericek, gelinin hakki diye..

niye yarısını versinler? yapmayın lütfen. sanki başkasının malını istiyorsunuz. yarısını verirseniz geri kalanını ömür billah unutun.
ben size hiç kıyamadım. tecrubesiz ve yumuşak yüzlü görmüşler, tepenize çıkmışlar. sizin ticari girişiminizden kayınpedere ne? parasını o mu verecrk, kendi paranızla giriyorsunuz.
net olun. karşılarında ezilip büzülmeyin. işler çirkinleşmesin istiyorsunuz madem çirkinleştirmeyin. net bir dille kararlı durun. almayı kafaya koyup gidin ve isteyin.

Nasıl yapsam bilemedim direk isteyip şunu yapacam mı deyim yoksa düğünde takacam deyıp bır daha vermesem mi aynen çok eziliyorum laflarıyla üste çıkıyorlar

Aklınızı kullanın ramazan geliyor altınlarımızı tarttırıp zekatını vereceğiz diye isteyin bir daha da vermeyin

Hırsızlık olayları çoğalmış. Bankada kasa tutup içine koyacağım desen ?

Eşin biraz rol kesiyor. Ailesine borç verse durumları olmasa istemeye çekiniyor derim. Bir erkek nasıl ailesinden emanet altınını isteyemez benim aklım almıyor. Biz de şehir değiştirirken bir ara taşınma evresinde kv ye bıraktım. Sonra ilk fırsatta kasa açtım gittim istedim aldım. Aman bizde kalsın diyemezlerdi eşim bi höt der çünkü. İnsanlar bu sorumluluğu nasıl alıyor ya hırsız girse nasıl ödeyecekler?? Ben bir çeyrek bile olsa eve bırakamıyorum. Senin altınlarını kendilerine ev almak için kullanacaklar bence eşin de bunu çok iyi biliyor. Yoksa kim daha hayattayken oturduğu evi oğlunun üstüne yapar? Aha da eşin evi sattı onlara tekmeyi vurdu? Yaşlılar kendilerini riske atmazlar çocuklarına güvenmezler açıkta kalırız diye. Onlar altınları güvence yapmışlar kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…