Banada iyi geldi saatleri ve pandemiden dolayı şimdilik 3 gün tam gün Olunc fiyatta artar tabiGayet iyi ayda 12 yarım gün yani 6 tam gün çalışmış olacaksınız. Kuzenim haftada 5 tam gün gelen bakıcı için 2500 TL ödüyor.
Aynen iyiBen sağlıkçıyım 1 gece nöbetim 150₺ falan 14 saat. siz 13.30 saat çalışıp 700₺ alacaksınız. çoooook iyi.
TeşekkürlerBence de iyi. Hayırlı olsun, güle güle harcayın şimdiden.
Ben 700 TL olmalı demiştim diğer konunuzda. Bence makul olanArkadaşlar geçende konu açmıştım çocuk bakmakla ilgili ama henüz ücret konuşmamıştık..
Bugün konuştuk haftada 3 gün saat 8,30 ve 13,00 arası 700 TL kendi evimde bakıcam yemeğini herşeyini annesi getirecek sizce nasıl fiyatı sen söyle dedi bende bu şekilde söyledim ama sizce az mı
Aşağı yukarı aynı alıyorsunuz sizin saatlik ücretiniz 10 TL, konu sahibinin 13 TLBen sağlıkçıyım 1 gece nöbetim 150₺ falan 14 saat. siz 13.30 saat çalışıp 700₺ alacaksınız. çoooook iyi.
AynenBen 700 TL olmalı demiştim diğer konunuzda. Bence makul olan
Biz aynı apartmandayız ve istersen gelebilirim de dedimHaftada 3 gün ,üstelik yarım gün..ayda 6 tam gün yapar ve 700 tl..bence çok para..birde kendi evinizde bakıp,temizliğinizi,yemeğinizi yapıp,misafir gelirse ağırlayacaksınız..ve az mi diyorsunuz? Zaten çocuğunu başkalarının evine bırakanlara da ayrı sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?